Ovim horoskopskim znacima u junu život će se okrenuti naglavačke

Ova tri znaka u junu očekuju velike promene! Ovaj mesec ima poruku nade za njih. Uvek se fokusirajte na stvari koje želite u životu i idite za njima. Verujte u sebe i svoje sposobnosti i sve će biti dobro.

Pixabay

Blizanci

Blizanci ne veruju dobrim vestima, a od iznenađenja najčešće očekuju samo negativno. Međutim, jun će im sve okrenuti naopačke i doneti im mnogo radosti.

Prema astrolozima, početak leta, predstavnicima ovog horoskopskog znaka, donosi sreću i na privatnom planu.

U mesecu u kome ste rođeni trebalo bi da naiđete na ljude koji bi vam mogli pomoći da materijalizujete svoje snove zahvaljujući tome što Mars pravi velike poteze u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja.

Još jedan od vaših saveznika je Merkur, koji pojačava vašu elokvenciju, počevši od 13. juna.

Ako imate neke važne projekte u planu, Merkur će podstaći njihov uspeh. Međutim, pokušajte da preskočite pun mesec 14. juna ovog meseca, koji će vam najverovatnije zamagliti um i staviti prepreke na put.


Vodolija

Vodolije vole život i u stanju su da se prilagode svim situacijama i okolnostima koje ih zateknu. Iako, u poslednje vreme nisu imali mnogo srećnih trenutaka.

Jun će srećom biti sjajan mesec za vas! Za početak, Saturn spava u vašem znaku, što znači da bi do 22. oktobra život za vas trebalo da postane manje opterećen. Može li to biti razlog za slavlje?

Zvezde kažu „Da“, pa izađite i zabavite se sa svojim omiljenim ljudima dok je Sunce u zabavnom znaku Blizanaca, do 20. juna.

Venera će takođe blagosiljati vaš sektor kuće i porodice do 22. juna, pomažući vam da se povežete sa svojim partnerima ili porodicom. Ako ste želeli da preuredite ili napravite promene u svom domu, ovo je vreme da to uradite.


Lav

Prvi mesec leta mnogim Lavovima će neočekivano otvoriti oči. Biće prisiljeni da shvate šta se dešava oko njih.

Za njih će to biti poprilično otrežnjujuće iskustvo koje će ih prisiliti da se spuste na zemlju i shvate da nema napretka bez da se osvrnu unazad i savladaju lekcije iz prošlosti.

Vaš vladar, Sunce, veći deo juna provešće u Blizancima, stvarajući vam prilike da se zabavite i provedete vreme sa nekim od svojih omiljenih ljudi.

Venera, planeta novca, biće u vašem sektoru karijere do 21. juna, najavljujući dolazak uzbudljivih ideja i ljudi u vaš život.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар