NOSTRADAMUSOVA PROROČANSTVA ZA 2022. GODINU

ŠTA JE ZAPISANO U NOSTRADAMUSOVOJ KNJIZI ZA 2022. GODINU? Evo šta kažu tumači dvosmislenog proroka koji je sve voleo da zbunjuje
© PixabayNostradamus

Naravno, treba naglasiti da Nastradamusova proročanstva ne treba uzimati zdravo za gotovo jer osim specifičnog jezika kojim je pisao i koji je veoma dvosmislen, sa naučne strane to nije potkrepljeno nikakvim zvaničnim dokazima. Jednostvano, pročitajte i zabavite se.

Za 2022. godinu Nostradamus je predvideo navodno udar meteora i kišu asteroida. Udar meteora je nešto što svi slušamo od 2021. godine, a u 2022. to bi zapravo moglo da izazove veliku štetu. Pisao je „o dugom tragu iskri na nebu napravljenom od vatre“. To bi značilo ne samo da bi asteroid mogao da udari u Zemlju, već će takođe uzrokovati potrese u okeanu uzrokujući cunami koji će dovesti do potresa.

Inflacija će izmaći kontroli i vrednost američkog dolara će se srušiti. Ne samo to, zlato, srebro i bitkoin će se smatrati imovinom i ljudi će ulagati u isto.

Veštačka inteligencija: Sigurno ste videli puno filmova u kojim se tvrdi da će računari i roboti preuzeti ljude i zavladati svetom. Isto je predvideo i Nostradamus. Predvideo je da bi do 2022. veštačka inteligencija mogla da upravlja kompjuterom s ljudskim interfejsom.

Glad u svetu će se povećati: Prema njegovim predviđanjima, glad u svetu mogla bi da se poveća zbog oružanih sukoba. To će dovesti do većeg kretanja stanovništva.

Nuklearna bomba će eksplodirati: Prema Nostradamusu, nuklearna bomba će eksplodirati 2022. godine što će dovesti do klimatskih promena i promene položaja Zemlje. To će takođe dovesti do poplava i potresa.

(Kurir.rs/Bolavip.com)

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар