Mesečeve mene i lunarne faze u 2022. godini

Kao i svake godine, vaš ASTRO SAJT donosi kompletan kalendar faza Meseca za 2022. godinu, koji vam pomoći da odredite, recimo, tačan period početka mesečeve dijete ili poslužiti u druge svrhe.

Image by Mystic Art Design from Pixabay 

Mesečeve mene i lunarne faze u ovom pregledu se odnose za glavni grad Srbije, Beograd, odnosno na prostore GMT +1 vremenske zone što obuhvata Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Makedoniju, Nemačku, Madjarsku, Holandiju, Sloveniju, Švedsku, Švajcarsku… 

U kalendar je već uračunat prelaz sa zimskog na letnjeg računanje vremena i obrnuto, tako da nije potrebno praviti korekcije.


Šta je dobro planirati i uraditi u vreme četiri mesečeve faze?

Mlad Mesec je odličan za započinjanje novih poslova, za upoznavanje koje se može ispostaviti kao dugoročno, za sejanje bašti i njiva, za kupovinu većih stvari u kući, za početak gradnje kuće, za venčanja i krštenja. Ukratko za sve što treba da raste i da plod. Dobro je i šišati se da kosa bude bujnija i jača, izbaciti stare stvari iz kuće, nekome nešto pokloniti.

Prva četvrt je dobra za planove i svakodnevne poslove, jer smo tada najefikasniji i najvredniji. Dobro je da ubrzamo neke poslove koji su, išli sporo, ili stagnirali. Uređenja kuće i velika spremanja su, takođe, tada jako korisna. Ako imate važne preglede, ili zdravstvene intervencije, ovo je najbolje vreme za to.

Pun Mesec je odličan za naplatu dugovanja u svoju korist, za velike investicije i ulaganja. Pravo vreme za žetve i berbe, za pravljenje vina, proslave i okupljanja. Odlično vreme za umetnička dela, ili bilo šta kreativno. Plasiranje ideja, pregovori i nalaženja partnera je dobro u ovo vreme. Dijetu koja bi smanjila kilograme, treba započeti samo tečnošću baš ovog dana.

Poslednja četvrt je dobra da vi vratite dugove i zajmove, da se rešite nekih obaveza koje su vam bile opterećujuće, za završetak radova na bilo čemu. Dobro je odvikavati se od neke štetne navike, jer tada obično uspete. Dobro je i miriti se i tražiti oproštaj od nekoga sa kim smo imali probleme. Obično se parovi koji su u zavadi, mire baš tada.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара: