Horoskopski znaci koji će imati najviše sreće u 2022. godini

Ova tri horoskopska znaka, prema prognozi astrologa, mogu da očekuju više od ostalih u 2022. godini.

Image by Dev Ashish from Pixabay 

Ribe

Ribe, 2022. je vaša godina! Zvezde vam predviđaju sjajne stvari, počevši od toga da ćete biti manje pod stresom, a bićete zadovoljniji u svim aspektima – poslovnom, emocionalnom, društvenom...

Jupiter će biti u vašem znaku od kraja 2021. godine do 10. maja 2022, a zatim opet od 28. oktobra do 20. decembra naredne godine, što će vam doneti snagu i sreću na kraju i na početku godine.

Osim toga, Neptun, koji je inače vaš vladar, "pomagaće" vam značajno ove godine, a dobra vest je da će u vašem znaku biti sve do 2025. Iskoristite to da istražite i upoznate sebe. Manje mislite o tome šta svet očekuje od vas, a držite se onoga što vi želite u životu, to je jedini način da budete zaista srećni i zadovoljni.


Rak

Naredna godina je za vas godina istraživanja. Kao da ste dugo bili zatvoreni u nekom oklopu, ali u 2022. ćete napokon izaći, bićete mnogo opušteniji i samouvereniji. Slično kao i Ribe, i vi ćete ove godine biti zadovoljni svim aspektima života, a na vas će uticaj imati u Pluton, koji će u vašem znaku biti do 2023, podsećajući vas da morate da radite na sebi da biste bili istinski srećni.

Takođe, moguće je da ćete se ove godine povezati sa nekim ljudima koji će vam pomoći da ozbiljno napredujete u karijeri.


Devica

Device, 2022. će biti jedna od najboljih godina za vas do sada! Konačno ćete se rešiti besa i nekih loših navika koje imate, bićete mnogo opušteniji i nećete sebi stavljati pod preveliki pritisak. Inače ste skloni tome da se zatrpate obavezama, što vas dovodi do "sagorevanja" i frustracije, a ova godina je idealna prilika da izađete iz tog začaranog kruga.

Prošla godina vam je donela neke probleme u vezi ili ste možda propustili neke dobre šanse za ljubav, ali ne brinite jer je 2022. puna iznenađenja za vas na ovom polju. Oni koji su sami mogli bi baš ove godine da upoznaju nekoga, a oni koji su u vezi produbiće svoj odnos.

Mondo

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. dralaba3000@gmail.com. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

    ОдговориИзбриши