GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022: Najbolja godina za ovih 6 znakova

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa prognozirao je veliku sreću za šest znakova Zodijaka u 2022. godini.

Pixabay

Ovan

Ovna očekuju prijatna iznenađenja tokom cele godine. Od januara do marta moraće da preispitaju način na koji žive i da postave prioritete. Naredna godina im donosi velike materijalne dobitke.

  

Blizanci

Počevši od januara nove godine, Blizanci će ubirati plodove sopstvenog rada. Za one koji planiraju promenu posla, maj je idealan mesec.


Devica

Za predstavnike ovog znaka naredna godina biće povoljna za osnivanje ili jačanje porodice. Device će bukvalno biti zatrpane ljubavlju.


Vaga

Umerenost i stabilan život Vaga u 2022. neće biti poremećen. Predstavnici ovog znaka će zvezde nagraditi harmoničnim odnosima, a oni koji se odvaže da preuzmu inicijativu, postići će sve što zacrtaju.


Škorpija

Škorpije će uživati u naklonosti zvezda koje će im pomoći da ostvare planove. Upornost, rad i trud će im se višestruko isplatiti. Unapređenje je praktično zagarantovano.


Vodolija

Vodolija neće morati da ulaže mnogo truda da bi uspela u novim projektima. U periodu od januara do marta zvezde obećavaju napredovanje u karijeri, a proleće će biti u znaku posla i rada na karijeri.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар