GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Godina promena, transformacija i ambicija

2022. GODINA NA PRVI POGLED: Prema predviđanjima astrologa 2022. će biti godina promena, koje će početi već krajem godine i nastaviti se naredne. Velika transformacija očekuje čovečanstvo, a već prvih nekoliko nedelja dogodiće se okolnosti posle kojih će biti jasno da 2022. godina neće biti kao ostale. 

Ilustracija: Pixabay

Mnogi će 2022. godine morati da donesu izuzetno važne odluke koje će im u potpunosti promeniti život. Neprijatne okolnosti će ih naterati da konačno donesu odluke, ali nema razloga za strah od onoga što sledi. I najgora vremena donose nešto dobro. Ljudi moraju da budu odgovorni za svoje postupke i ponašanje, ne smeju da sebe dovode u opasnost i zaleću se za pogrešnim idejama koje im mogu dovesti život u egzistenciju.

Godina će doneti uspeh samo onima koji su spremni da uče i da se prilagođavaju. Naučite novi posao, nove veštine, otvorite se za nova znanja, strani jezik. Ko se brzo prilagodi taj će uspeti u narednoj godini.


OVAN

Godina 2022. će biti godina opreza za sve Ovnove. Dok će vam s jedne strane zvezde biti naklonjene, s druge strane Saturn će učiniti sve da vas sabotira. Možda ćete se osećati kao da vam ništa ne ide od ruke, ali iz očajanja najbrže se stvara veliki uspeh. 

Nikako ne donosite odluke bez dobrih konsultacija sa osobama kojima verujete.


BIK

Bik će se suočiti sa pogrešnim savetima i nedoumicom. Budite posebno pažljivi prema porodici i radnim kolegama. Kad je posao u pitanju budite posebno marljivi, ali i prodorni. 

Do oktobra 2022. godine budite pažljivi i borite se svim snagama, a od oktorba vas čeka veliki uspeh.


BLIZANCI

Dešavaće se nevolje, nesporazumi, prećutkivanje važnih detalja, kada je posao u pitanju. Postoje šanse da dođe do gubitka kada je reč o imovinskim stanjima.

Izbegavajte značajne investicije u 2022. godini. Pomoglo bi ako biste se više usredsredili na štednju, a ne na ulaganja. Obavezno se konsultujte sa roditeljima pre donošenja bilo koje važne odluke.

Veoma je važno da se bračnom životu ozbiljno posvetite.


RAK

Rakovi će se pokazati kao dobri spasioci za druge u 2022. godini. Zbog toga će postati malo arogantni. Izbegavajte da se mešate u živote drugih ljudi. Postoje šanse da uđete u kratkotrajne veze. 

Vodite računa o svom poslu. Ograničite troškove do jula 2022. godine. Važne odluke ne donosite do juna 2022. godine.


LAV

Veliki uspeh čeka Lavove u poslovnom smislu, ali moraju biti oprezni u pogledu loših poslovnih predloga. Nikako ne žurite kada donosite odluke vezane za posao. Sklapanje partnerstva za posao, ali i privatno ostavite za 2023. godinu. 

Zdravlje je veoma važno, pa povedite računa o vežbanju u 2022. godini. Ako ste u braku, povedite računa kako se obraćate tazbini.


DEVICA

Device do februara 2022. godine nikako ne sme da donosi bilo kakve odluke, kada je bračni život u pitanju. Planiranje novog deteta ove godine je nešto što će vam najviše poći za rukom.

Izbegavajte pravne probleme, advokate, tužbe...


VAGA

Za osobe sa znakom Vaga, ova godina je godina testiranja. Karijera je pod znakom pitanja. Pažljivo donosite odluke, svoje ideje plasirajte samo osobama koje vam mogu pomoći. 

Izbegavajte duga putovanja i o zdravlju posebno brinite.


ŠKORPIJA

Škorpije će gledati kako se njihovo bogatstvo ove godine topi kao sneg. Doživeće veliki novčani gubitak, ali to će ih naučiti kako da se brinu o novcu. Nikako ne smeju da preskaču posete lekaru, ispijanje lekova i vežbanje. 

Ova godina će biti povoljna za putovanja.


STRELAC

Strelac će se sočiti sa teškim periodom. Imaće problema na poslu, ali i u privatnom životu. Zarada će pasti, ali će zdravlje i ljubavni život da cvetaju. 

Nikako ne planirajte putovanje u inostranstvo ove godine.


JARAC

Za Jarca vredi ona poslovica: "Sedi disi, ni za disi nisi..." Što znači da ove godine ne menjate bračne partnere, ali ni posao. Ako ste u nekom ortačkom biznicu, pažljivo postupajte sa kolegama.

Izbegavajte donošenje velikih odluka do maja 2022. godine. 

Odmarajte se - to je najbolji što možete da uradite za svoje zdravlje.


VODOLIJA

Vodolije čeka veliko poslovno napredovanje. Vodolija zna da će je štednja dovesti do mesta na kojem želi da bude. 

Postoji mogućnost da ćete kuburiti sa zdravljem, pa izbegavajte putovanja van zemlje. 

Radite na dobrim odnosima sa braćom, sestrama i roditeljima.


RIBE

Ribe će u ovoj godini da dožive krađu i prevaru. Vodite računa o zdravlju, osigurajte se kako biste bili sigurni da će sve teći svojim tokom. 

Radite na sebi: na svojim navikama, ponašanju - to će vam pričiniti zadovoljstvo. Provedite što više vremena sa svojim voljenima.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар