NEDELJNI HOROSKOP 2 - 9. avgust 2021.

 Astro prognoze za početak još jednog letnjeg meseca, avgusta 2021. godine.

Pixabay

OVAN

LJUBAV: Zbog vašeg šarma i sposobnosti prilagodbe mnogi će vas poželjeti u njihovom društvu. Neki će pokazati koliko mogu biti zabavni. Izleta neće nedostajati. Oni u vezama puno će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih pratiti.


KARIJERA: Više volite uspjeh nego prosječnost, ali ovih ćete dana ipak morati raditi još dosadnijih poslova. Oni su temelj za nešto više, zato nemojte filozofirati o tome. Budite marljivi kako samo vi znate, a rezultati će doći kasnije.

ZDRAVLJE I SAVJET: Isti kriteriji vrijede za sve.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

BIK

LJUBAV: Većinu ovog tjedna između vas i vaše voljene bit će opuštanje. Ništa više neće biti prisilno, a dani će vam spontano donijeti mogućnosti za ljubav. Vaše osobno nezadovoljstvo dolazit će iz drugih područja života pa ga zanemarite.

KARIJERA: Što duže planirate neke poslovne poteze, to više mogućnosti sada imate da pokažete svoje poslovne vještine ili znanja. Vjerojatno će se vaš utjecaj na druge povećati, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE & SAVJET: Trošit ćete na lijepe stvari.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu narednih dana dobro ćete se provesti i biti bez pritiska da se nešto mora postići. Od tamo ćete zaista uživati ​​s partnerom. Spontanost koja će se razviti među vama bit će dobrodošlo osvježenje. Samci će uspješno zavesti druge.

KARIJERA: Vjerojatno će se mjeriti vaša postignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će pokušati izvući neku staru manu ili pogrešku koja je zaboravljena. Ne pridajte mu važnost, jer je puno više dobra nego loša.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite ono što jeste i predstavite se.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

RAK

LJUBAV: Bit ćete zanimljivi većini ljudi s kojima dolazite u kontakt. U takvim okolnostima možete lakše osvojiti nečije srce. Ako ste još uvijek sami, dotjerajte se i izađite. Oni u vezama bit će potpuno svjesni da je njihova ljubav snažna. Uživat će.

KARIJERA: Vjerojatno ćete financijski napredovati. Neki će doći do rješenja koja su već dugo nemoguća. Bit ćete zadovoljni svojim materijalnim postignućima, ali svijet avantura i dalje će biti izazov kojem ne možete odoljeti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Slijedite svoju intuiciju.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

LAV

LJUBAV: Uglavnom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jedan će dan biti sjajan, a drugi nikako. Najbolje je biti sam ovaj drugi dan. Ne ulazite u rasprave jer neće dobro završiti. Provedite to dobro vrijeme između vas i vaše voljene osobe u ljubavi.

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da ne radite, već vam okolnosti ne daju poticaje. Nedostatak motivacije bit će prirodna posljedica ovog stanja. Općenito ćete zadani zadatak izvršiti bez previše pitanja.

ZDRAVLJE & SAVJET: Boravak u prirodi osvježio bi vas.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

DEVICA

LJUBAV: Povremeno otuđenje koje ćete primijetiti u osobnim odnosima ponekad će vas zabrinuti. Prihvatite to kao priliku za rad na svom unutarnjem osobnom inventaru. Ovo je prolazna faza kroz koju lakše prolaziš s humorom.

KARIJERA: Vaš će se posao činiti lakšim. Ipak, to je samo vaše stajalište. Sad imate dovoljno razloga za rad bez brige, ali trud će vas sustići. Zato se dobro organizirajte. Duh vodi tijelo, ali tijelu je ponekad potreban odmor.

ZDRAVLJE I SAVJET: Vježbajte tehnike opuštanja.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

VAGA

LJUBAV: Pred vama je tjedan intenzivnih izleta i brojne mogućnosti za ljubav. Vaš će društveni život zaživjeti i postati toliko bogat da se isprva možda nećete moći snaći. Prihvatite pozivnice, dotjerajte se i idite među ljude. Čekaju vas s radošću.

KARIJERA: Upoznajte osobu koja nije sigurna kako raditi posao. Budite otvoreni, jer na kraju su to zajednički rezultati koji će doći kasnije. Zahvalnost koja će uslijediti bit će vam nova motivacija za nastavak rada u budućnosti.

ZDRAVLJE I SAVJET: Čovjek je čovjeku lijek.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

ŠKORPION

LJUBAV: Kako će tjedan odmicati, primijetit ćete da se vaši osobni odnosi počinju sve više poboljšavati. To će vas potaknuti na otvorenost i hrabrije pristupanje ljudima suprotnog spola.

LJUBAV: Male brige u privatnom životu nadoknadit će se dobrim utjecajima u drugim područjima života. Mnogi će pobjeći svom poslu ili društvu prijatelja i tamo će ostati dok ne naiđu na neku obećavajuću privatnu atrakciju. Puno ćete razgovarati sa svima.

KARIJERA: Razmišljat ćete o svojoj budućnosti, a posebno o svojim talentima. Shvatit ćete da nisu u potpunosti izraženi i iskorišteni. Tražit ćete načine kako ih uklopiti u posao koji radite, a neki će novi posao krenuti sa strane.

ZDRAVLJE & SAVJET: Budite svjesni sebe.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

STRELAC

LJUBAV: Malo bolji vjetar u leđa nego ikad u ljubavnom životu osvježit će vašu vezu. Stoga se potrudite osigurati kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Bit će malo nervoze i nesporazuma, ali nemojte im pridavati važnost.

KARIJERA: Suočeni ste s izazovima kreativnosti i hrabrosti. Samo primjenom takvih vještina možete uspjeti. Povlačenje ili mehaničko rukovanje stvarima trenutno vam nije dobro postavljeno. Ključ uspjeha za vas leži u prihvaćanju izazova.

ZDRAVLJE I SAVJET: Pronađite sadržaj koji volite.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

JARAC

LJUBAV: Bez obzira na ne uvijek najpovoljnije ljubavne prilike, bit ćete optimist. Dakle, nećete biti sami, već ćete ići među ljude. Rado će vas prihvatiti za pozitivan stav. Dakle, poboljšajte svoj privatni život vlastitim ponašanjem.

KARIJERA: Sve što radite nekako će otići u sjenu. Međutim, kako ćete biti u potpunosti svjesni svojih prethodnih uspjeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to inače bilo slučaj. Ne mogu se sve kockice složiti u isto vrijeme.

ZDRAVLJE I SAVJET: Budite strpljivi u svemu.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

VODOLIJA

LJUBAV: Voljena osoba zračit će više od vas, zato joj slobodno dopustite da vas vodi. Ona će vam puno bolje oblikovati zajedničko vrijeme nego vi danas. Predajte joj se s povjerenjem. Budite poput djeteta i uživajte u životu.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoje mišljenje o onome što ste učinili zajedno sa svojim suradnicima. Oni će vas podržati, ali vi ćete od sebe zahtijevati još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno velika. Budite realniji i ljubazniji.

ZDRAVLJE I SAVJET: Obratite pažnju na kvalitetu vaše prehrane.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

RIBE

LJUBAV: Oni koji su već u vezama trudit će se što više učvrstiti svoj odnos s voljenom osobom. Proradit će još neka mala pravila i utemeljiti stabilnije kriterije međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali bi će dobro.

KARIJERA: Vjerojatno ćete imati povećan obim poslova, no kako je karakter većine toga vama zanimljiv, neće vam biti teško raditi. Problem će biti u nedostatku energije, pa se pripremite kroz što bolji plan i štedite svoje snage.

ZDRAVLJE&SAVJET: Raste vaš interes za brigu o zdravlju. Naspavajte se.

ehoroskop.net

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар