NAPRAVITE DOMAĆI SPREJ PROTIV KOMARACA, garantovano funkcioniše!

Domaće sredstvo protiv komaraca, bežaće od njega kao opareni a potrebna su vam samo dva sastojka koja verovatno već imate kod kuće

Printscreen/instagram

Komarci su sve brojniji tokom letnjih meseci, i svi se pitamo "kako da se zaštitim od komaraca", bez upotrebe jake hemije ili skupih kupovnih sredstava.

Postoji rešenje, domaće sredstvo protiv komaraca, bežaće od njega kao opareni a potrebna su vam samo dva sastojka koja verovatno već imate kod kuće! Ne propustite ni grešku koju pravimo kada nas komarac ujede, a koja uništava kožu.

Sprej protiv komaraca iz domaće radinosti napravićete mešanjem dva jednostavna kuhinjska sastojka. Ima ih u svakoj prodavnici, na pijaci...

Kako se pravi domaće sredstvo za zaštitu od komaraca? Jednostavno, u samo jednoj posudi! Uzmite vezu svežeg peršuna i jabukovo sirće.

Peršun dobro istucajte u avanu, tako da biljka otpusti etarska ulja.

Možete čak koristiti i sušeni peršun ali bi onda trebalo da stavite nekoliko kašika sušenog začina da bi dejstvo bilo jače. Prelijte jabukovim sirćetom i dobro pomešajte, pa napunite sprej bočicu i koristite kao uobičajeno sredstvo protiv komaraca.

alo.rs

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар