Super Mesec u Devici 9. marta: Šta konkretno donosi vašem horoskopskom znaku

Puni Super Mesec u Devici je dobro vreme za prevladavanje vaših strahova. Takođe je povoljno vreme da priznate vlastite slabosti i oprostite sebi. To će vam pomoći da duhovno i moralno rastete. Uklanjanje krivnje i samosažaljenja dovest će do srećnijeg i zadovoljnijeg života.

Foto: Anthony/pixabay.com
Vjerojatno znate nekoliko Djevica u svom životu. Aspekti koji ih čine takvim kakvi jesu, mogu ponekad izluditi ljude i ovaj puni mjesec u Djevici je upravo takav. Neki će napredovati i uživati ​​u ovoj energiji, a drugi će trčati što brže mogu iz sjene odgovornosti, organizacije i komunikacije.

Sve je u percepciji, a ako ste spremni prepustiti se stvarima, navikama i reakcijama koje vas zadržavaju, mogao bi vas čekati nevjerojatan period.

Ovaj puni Mjesec će ujedno biti i prvi od tri Super Mjeseca u 2020. godini, a druga dva pojavit će se u travnju/aprilu i svibnju/maju.

Prvi pun Mjesec u ožujku/martu naziva se Mjesec crv. U ovo doba godine, tlo počinje omekšavati tako da se mogu pojaviti gliste i crvi, pozivajući ptice na gozbu – pravi znak proljeća. Korijeni počinju krčiti svoj put kroz tlo, a Zemlja doživljava ponovno rođenje dok se budi iz zimskog sna.

Značenje ovog punog Super Mjeseca u Djevici je prilično moćno.

Ovaj puni Mjesec osvijetlit će vam put i može vam pomoći da otkrijete neke nove istine ili spoznaje. Trebamo posebnu pozornost obratiti na svoje zdravlje i pozabaviti se bilo kakvim uočljivim simptomima ili ponavljajućim obrascima u kojima se nalazimo.

Iako ovaj Puni Mjesec može osvijetliti put i iznijeti stvari na površinu, možda ćemo morati imati na umu da ne smijemo brzati sa zaključcima i donositi nagle odluke. Moramo vjerovati svojoj intuiciji i instinktima, ali isto tako ne dopustiti da nas naše emocije preuzmu.

Ovo je dobro vrijeme za prevladavanje vaših strahova. Također je povoljno vrijeme da priznate vlastite slabosti i oprostite sebi. To će vam pomoći da duhovno i moralno rastete. Uklanjanje krivnje i samosažaljenja dovest će do sretnijeg i zadovoljnijeg života.
S retrogradnim Merkurom u zračnom znaku Vodenjaka, mogli bismo biti radikalni. Bolje je biti miran i hladne glave i dopuštati da se stvari odvijaju onako kako bi trebale. Zapamtite, energija Djevice jaka je na ovaj puni Mjesec, a strpljenje je vrlina.


Što vaš horoskopski znak može očekivati ​​od ovog neverovatnog punog Meseca?


OVAN

Počinjete novi ciklus divlje energije i snage. Fokus je na građenju snažne i održive budućnosti.
Kao rezultat toga, ozbiljno dovodite u pitanje ono što je važno – i koga je važno zadržati u svom životu.


BIK

Posljednjih nekoliko godina usavršavali ste se, a sada ste spremni sebe nazvati vođom. Razmislite duboko o tome kamo vas vodi karijera.

Stvaranje ostvarivih ciljeva podići će vas na ljestvici uspjeha. Ispitivanje načina na koji vaša profesija utječe na vaš identitet, osobni život i bogatstvo bit će veliki dio ovog procesa.


BLIZANCI

Vaša je budućnost ispunjena putovanjima i učenjem.

S ovim Mjesecom proširujete svoje horizonte uma, što bi moglo ukazivati ​​na još više učenja, putovanja i druženja s ljudima različitih pogleda na svijet.


RAK

Čeka vas novo putovanje u karijeri i javnom životu. Novac je trn u vašem partnerskom odnosu, a ako je vaš savez ušao u olujne vode, morat ćete se zapitati: “Za koju se ljubav valja boriti?”.

Ako je to slučaj, od iznimne je važnosti riješiti se dugova, zbrke oko novca koju vaš partner donosi, kako bi održali životno i zdravo partnerstvo.


LAV

Ovoga Mjeseca pojačava se vaš glamur. Vaša karijera ovog mjeseca postaje dobrodošao poticaj – zajedno s vašim primanjima!

Velikodušna Venera cijeli mjesec okupira vašu zonu karijere i preplavljuje vas s gomilom profesionalnih mogućnosti.


DEVICA

Spremate se napraviti neke važne inovacije u sljedećih nekoliko godina. Ovaj sjajni Mjesec je povoljan poticaj koji ste tražili!

Vrijeme je da ponovno uspostavite prioritet – mentalno i fizičko zdravlje.


VAGA
Poznati ste po tome što ste zabavni i koketni, ali sada se osjećate puno ozbiljnije! Način na koji se odlučujete za izražavanje ljubavi mijenja se.

Ali može li se vaš partner promijeniti s vama ili barem prihvatiti vašu metamorfozu?

ŠKORPION

Razmišljate o tome kako postaviti bolje granice i stvoriti više privatnosti i sigurnosti. Ovog Mjeseca, osjetit ćete ozbiljan stres kod kuće i u obitelji.

Srećom, imat ćete čvrstu i stabilnu vezu sa svojim partnerom koji će vam pomoći da uspostavite ravnotežu.


STRELAC

Mjesec u Djevici donosi novi početak u vašem ljubavnom životu i kreativnim poduhvatima! Komunikacija vam može ovog Mjeseca donositi nemir, posebno u vašem profesionalnom životu.

Neugodne informacije na poslu mogu se pojaviti u tom vremenu, pritišćući vas da donesete odluku o svom poslu. Ne činite to – primirite se.


JARAC

Suočavate se sa svojim strahovima u vezi s novcem, odgovornošću i sigurnošću. Ovog Mjeseca imate oružje osobne moći.

Sve što uložite u sebe materijalizira se s lakoćom. Konkretno, čvrsto ste usmjereni na povećanje bogatstva i ulaganja u udobnost svog doma.


VODOLIJA


Preuzimate više odgovornosti, zalažete se za svoje standarde i granice i postajete šef kakav biste trebali biti. Ožujak/mart pruža prekretnicu za vaš osobni identitet.

Razmišljanje o tome tko ste na svijetu ponekad može izazivati kaotične i zbunjujuće osjećaje, ali moći ćete podršku naći u obitelji.


RIBE

Ovo je snažan trenutak za djelovanje kroz vaše osjećaje i otpuštanje sumnje u sebe. Zbrka zamračuje vašu intuiciju kad Merkur konačno počne ići direktno.

Tajne čuvane u vašoj vezi mogu biti otkrivene, otkrivajući krhkost vaše veze. Iskrena, otvorena rasprava je neizbježna.

ATMAPripremila: Suzana Dulčić
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар