NAJVEĆI LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU za svaki znak zodijaka

Vreme je da bacimo hrabar pogled u budućnost - vaših osećaja, emocija, ljubavnih veza, aktuelnog ili partnerstva koje je u najavi. Pred vama je veliki ljubavni godišnji horoskop za 2020. godinu, za svaki astrološki znak. ❤❤❤

Ilustracija pixabay.com

OVAN (21.3.- 20.4.)

Zvezde vam savetuju da se bacite na neke romantične novogodišnje odluke koncentrišući se na budućnost vaše veze - bilo da ste u vezi ili niste. Razmislite o svojim problemima, usredsređujući se na ljude koji odgovaraju vašim idealima. Do 21. januara vaše misli sprovedite u delo ili ćete ozbiljno razgovarati sa vašim partnerom ili ćete ići u potragu za novom osobom koja deli vašu viziju. Neće vam biti teško da ostanete motivisani i naredni mesec, jer ćete pronaći da vaš partner ima isti plan i želju da vas prati.
Rad će se isplatiti sredinom marta 2020. godine, kada ljubav dolazi pred vas. Kroz proleće ćete biti prepuni energije. Ovnovi koji su sami i nisu u vezi bi trebali izaći u grad i boraviti napolju, pre nego sedeti kod kuće. Potražite neke nove hobije koji će vam zaokupiti pažnju.
Ovnovi bi sa partnerima trebalo da očekuju neke kompromise sredinom prila 2020. godine. Provedite toplije vreme uz romantične aktivnosti na otvorenom. Piknici ili neki esktremni doživljaji poput raftinga, mogu pokazati vašu unutrašnju luckastost kao i avanturistički duh. Sve ovo može pokazati duboke nivoe poverenja vas i vašeg partnera. Uživajte u ovim trenutcima dok možete i ikmajte na umu da postoji razlika između srećne veze i one koja služi samo za zabavu.
Komunikacija postaje zapetljana do 23. jula, kada se vaša nezavisnost potvrđuje i ponovo povratite svoju sposobnost da nekome kažete ne. Odnosi mogu da se zaoštre kada vi promenite svoj način života na bolje, a partnera to ne bude zanimalo. Uraditi ono što trebate da uradite, ako treba pustite partnera da ode. Avgust može biti zanimljivo težak, donosi puno dubokih ukorenjenih promena u vašem ponašanju. Kada septembar donese hladnije vreme, tada donosi i hladnije strasti. Od 23. septembra do 24. oktobra, doživljavate neku grižu savesti, posebno ako ste sami. Srećom, niste toliko nemoćni koliko ste se plašili. Budite hrabriji u oktobru, to vas može oraspoložiti i doneti novu vezu, jer su odnosi sada glavni prioritet za Ovna.
Praznici krajem 2020. vraćaju vam vašu veliku energiju, ali ovaj put sa smislom za istinsku svrhu. Iznenadite vašeg partnera ranim poklonom koji pokazuje da ih znate bolje nego što su mislili.
Ako imate novu ljubav, želećete da ih predstavite porodici do polovine decembra. Imaćete mnogo socijalne slobode i moć da oblikujete područje vaše ljubavi kako želite i bez previše uplitanja. Ipak, uprkos nedostatku interesovanja za ozbiljnu romansu, drugi signali u horoskopu ukazuju na romantiku. Venera, vaša Ljubavna planeta, vrši neobičan četveromesečni tranzit u vašem sopstvenom znaku od 2. februara do 6. juna. Kada uzmete u obzir da tipičan tranzit Venere traje oko mesec dana, ovaj četveromesečni boravak u vašem znaku je vrlo značajan. Za Ovnove koji nisu u vezi to pokazuje mnogo stvari.
Romantika vas proganja uprkos nedostatku interesovanja. U ovom periodu nalazite svoj put u ljubavi, zajedno sa vašim romantičnim partnerom. Mogućnosti za brak postoje, ali odluka je na vama. Vaš partner može da ide protiv svojih principa samo da vam udovolji. Pored svega, moguće je da će stanje u ljubavi biti kao i dosad. Oni koji su sami ostaće sami, a oženjeni će ostati u braku. Ali spomenuti tranzit Venere, za oženjene ljude pokazuje da je supružnik željan zadovoljstva. Vi ste taj koji to treba da mu omogući. Romantični aspekti vaše trenutne veze postaju jači, ali ljubav će biti na testu posle 20. aprila i put neće biti gladak. Venčanje, ako vi to želite, može biti verovatno ove godine - posebno nakon 20. aprila.
Kao i prošle godine, pokazujete više interesovanja za prijateljstva i platonske veze, nego za romantiku. Romantika, sa svojim ozbiljnim obavezama i očekivanjima, može biti bolna i da vas guši. Prijateljstvo vam omogućava više slobode i prostora. Vi ste uvek ste svoji i nezavisni. Ovo područje prijateljstva počelo je da se širi u prošloj godini i nastaviće se širiti i ove 2020. godine. Stvaraju se nova, dugoročna i značajna prijateljstva, od kojih su neka sa ljudima visokog statusa i društvenog položaja, koji vam mogu pomoći u postizanju ciljeva u karijeri.
Oni od vas koji odraslu imaju decu spremnu za brak, videće više stabilnosti u svom romantičnom životu. Iako su vaše veze i dalje promenljive, brak i dugoročna obaveza ove godine su verovatniji.


BIK (22.4.- 21.5)

Zvezde vam za 2020. godinu predviđaju da da su vaše odluke na snazi i da početak nove godine dočekujete sa puno nade da će nastupiti bolji odnosi.
U vezi će biti puno strasti, i one pozitivne i one negativne. Ljubav će biti posebno dobra, ali sa dosta užarenog temperamenta, ljubomore i posesivnosti. Veza bi mogla biti pod pritiskom, jer vam se čini da je vaš partner veoma zaokupljen poslovnim pitanjima i čini se da ga posao prilično troši. Čvrsti odnosi će, naravno, vremenom nadmudriti sve te negativnosti i veza će postati još bolji. Ali jednom uzdrmane, veze mogu postati ranjive.
Ipak, u trećoj nedelji januara gledajte da ne naletite na kamen spoticanja. Rešite sve sa vašim partnerom ili potražite pomoć prijatelja. Dugoročne ljubavne romanse dostižu novo razumevanje između vas i vašeg parntera, a sve postaje još bolje tokom marta, dok Bikovi koji su sami mogu početi strastvenu vezu krajem februara.
Zimske turbulencije smiruju se u proleće i sve postaje lepše. April je najsjajniji mesec za Bika kada širi ljubav koja svakim danom postaje sve svjetlija. Od 8. do 18. aprila se pomlađuju, naglašavajući da ljubav treba biti više igra nego rad. Manje ćete se družiti sa drugima, jer ćete sa vašim partnerom biti potpuno okrenuti jedno drugom. Ovnovi koji nisu u vezi mogu gledati u maj 2020. godine, kada bi neki intelektualni izazovi mogli da dovedu do romantične situacije. Privijte se uz svoju novu ljubav.
Krajem juna parovi će možda proširiti svoje vidike, što znači dodavanje nekoliko novih lica u vaš društveni krug. Ne dozvolite da vam posesivnost postane izraženija u julu 2020. godine, ali zahtevajte ljubazno uveravanje i odgovarajuće ponašanje od vašeg partnera.
Bikovi samci koji su išli celo leto iz jedne kratke veze u drugu, mogu biti skloni da se skrase u avgustu i tada se neće zadovoljiti ničim prosečnim. Novi odnosi mogu imati poteškoća između 9. i 20. septembra, razna pitanja se brzo nameću a pozitivno rešavanje problema vodi do naročito slatke igre među partnerima. Zagrejte svoje srce ako romansa u ranu jesen postane hladna.
Vaša 7. kuća ljubavi i braka ni vaša 11. kuća prijateljstva ove godine nisu kuće moći. Obično ovo pokazuje održavanje statusa kakav je bio dosad. Oženjeni imaju tendenciju da ostanu u braku, a samci ostaju sami. U ljubavi je puno slobode, ali i manje interesovanja. Ove godine imate na umu druge stvari.
Ali opet, stvari se događaju negde drugde u vašem životu koje bi mogle uticati na ovaj status, posebno za one od vas koji ste u braku ili ste umešani u ozbiljnu vezu. Mars ove godine obavlja izuzetno neobičan sedmomesečni tranzit kroz znak Strelca od 14. februara do 8. septembra. Mars se, inače, obično kreće kroz jedan znak dva meseca. Tako da će Mars provesti većinu godine u blizini ili zajedno sa vašom ljubavnom planetom.
Za one koji su u nekoj ozbiljnoj vezi ovo može dovesti do testiranja vaše trenutne veze. Isplivaće nova otkrića o vašoj voljenoj ili o vašoj vezi koja bi vas mogla šokirati.
Za samce, ovaj tranzit Marsa pokazuje društvenu agresivnost. Nastavite sa onim što želite sa velikom hrabrošću. Biće vam teško, bez obzira na to da li ste muškarac ili žena, da prihvatite NE kao odgovor.
Želite da se zaljubite u voljenog partnera, što se kaže, do nogu. U mnogim će slučajevima biti velikog idealizma u ljubavi, prava potraga za krajnjim savršenstvom. Sama po sebi, tu nema ništa loše, ali vaši standardi bi mogli biti nerealni i mogli bi dovesti do razočaranja. Savršena ljubav može proizaći samo od više promisli, a tipična ljudska ljubav je ograničena.
U ovom periodu, oni koji su sami pronalaze ljubav u duhovnim centrima, druženjima ili crkvi. Neki dobrotvorni događaji mogu takođe biti mesta gde može početi nova ljubav. Univerzum će trenirati vašu intuiciju kroz ljubav i socijalna pitanja.
Mars u konjukciji zajedno sa vašom ljubavnom planetom Venerom pokazuje da ljubavna strast i ljubavni vatromet pogrešno prihvataju pravu ljubav.
Oni Bikovi koji rade na drugom braku trebali su imati mnogo prilika u protekle dve godine. Još uvek postoji dobra šansa da se nešto pojavi u prva četiri meseca ove godine. Neko stariji je u vašem životu i to bi moglo dovesti do braka. Romantična energija vas obasipa od 15. do 27. novembra, a decembar 2020. ispunjava obećanja, donoseći senzualno bujan kraj godine.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Telesna strast biće snažna u ljubavi. Ali uz to dolaze i druge strasti - poput ljubomore, posesivnosti i besa, tako da će ljubav biti burna.
Deo problema u ljubavi ove godine može proizaći iz previše dobrih stvari koje vam se nude. Imate brojne mogućnosti i opcije. Tako može da se vidi i nestabilnost u ljubavi. Sadašnji odnos mogao bi se završiti a započeti neki novi. U sadašnjoj vezi mogu biti veliki usponi a i padovi. Sporedna pitanja ljubavi, ako što su strast i plašljivost, mogla bi poremetiti vezu. Za one koji su sami, u ovoj godini posebno zanimljivi biće osobe iz oblasti zdravstva ili saradnici sa posla, tako da ljubav možete naći i na radnom mestu ili na stručnim sastancima. Možda bi i neko ko vam je sada prijatelj želeo da postane i više od toga, a to može da donese određenu napetost, jer će biti teško uskladiti dve uloge, i prijatelja i ljubavnika.
Za rani deo godine ljubav se pokazuje na uobičajene fizičke načine kao što su dodir, fizičku intimnost i ličnu pažnju. Ali kasnije će se prikazati kroz materijalna sredstva, kroz finansijsku podršku ili materijalne poklone.
Prvu nedelju u januaru 2020. godine raščišćavaćete neke stvari iz prošle godine. Srce će vam se obasjati oko 22. januara kada vam se ljubav useli u njega i sve postane mnogo lakše.
Ako ste Blizanci koji traže ljubav, možda će vam biti teško u februaru. Morate izlaziti napolje da biste bili viđeni i morte vaše standarde da održavate visokim. Ako ste već u vezi, nemojte se toliko zaokupiti društvenim stvarima da da gubite vezu sa partnerom. Zabava sa društvom je dobra stvar, samo gledajte da neke zabave budu samo za vas i partnera.
Glava vam je bistra, ali ako se vaša dugoročna veza pretvori u borbu za vlast, budite voljni da izgubite nešto. Do kompromisa ćete doći do 21. aprila i potrudite se da to učinite graciozno, bez tajnih zamerki. Zvezde predviđaju da će Blizanci koji su sami možda biti uhvaćeni u nekim frustrirajućim situacijama koje neće nikako popraviti njihovu ljubavnu situaciju. Založite se za sebe i ne prihvatajte NE kao odgovor. Do 21. maja 2020. godine, svi odgovori na sva pitanja idu vam u prilog. Uživajte u romantici i počastite se njome što je češće moguće.
Juli donosi česte strastvene trenutke u svakoj vezi - to nisu samo noći koje su napravljene zbog ljubavi. Želite da nestanete iz sveta, ali nažalost, svet zahteva vašu pažnju u avgustu. Novi odnosi mogu uhvatiti zalet i mogu doživeti uspeh početkom avgusta 2020. Pobegnite sa partnerom negde kad god možete, čak i ako je to samo za vikend. Isključite telefon, neka vas niko ne ometa, dovoljni ste jedno drugom. Posle 20. oktobra nalazite se u potrazi za zabavom i osećate se divno. Vaš ljubavni partner će ceniti vaš lagodan stav, ali nemojte koristiti humor da biste sakrili želje svog srca. Početkom novembra donosi vreme samootkrivanja.
Neki kreativni nagoni mogu vas odvući od drage osobe, dok oni koji su sami mogu biti ozbiljno privučeni nekim osobama koje se bave sa umetnosti. Pronađite snagu da sagledate te interese do kraja, čak i ako su nešto naporniji.
Decembar 2020. je zabava i proslava, od početka do kraja. Predstavite svoju ljubav i srce vašem partneru na srebrnom tanjiru, sigurno neće ostati ravnodušan i uzvratiće vam isto.
Ovo je veoma važno područje života u 2020. godini. Vaša sedma kuća ljubavi glavna kuća moći. Pluton je tu već dugi niz godina i biće tu još mnogo godina. Mars, koji se obično kreće kroz znak za dva meseca, odlučuje da kampira u vašoj kući ljubavi sedam meseci! Veoma neobično. Jupiter, vaša planeta ljubavi, bio je u vašem znaku poslednjih nekoliko meseci i biće tu do 13. jula. Ove godine biće puno akcije u ljubavi. Možda i mnoge promene se dogode.
Na površini ljubav izgleda dobro. Vaš supružnik, partner ili voljena osoba želi na svoj način da vam udovolji. Događa se ozbiljna romansa i ne morate mnogo da je tražite, ona pronalazi vas i progoni vas. Jednostavno morate dopustiti da se to dogodi. Tih dana se zaljubljujete. Ali ovde morate biti pažljiviji i uravnoteženi. Mars i Pluton u vašoj 7. kući pokazuju borbu za moć u vezi. Snažni će izdržati, ali slabi bi mogli završiti svoje.
Vaše samopoštovanje i samopouzdanje su snažni, ali ako se poremete, to bi moglo da destabilizuje vaš odnos. Zdravo samopoštovanje poštuje i sebe i druge. Ako sebe uzdignete na štetu drugog, veza će patiti i ispaštati, zato pazite.


RAK (22.6. – 22.7.)

Zvezde vam poručuju da polagan početak ne znači i loš, zato uživajte u vremenu tihe meditacije koji je pred vama. Oni Rakovi koji nisu u vezi će posebno uživati u novom razumevanju svojih romantičnih prioriteta, dok će oni koji imaju partnera ceniti vreme koje neprekidno provode zajedno.
Postoji tendencija ka perfekcionizmu u ljubavi i morate biti oprezni u ovome. Očekivati transcendentnu ljubav od onih koji su od krvi i mesa je prilično nerealno. Ova vrsta ljubavi može poticati samo od više sile koja obuzdava granice fizičkog tela i nižih emocija. Neka viša sila vodi vaš ljubavni život ove godine i bićete potpuno ispunjeni. Za samce, ležerna ljubav je nezadovoljavajuća. Postoji potreba da se oseti da odnos je na neki način predodređen. Čak i ako je veza na neki način prokleta, osećate se bolje zbog toga jer je to deo vaše sudbine. Čak i beznadežni odnosi služe svrsi ako su u skladu sa vašom sudbinom, jer oni vas uče važnimlekcijama i pripremaju vas za dobar odnos koji predstoji.
Dan zaljubljenih 2020. trebalo bi da bude poseban, posebno ako niste opterećeni tradicijom, i umesto toga da iskažete svoju ljubav na vrlo poseban način. Mart donosi priliv većeg nivoa energije i pravu želju za zabavom.
Do 17. aprila stvari će da se usmere ravno prema vašim romantičnim ciljevima. Nove i dublje obaveze su na horizontu, stižući sa ponosnim osećajem stvarnog dostignuća. Izbacite višak emocionalnog tereta koji vas pritiska početkom maja. Vaš cilj bi sada trebao biti da otklonite probleme umesto da se bavite njima. Ovo prolećno čišćenje vašeg srca doneće vam novu fleksibilnost za kojom ste dugo čeznuli.
Rakovi koji nisu u vezi, ove godine pronalaze ljubav na raznim mestima. Do 20. aprila to je u okvoiru nekih organizacija ili grupnih aktivnosti. Prijatelji su često ti koji organizuju romantične sastanke. Ali nakon 20. aprila ljubav vas pronalazi i kada idete na neka duhovna predavanja ili psihičke seanse, ili u dobrotvornim aktivnostima. Ako odlazite u barove, noćne klubove ili diskoteke da bi našli ljubav, onda trošite i vreme i novac.
Zvezde prognoziraju da će leto da počne zadovoljavajuće i sve će ići na bolje. Do kraja juna ste na vrhu sveta, pa pozovite svog partnera da sa vama podeli slavlje. Upotrebite svoju energiju u julu 2020. godine jer će vašem partneru trebati vaša podrška.
Rakovi koji nisu u vezi mogu biti uhvaćeni u mrežu onoga što je zbog intenziteta onoga što trebalo da izgleda samo kao obićmno muvanje. Na kraju, svi ovi izazovi samo će vam doneti sreću u avgustu. Komunikacija sa voljenim osobama je jasna i direktna, što vam omogućava da se osećate potpuno sigurno i zaista voljeno.
Između 23. septembra i 16. oktobra, možda će vas prekinuti ljubomorna scena za koju ste mislili da je daleko od vas. Vazduh će se očistiti početkom novembra, kada parovi mogu osvežiti ljubav prepuštajući se nostalgiji, a oni koji su sami mogu očekivati novu uzbudljivu aferu upotpunjenu iskustvima koja šire um.
Ljubav i socijalna pitanja nisu veliki prioriteti za vas u 2020. godini. Vaša 7. kuća nije kuća moći. Ovo pokazuje veliku slobodu i širinu ovde, ali manje interese. To je stanje kakvo je i dosad bilo. Samci će uglavnom ostati sami, a oni u braku će tako i ostati ostati. Stvari su onakve kakve vi želite da budu i ne osećate potrebu da im dajete nepotrebnu pažnju.
Pomračenje Meseca 5. jula može poljuljati sadašnju vezu, ali kada se prašina slegne, stvari bi trebalo da budu bolje nego ranije. Sve prljavštine iz vašeg odnosa treba da izađu napolje kako bi se mogli nositi sa njima.
Saturn je vaša ljubavna planeta. Ona 20. aprila prelazi iz vaše 11. sunčeve kuće u vašu 12. i to je veoma značajno, jer pokazuje dugoročne promene kada su u pitanju vaši ljubavni stavovi i vaše potrebe u ljubavi. Prethodne dve godine ste želeli pored sebe i prijatelja i ljubavnog partnera. Prijateljstvo je bilo veliko pitanje. Želeli ste nekoga ko je zaista bio na vašoj strani, ko je vam želeo isto ono što i sebi. Ali vi ste želeli slobodu i manje privrženosti. Ovaj trend se nastavlja do 20. aprila. Ali Saturn, vaša ljubavna planeta u 12. kući čini vas idealističnijima u ljubavi. Želite savršenstvo, transcendentnu ljubav. Ne želite nikakve prepreke između vas i vaše voljene, a ovo nije vaš uobičajeni temperament. Duhovna kompatibilnost postaje jednako važna, možda još važnija, kao i sve ostale kompatibilnosti koje ljudi traže kod svog partnera. Iako postoji velika fizička hemija između vas, ako nedostaje onaj duhovni element, tada veza neće uspeti, jer ne ispunjava vaše potrebe.
Rezultujuća energije za sve lako će vas dovesti u sezonu zimskih praznika. Završite godinu istraživanjem područja između vaših potreba i vaših želja. Ko zna koja vas sve iznenađenja čekaju.


LAV (23.7.- 22.8.)

Ljubav je 2020. godine veoma aktivno i uzbudljivo područje. Vaše dve najvažnije društvene kuće - 7. i 11. - su kuće moći. Mnogi od vas su se umešali u značajne veze u poslednjih godinu dana. Oni koji nisu, staće u red za ovo, posebno do 13. jula. Unosna poslovna partnerstva ili zajednička ulaganja takođe su na vidiku.
Ljubav je bila nestabilna dugi niz godina. Bilo je teško nositi se sa usponima i padovima i mnogim preokretima. Vi ste veoma samozadovoljna, ponosna osoba i privlačite potencijalne partnere koji su podjednako samozadovoljni i ponosni. Naučiti veštinu kompromisa bez gubitka samopoštovanja bila bi prava pouka za vas. Ljubav je i dalje nestabilna, ali stabilnija ove 2020. godine, kao i narednih nekoliko godina, nego što je bila u prošlosti.
Veliki deo onoga što je bilo u prošlosti važi i ove godine. Potraga za savršenom ljubavi kao i eksperimentisanje sa vašim društvenim životom. Ulažete u nove društvene sfere i privučeni ste nekonvencionalnim ljudima i nekonvencionalnim odnosima. Što šokantnije to bolje. Mnogi od vas uzimaju za partnere osobe iz različitih etničkih i društvenih sredina. Sve je to deo vaše želje da pronađete pokušaj savršene ljubavi putem sistema - pokušaja i greške.
Ljubavni horoskop za 2020. godinu vam kaže da je početak nove godine uglavnom vreme za promene, ali vi se držite stabilno i čvrsto i srećni ste na taj način.
Lavovi koji nisu u vezi su posebno oprezni u novim vezama, jer možda se plaše novih povreda ili bi to mogao biti samo razuman oprez. Oni koji su u vezi, krajem januara su u potrazi za novim uzbuđenjima. Pre toga proverite da li su ta uzbuđenja ona vrsta koja dovodi do veće bliskosti umesto ljubomore.
Od februara do sredine marta 2020. godine veza vam je potpuno uravnotežena. Dobro hodate po romantičnoj žici, ali uzdajte se u svoj unutrašnji osećaj i shvatite da ponašanje, bilo dobro ili loše, uvek ima posledice.
Vaše dostojanstvo vraća se oko 30. marta, vodeći vas da istražite izvore vaše tihe sreće, umesto bahatosti prethodnih nedelja. U vezama to znači da tražite sigurno gnezdo vaše ljubavi. Vaši prijatelji će primetiti vaš nestanak, ali vi ste previše zaokupljeni smirivanjem uz voljenu osobu da bi se brinuli oko toga. Aprila 2020. godine Lavovi koji su sami mogu biti privučeni nekimnepoznatim ljudima. Kraj maja donosi vam svetlost svuda oko vas. Zaslužili ste je, zato slavite u svom stilu. Ljubavni parovi mogu biti jednostavno zaslepljeni svojim intenzivnim osećanjima, dok će oni koji traže ljubav biti pozitivno neodoljivi.
Privrženost se menja iznenada i neočekivano, i kod vas i kod vašeg partnera. Jednog dana možete biti strastveno zaljubljeni, a drugi dan upleteni u gorku svađu. To je pokazatelj koliko brzo se stvari mogu promeniti. Nije ni čudo što vam je teško praviti dugoročne planove. Srećom, stvari će se nekako smiriti, posebno posle 20. aprila. Između 30. juna i 14. jula, sloboda kuca na vrata. Oni koji su sami neće želeti da se vezuju za nekoga, dok će oni u vezi možda poželeti da istraže neke svoje nezavisne interese.
Oko 23. jula vaše čari dobijaju sjajne kritike od svih u vašoj oklini. Poslednje nedelje leta osećate neobično raspoloženje. Očekujte podršku svojih najmilijih, ali ne zahtevajte nedostižno savršenstvo. U septrembru može da se desi da ste u potrazi za ljubavlju na pogrešnim mestima, dok jedan neugodan susret moguć je početkom oktobra 2020. godine.
Kako će vam biti posle 25. oktobra, uglavnom zavisi od toga koliko ste već uložili i koliko ozbiljno shvatate ceo koncept ljubavi. Bez obzira na rezultate, novembar će vas naći u nostalgičnom raspoloženju i bićete spremni da date puno iskrene zahvalnosti. Kako zima prolazi u velikoj brzini, tako je isto i sa vašim emocijama. Usmerite ih ka većem dobru i ostavite stare probleme dok se krećete napred.
Ne tako davno ste možda sreli nekog ko vam se činio idealnim, a možda nedelju ili mesec dana kasnije, srećete nekoga ko izgleda još bolje. Vaš ljubavni život se stalno nadograđuje. Naravno, najpozitivniji način za izražavanje ovog nagona je pronaći nekoga s kim možete eksperimentisati i rasti. Nekoga ko raste, poboljšava se i nadograđuje i vas i sebe.
Imate potrebu za savršenom slobodom i savršenom posvećenošću. Za mnoge od vas bio je slučaj da zgrabite ljubav tamo gde je pronađete, uživajući u tome dobrom provodu sa voljenom osobom barem nakratko. I razdvajanja posle toga su vam dobra, zato što imate više nezavisnosti. Vaša ljubav i socijalna situacija nikad nisu takvi kakve vi verujete da jesu. Kada ste sami i kada osećate kao da ljubav prolazi pored vas, iznenada i neočekivano neko ulazi u vaš život.
Suprotno tome, kada uživate u najzadovoljnijoj vezi i mislite da će ovo trajati zauvek, naklonosti se menjaju i vi ste ponovo sami. Samo duhovna perspektiva može rešiti ovu dilemu. Kada naučite šta je pravi izvor ljubavi i romantike onda ćete lakše prebroditi uspone i padove. Prijateljstvo je važno i ove godine. Novi i značajni prijatelji su došli i nastavljaju da dolaze. Prijatelji mogu biti izvor nove i ozbiljne veze. Saturn će da testira vaša prijateljstva i ostaviće samo ona dobra.


DEVICA (23.8. – 22.9.)


Ova 2020. godina u osnovi je godina rada i karijere, a ne socijalna godina. Čak vaš društveni život se vrti oko vaše karijere i radnog mesta. Device koje su same imaju mnogo ljubavnih prilika i ove godine, kad Jupiter i Saturn budu činili sjajne aspekte sa vašom planetom ljubavi. Da li će ove mogućnosti dovesti do braka, malo je verovatno, ali imate slobodnu volju i vi odlučujete o svemu. Samci pronalaze ljubav na poslu, sa kolegama, šefovima ili zaposlenima. Mnogo toga zavisi o vašem statusu na poslu. Ljudi koji su uključeni u vašu karijeru ili koji vam mogu pomoći izgledaju vam najzanimljivije. Zdravstveni radnici takođe vam izgledaju primamljivo.
Ljubav na radnom mestu više će vam biti razonoda nego išta ozbiljno, jer na prvom mestu dolazi posao. Zvezde vam poručuju za 2020. godinu da je strpljenje velika vrlina, kao id ste vi jedna čefna osoba. Budite smireni koliko možete i zanemarite zvanični početak godina, jer vaš lični novi početak će se pojaviti tačno oko 14. februara, dana zaljubljenih. Ne morate to držati one izreke da volite onoga sa kim ste, ali vaša glava i srce mogu biti neobično zbrkani, sprečavajući vaše tipično brze i čiste odluke.
Samci bi u ranim nedeljama trebalo da zadrže budnu pažnju na nekoga posebnog u Martu 2020. godine a oni koji već imaju partnere mogu očekivati ozbiljne romanse otprilike u istom vremenskom periodu. Početkom aprila je sjajno vreme da se upoznate sa detaljima vaše veze ili ako ste sami, da planirate lov.
Zvezde vam savetuju da biste trebali trebali planirati romantični odmor za dvoje, ili ako ste sami da stvorite plan kako da dosegnete do vaše tajne simpatije. Ali novi odnosi mogu doneti i više frustracije nego što vrede.
Da li ste vi uvek ovako vetropiasti ili je to samo vaš privremeni nedostatak? Ne sputavajte sebe dok se zabava odvija oko vas. Od sredine maja do 12. juna možete biti društveni koliko god želite. Pobrinite se za svog partnera da se ne oseća zapostavljeno u vrtlogu vaših društvenih zbivanja.
Mesec juli je mesec slobode i proslava. Istražite neke nove teritorije i nađite nove prijatelje. Takođe, potrudite se da produžite granice trajnih odnosa zadržavajući ih svežim i uzbudljivim.
Avgust je još bolji. Na vrhu ste svoje igre i šarmantni ljudi su svuda oko vas. U mesecu septembru vas čeka samo jedan izazov i to kako najbolje uključiti nastale promene u vašu staru rutinu. Ne zapostavljajte svoje prijatelje u korist novih, znate da ćete računati pre ili kasnije na njihovu pomoć.
U ranu jesen se vaš vlastiti život smiruje, isto kao što zanimljive situacije dolaze za vaše voljene. Iskoristite svoje nedavno osvežavanje energije da pružite velikodušnu podršku vašem partneru, koja će mu biti potrebna.
Vaša 7. kuća ljubavi i braka nije kuća moći ove godine, ali imate slobodu i širinu da oblikujete stvari onako kako vi želite. Eventualni problemi mogu više proizaći iz nedostatka vašeg interesovanja nego nedostatka mogućnosti. Ali zvezde očekuju da vi prevladate ovakvo moguće stanje.
Neptun je zadužen za vaš ljubavni život iz 6. kuće. To pokazuje vaše potrebe u ljubavi i stavove o tome. Ovaj položaj jača vašu normalnu prirodu. Ljubav se odnosi na praktičnu uslugu vašoj voljenoj osobi i to je za vas najviši ideal ljubavi. Osećate se voljeno kada vaša voljena radi za vas. Znate da ste u ljubavi kad imate nagon da uradite nešto za drugog. Romantične stvari kao što su cveće, večere uz sveće, noćni klubovi i slično su u redu, ali rad za ljubav je ono što ste stvarno vi. Neptun je u znaku Vodolije već nekoliko godina. Ovo pokazuje više slobode i više eksperimentisanja u ljubavi. Spremniji ste da se upetljate u neku nekonvencionalne vezu sa nekonvencionalnim ljudima. Ljubav je sada uzbudljivija, ali i nestabilnija. Naklonosti se mogu brzo promeniti.
Neptun u vazdušnom znaku pokazuje da su dobra komunikacija i sličnost ideja u ljubavi vrlo važne i to više nego u prošlosti. Intelektualna harmonija je važna kao i sve ostale harmonije koje ljubavni par traži. Vaša 11. kuća prijatelja postaje moćna nakon 13. jula. Ovo je srećno područje života. Dolaze novi i značajni prijatelji. Ovi ljudi su dobrodušni i korisni za vas. Pružaju vam emocionalnu podršku u trenutku kada vam je stvarno potrebna. Sezona praznika krajem godine vraća vas na društvenu scenu. Izađite u svom stilu, obucite svoju omiljenu odeću i začarajte grad narednih nekoliko nedelja. Doći ćete do naredne godine spremni za novi početak.


VAGA (23.9. – 22.10.)

Ljubav i romansa su vam uvek važni, ali ove 2020. godine to će biti manje nego što je to uobičajeno. Za one koji su sami ovo je više godina za ljubavne afere nego za ozbiljne odnose. Ove godine ima u opticaju mnogo romantičnih prilika, ali od sve te zabave i igre, neće baš biti nekog iskoristivog materijala za brak. Ipak, postoje ovakvi periodi u životu i trebalo bi da uživate u njima takvima kakvi jesu. Ako ih razumete onda nema povrede ili razočaranja, jer razočaranje nastaje kada imate lažna ili nerealna očekivanja. Zvezde vam za 2020. savetuju da ne forsirate sebe da krenete u budućnost, jer prošlost može biti jedno jako ugodno mesto.
Sentimentalno srce Vaga nije za prekomerno naprezanje do 10. januara, kada ste napokon spremni zaviriti malo napred. Do 21-og, vaše tajno pohotno 'ja' daje vam potpunu ljubav u romantičnim poduhvatima. Vaše dobro vreme traje neprekidno do 14. februara, do dana zaljubljenih i treba da ste srećni zbog toga. Planirajte posebno veče prepuno cveća i raznih srca za kojim žudite. Ako ste sami, učinite sve još boljim pa pozovite sve svoje prijatelje da podele zabavu sa vama. Možda je neko od tih prijatelja vaša tajna simpatija. Proleće vam pronalazi put do vašeg romantičnog odredišta, ali to ne znači da će sve da se desi slučajno. Oko 21. aprila vaši napori počinju lepo da se isplaćuju. Za parove, nagrada bi mogla biti dublja veza ili poboljšana komunikacija, dok bi oni koj isu sami možda konačno sreli nekoga vrlo posebnog.
Sredinom maja neka stara pitanja ponovo dolaze u fokus, ali nemojte se obeshrabriti ako nemožete odmah to da rešite. Umesto toga, odbacite bilo kakva društvena ograničenja. Dobili ste solidan mesec da budete vrlo efekasni ako budete igrali kao buntovnik sa nekim ciljem.
Oko 30. juna, ljubav postaje iznenađujuća i možda nećete biti u dobrom raspoloženju da uživate u tome, ali svako sa tako snažnim osećajem za pravdu može biti borac kad je to potrebno.
Tokom jula 2020. godine oko onih koji su u vezi vrteće se problemi oko posesivnosti i slobode. Avgust započinje žestokom odlučnošću i jasnim gledištem koje kaže da je kompromis nemoguć sve dok se strasti ne ohlade.
Na kraju godine, obaspite svog ljubavnika poklonima svog velikodušnog srca i umirite bilo kakve divlje zveri u vama svojom poznatom i obnovljenom spremnošću i odlučnošću. Okupite svoje najmilije oko vas za vreme praznika.
Oženjeni ili oni koji su umešani u ozbiljnu vezu imaju mnogo složeniji i komplikovaniji ljubavni život. Zanimljivo je da vas ništa od toga ne uključuje direktno. Problemi u ljubavi, oluje, usponi i padovi, uključuju vašeg partnera koji je emocionalno kolebljiv. Možda je umešan u borbu za vlast sa braćom i sestrama ili komšijama. Vaš partner može biti umešan u neku vrstu sukoba. Vi izgledate da ste u dobrim odnosima sa svima i pod indirektnim ste uticajem situacije. Vaš zadatak je da unesete malo smirenosti i ljubavi u tu situaciju, i da ne uzimate stvari sasvim lično.
Vaš partner ili supružnik izgleda jednodušno, gotovo fanatično, u svojim željama i prohtevima i moraćete biti još veći diplomata nego uobičajeno da biste to rešili.
Vaš partner ili supružnik je veći deo godine uključen u vaš finansijski život i finansije mogu biti uključene u ovaj sukob. Do septembra bi trebalo da se vrati mir. Vaš partner takođe možda će promeniti imidž i na poslovnom i na ličnom nivou i vi se slažete sa ovim. Vaš supružnik ili partner takođe može biti umešan u neku religioznu transformaciju, u neko iskustvo ponovnog rođenja. Ovo takođe može stvoriti nestabilnost i visoke strasti. Samo ostanite smireni i stvari će se rešiti.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Ljubav i vaši socijalni poslovi su nestabilni u poslednje dve godine. To i nije iznenađenje s obzirom na nestabilnost vaših emocija. Veliki izazov je bio i u balansiranje vašeg društvenog života sa porodičnim obavezama. Te dve stvari su vas odvukle u suprotnim smerovima.
Vi ćete pronaći novu slobodu u svom ljubavnom životu, slobodu da oblikujete stvari onako kako vi želite da budu. Socijalna opterećenja i dužnosti postaju manje neugodna. Mnogi od vas su se venčali u prošloj godini. Prošle godine je došlo do širenja u vašoj društvenoj sferi, ali idući prema kraju godine više je bilo skupljanja. Odnosno, stekli ste puno novih prijatelja i postalo je potrebno iskoreniti lažne od pravih. Mnoga prijateljstva nisu prošla test i Škorpije mogu da se fokusiraju na ona prava. Ovaj trend prepoznavanja dobrog od lošeg još uvek traje početkom godine. Kada Saturn napusti Bika 20. aprila, ovaj proces će se završiti. Ako ima ičega što Škorpije ne vole, to je da im je neko nelojalan ili neodlučan. Prijatelj ili ljubavni partner mora biti veran i odlučan, i kroz dobra i kroz loša vremena.
Počinjati iznova je nešto čime se vi posebno odlikujete i imate volju da se tako nešto zaista i dogodi. Istražite slobodno nove horizonte sa vašim voljenim partnerom ili idite solo ako ste sami i nastavite da istražujete sve dok ne budete zadovoljni. Od dana zaljubljenih 14. februara, spremni ste da pustite da se prašina slegne. Šarmirajte vaš put u njihovo srce sa vašom sposobnošću da ih naterate da se osećaju otpuno jedinstveno.
Ako ste započeli novu vezu, ne posvećujte joj se potpuno do marta, kada vam balans idealizma i pragmatizma dozvoljava da vidite situaciju u kristalno čistom svetlu.
I dalje imate težnju prema poboljšanju veze, ali ako partner nije sklon tome, ne forsirajte problem. Budite nježni prema sebi do aprila, znajte da svi prave greške, a ni ova vam neće biti poslednja.
Do 2. maja Škorpije će imati novo poverenje u svoje želje i budite spremni zapaliti nekoliko ljubavnih vatri vašim pogledima. I ne ograničavajte se samo na jednu.
Ako imate partnera, planirajte nekoliko komplikovanih situacija a oko 21. maja. Nemojte biti paranoični, ali istražite situaciju. Mesec dana kasnije, strasti se zagrevaju, zajedno sa letnjim temperaturama. Vaš idealizam se povećava u avgustu. Do 24. augusta razlika između vaših snova i stvarnosti vas može naterati da se srušite na zemlju.
Oko 20. septembra, parovi će imati ozbiljne namere, a to je da rade zajedno i da budu spremni na kompromise. Škorpije koje su same mogu da se udube u svoje poslovne karijere i da pronađu ljubav skrivajući se ispod kutije i praveći romantiku nevidljivom za druge. Uživaćete u toj tajnovitosti koliko i u ljubavi. Venera je vaša planeta ljubavi. Ima neobično dug tranzit (četiri meseca) u znaku Ovna od 2. februara do 6. juna. To pokazuje romantične prilike na poslu, sa saradnikom ili nekim zaposlenim. Deluje u osnovi srećno. Brak je moguć, sve zavisi od vaše slobodne volje. Venera se kreće kroz sve znakove i kuće horoskopa u datoj godini. To je planeta koja se brzo kreće. Tako ljubav može doći do vas na sve načine i kroz sve vrste ljudi i situacija.
Retrogradnost Venere obično je retka, ali ove godine imamo jednu i to od 9. do 20. aprila, i značajna je u vašem ljubavnom životu. Generalno utiče na svačiji ljubavni život, ali u vašem slučaju to je posebno. Ovo donosi očigledne smetnje, odlaganja, promene pravca u ljubavi. Kao da i vi i vaš partner imate potrebu da preispitate vaš odnos. Ova retrogradnost ne znači kraj veze, samo pauzu. Dobri odnosi će uskladiti ove stvari. U stvari, prolazak retrogradnom Venerom, kao i kretanje Saturna kroz vašu 7. kuću, je odličan test za vašu vezu.



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Ljubav je u 2020. godini za vas veoma važno i sve složenije područje života. Nuačićete velike društvene lekcije. Vaše socijalne veštine postaju prefinjene i otmene. Zvezde vam savetuju da na početku 2020. godine pokušate da pronađete ravnotežu. Privlačite nove prijatelje i ozbiljne ljubavne veze. Mnogi od vas su već uključeni u ozbiljne ljubavne veze od prošle godine. Vaša društvena popularnost je neobično jaka početkom godine.
Jaka je vaša sklonost da siđete sa svog puta da biste pomogli drugim ljudima. Ovo je sve dobro. Ali jednako je snažna i vaša želja za samopotvrđivanjem, jer stvari uzimate na svoj način. Ove dve nekompatibilne stvari nalaze se u dramatičnom sukobu. Vaša želja za popularnošću i društvenim prihvatanjem i vaša želja da sve bude na vaš način moraju biti uravnoteženi. Nikad ne treba da idete predaleko ni u jednom slučaju. Ovo će biti vaše delikatno šetanje po žici.
Vaše nestrpljenje i potreba da se stvari užurbano događaju takođe mogu predstavljati problem za vašu ljubav. Vaš supružnik, partner ili prijatelj ne osećaju istu žurbu koju vi osećate, već mogu osećati kao da ga gurate okolo, a vi ćete izgledati agresivno i zapovednički nastrojeni. Ako im dopustite da imaju svoj put, osećaćete da je veza dovedena u pitanje a vi ćete se nakostrešiti od nestrpljenja. Zbog svega navedenog očekuje se da ljubav bude olujna, burna i nestabilna u početku godine. Strasti, i pozitivne i negativne, mogu da rastu. Moglo bi da dođe do brojnih lomova i sigurno vam oboma neće biti dosadno. Čak štaviše, mnogim ljudima se sviđa takav razvoj situacije. Ljudi koji su ove godine u blizini Strelca moraće biti jako strpljivi. Njihovi temperamenti nisu zlonamerni, već dolaze od neobičnih planetarnih pritisak. Ako iskreno volite svog prijatelja ili ljubavnog partnera u znaku Strelca, pređite preko njegovog nastupa besa i pustite da se prašina slegne.
Prve tri nedelje će proći lakše sa vašim partnerom ako imate ustaljen tempo. Posle 21. januara pa do dana zaljubljenih 14. februara vaša velika energija dolazi do izražaja. Oni Strelci koji nisu u vezi možda se neće susresti sa nekim iz svojih sniva, ali će se u svakom slučaju jako zabaviti.
Ako imate partnera, budite velikodušni i voljeni. Vi znate šta vam je potrebno, zato krenite u akciju i pružite svu podršku vašem partneru koju traži. Početkom marta 2020. možda će da vam vrate uslugu. Osetite sve čari života koje možete do aprila, jer konačno ćete naučiti da zabava i odgovornost nisu međusobno isključivi. Nakon 20. aprila moglo bi se formirati neko poslovno partnerstvo, ali vaši napadi besa mogu nekoga povrediti i potkopati nešto što je veoma krhko. Budite jako pažljivi. Ako proleće pokaže da tražite ljubav, usmerite se prema ljubaznim ljudima koji se ne upliću u vašu privatnost ili ćete biti uhvaćeni u nekoj nepovoljnoj situaciji početkom maja 2020. godine.
Porodične obaveze donose više od uobičajenih radosti između 18. maja i 22. juna. Pokušajte da volite onog s kim ste i uzdržite se od žaljenja za onim bez koga ste. Jupiter koji se kreće kroz vašu 7. kuću ljubavi i romantike do 13. jula proširuje vaš društveni krug. Pored ljubavi i bračnih mogućnosti, to donosi i nove prijatelje u vaš život. Prijateljstva se sada lako sklapaju. Saturn, ulazi u ovu kuća 20. aprila i ima suprotan efekat. Teži se ispitivanju ljubavi i prijateljstava. Teži se insistiranju na jasnim razlikama i definisanim ulogama i kod prijateljstva i kod ljubavi. Tako i sklapate i raskidate prijateljstva i veze. Prosijavate dobro od lošeg i iskreno od neiskrenog.
Prve nedelje u julu možete biti u fokusu kod nekoga ko ima visoka očekivanja u vezi sa vama. Ako je ovo nova veza, nemojte se truditi da je održite samo zato što ne vidite nijednu drugu perspektivu. Do 23. jula ćete raščistiti sve u vezi toga.
Nakon 13. jula, socijalna pitanja biće vam manje važna. Zatim ćete se fokusirati na manje prijatelja ali one najvišeg kvaliteta. Doći će do dodatnog prosijavanja i restrukturiranja vašeg društvenog života.
Kako leto počinje, oni koji su trajnoj vezi mogu imati čudan izazov sa ljubomorom, ali situacija će se ohladiti dosta brzo. Avgust 2020. trebalo bi da donese mnogo zadovoljstva i uzbuđenja. Pokušajte da se sakrijete sa partnerom barem na vikend i ne uživajte u ničemu osim u međusobnom druženju.
Do 3. septembra vaš smisao za humor vam obezbeđuje nove obožavaoce i vraća stara prijateljstva, a vaš ljubavni partner ponovo pada na vaše čari. Na kraju oktobra, oni koji su sami mogu se čuti sa starom ljubavi u nadi da će stvari započeti u novom pravcu.
Ne prenagljujte sa odlukom, vaše srce možda još nije spremno, ali do 11. 11. novembra ćete odlučiti. Šta god da odlučite, kraj meseca donosi mir i dobru volju svima do kraja godine.
Poruka zvezda je da povećate svoj društveni krug sa kvalitetnim ljudima. Zahtevajte najbolje, zahtevajte pravu stvar, kako u ljubavi tako i u prijateljstvu. Ali, vi ciljate i na kvalitet i na količinu. Za Strelčeve koji su sami, brak je velika verovatnoća, mada postoji dosta drame i nestabilnosti.


JARAC (22.1.- 20.1.)

Ovo bi trebalo da bude zanimljiva i konačno srećna društvena godina. Jarčevi koji nisu u vezi će verovatno sklopiti brak a oženjeni će ili poboljšati svoju sadašnju vezu ili naći nešto novo. Svi imate pravo na sretan i ispunjen ljubavni život. Ako ste zbog straha ili nedostatka samopoštovanja zadovoljni sa nečim malim, kosmos će vas primorati na promene i to najverovatnije u vreme pomračenja, kojih će biti tri ove godine. Jedno je 9. januara, drugo 21. juna i treće 30. decembra. Prva dva su najznačajnija jer pripremaju put za Jupiter da odradi svoj posao.
Pomračenja će otkriti nedostatke u sadašnjem društvenom stanju i tako dovesti do korekcija ili želje za korekcijom. Ako niste upoznati sa nedostacima koje treba korigovati, onda malo toga možete uraditi. Ako ste ih svesni, onda ste primorani da pronađete rešenja.
Kakve god da su vam odluke za 2020. godinu, budite sugurni da ih proverite još jednom. Dugoročne veze su posebno zadovoljavajuće za vas u prve tri nedelje u godini, kad je i sjajan trenutak da se iskradete od vaših poslovnih obaveza i odete na odmor. Lagano se vraćate na zemlju oko 21. januara.
Do dana zaljubljenih 14. februara ste opušteni i u kontaktu ste sa vašim ponekad udaljenim emocijama. Ne plašite se da kažete šta vam smeta, jer neko koga volite treba to da čuje. Vaša otvorena iskrenost će vam dobro poslužiti.
Poslednjih nedelju dana marta možete da padnete na glavu od ljubavi, ali ta ljubav neće doći lako. Ne budite brzi u prihvatanju kompromisa po pitanjima srca. Kad strasti ojačaju, trebalo bi da stojite čvrsto u vašoj vezi. Neki odnosi mogu biti narušeni zbog naleta ljubomore. Zato zadržite smisao za humor i teret koji osećate biće lakši početkom juna. Leto će naterati Jarčeve da ispitaju svoje ideale o ljubavi i porodici. Bez obzira šta ispliva na površinu, vi imate neko duboko konvencionalno uverenje o nekome sa slobodnijim idejama. Oko 30. juna stiže vam romantično iznenađenje koje dolazi u savršeno vreme za zagrevanje vašeg srca.
U julu 2020. godini bićete raspoloženi za neki vid samousavršavanja. Tako da ćete posle 15. avgusta osećati se kao novi i poboljšani, a takav će biti i vaš ljubavni život. Pojedine Jarčeve može privući neko ko ih uzbuđuje i oduševljava intelektualno. Zadržite tu osobu pored sebe i biće vam divno. Jarčevi koji su sami će postajati sve nezadovoljniji svojim samačkim statusom. Beznadežni odnosi i veze će se verovatno raspustiti. Tako ćete biti u prilici da upoznate nekoga drugog ko vas možda čeka raširenih ruku. Oženjeni će takođe postati nezadovoljni sadašnjom vezom. Ali ovde postoji neka slobodna volja. Ako je veza u osnovi ispravna i čvrsta, izdržaće i postati još jača. Ali ako je u osnovi pogrešna i promašena, onda će se raspasti. A ovo može biti dobro, jer kosmos vam sprema novu ljubav koja vas čeka.
Jupiter koji se kreće kroz 7. kuću takođe pokazuje nove i važne prijatelje koji dolaze u vaš život. Prijateljstva 7. kuće veoma se razlikuju od prijateljstava 11. kuće, to su su prijateljstva od srca. Možda nemate ništa zajedničko sa tim ljudima, oni čak u stvari mogu biti vaša suprotnost gotovo na svaki način, ali ipak ih volite, a i oni vas. Prijateljstva 11. kuće zasnivaju se na zajedničkom interesovanju ili zajedničkim idejama. Prijateljstva koja trenutno stvarate u 2020. godini su ona prijateljstva od srca. Jupiter je gospodar vaše 12. kuće duhovnosti. To pokazuje mnogo zanimljivih trendova u ljubavi.
Prvo, privlačićete više duhovno orijentisane osobe u vaš društveni krug ljudi. Drugo, postoji više idealizma u ljubavi i potrage za savršenstvom. Treće, ljubav vam može doći dok se uključujete u neke dobrotvorne aktivnosti ili dobrovoljno radite iz razloga u koje čvrsto verujete. Četvrto, vaša intuicija je obučena i istrenirana kroz socijalna pitanja kao i ona finansijske prirode. Videćete da intuicija nije samo prečica do bogatstva, već i do ljubavi. Peto, duhovna kompatibilnost postaje jednako važna kao i sve ostale kompatibilnosti koje ljubavnici traže između sebe. Ako to nedostaje veza je osuđena na propast i verovatno vas neće ni zanimati. Dobićete mnogo ljubavnih smernica i saveta iz vaših snova i preko vidovnjaka, astrologa ili gurua.
Kada Jupiter, gospodar 12. kuće pređe jedno područje života, on uvek donosi neku vrstu otkrovenja. Sada otkrivenje ima i pozitivne i negativne posledice. Pokazuje šta je bezlično, pokazuje ono što je dobro i ono što je loše. U jednom smislu je nemilosrdan. Stoga mogu se očekivati neka buđenja u ljubavi kao i u vašem prosuđivanju drugih ljudi. Dobra stvar je kad vidite ono što je loše, tada ćete biti u poziciji da to ispravite ili da sebe zaštitite. Ova 2020. godina biće godina društvenog otkrivenja.


VODOLIJA (21.1.- 19.2.)


Zvezde vam za 2020. godinu predviđaju da Vodolije koje su same neće videti jasan put ka budućnosti sve do 20. januara, kada ljubav dolazi na njihov put i kada će potražiti oko sebe neke romantične inspiracije. U februaru, ljubavni parovi biće umotani u obostrano divljenje. Ponašaćete se kao da je svaki dan, dan zaljubljenih. Cenite to sve dok traje. U martu ćete biti iznenađujuće konzervativni, bilo da je veza potpuno nova ili stara. Svite gnezdo oko vašeg srca, uzbuđenje će uskoro početi.
Vodolije koje su same mogu biti posebno prepredeni i lukavi oko 3. aprila. Treba da osigurate neki rezervni plan u slučaju da se vaše romantične mahinacije raspadnu. Takođe, zapamtite da zajednički smeh leči na kraju sve emocionalne povrede.
Partneri mogu biti uznemireni zbog nečega oko 19. aprila, kad bi trebalo da sačuvaju smirenost. Pronađite rešenje problema i izbegavajte neki ogorčeni kompromis. Treća nedelja maja 2020. donosi obilje zbunjujućih spletki, u kojima će uživati Vodolije koje nisu u vezi, dok će parovi biti uhvaćeni nespremni za ovo. Juli 2020. godine će zateći Vodolije u njihovom sopstvenom otkačenom svetu, osećajući se malo udaljenim od svojih najmilijih. Zamolite vaše bližnje da poštuju vašu nezavisnost za sada. To će vam omogućiti da budete velikodušniji kad njima bude trebala vaša podrška. Vaša tvrdoglavost i upornost dolazi do izražaja oko 5. avgusta, ali nemojte se predavati porivu.
Nove delikatne veze trebaju negovanje, a ne zahteve i ultimatume. Lagano idite do srca drugih, posebno oko 13. augusta. Usredsredite se na poštovanje partnera umesto da ga šarmirate. Tako ćete septembar početi nežno i srdačno. Energije su vam konačno u ravnoteži oko 23. septembra i donose neometano funkcionisanje sistema, što vam omogućava da se fokusirate na partnera ili na potragu za vašim partnerom iz snova. Parovi mogu očekivati dublju posvećenost oko 13. novembra, a samci se mogu boriti sa intelektualnim dilemama i trebalo bi da bliže privučete svoje prijatelje, komfornije ćete se osećati.
Vaš ljubavni život je nestabilan dugi niz godina. Opet je to jednostavno razumeti. Jer, dok se menjate, a vi se stalno i dramatično menjate, menjaju se i vaše naklonosti. Partneri koji su vas privukli na neki način, ne privlače vas na neki drugi. Ovo je teško za vas i za vašeg ljubavnog partnera. Jedan minut ste strastveni u ljubavi i zalažete se za večnu vernost, a sledeći minutu sledi odbijanje, bes i odvratnost. Teško je da vaš voljeni napravi bilo kakav dugoročni plan kada su takve okolnosti, a teško je i vama.
Istina je da je čak teško napraviti i neke kratkoročne planove. Čak i vikend može a i ne mora da se dogodi. Običan izlazak u park može biti velika sapunica. Dakle, ovo nije godina za brak ili neku dugoročnu obavezu. Ovo je godina za kratkotrajne ljubavne afere koji odgovaraju vašoj ćudi u datom trenutku.
To su stvari koje zvezde vide da će se događati ove godine. Prilika će biti u izobilju. U njima je sreća i malo lične posvećenosti. Možete imati ljubav i intimu i biti potpuno slobodni. Raj za Vodolije. Vaša najveća lična potreba ove godine je sloboda i eksperimentisanje. Čak i oni od vas koji ste stariji i verovatno staložniji osećate se ovako. Godine nemaju ništa sa tim. Vaš društveni život će se morati oblikovati po ovome. Idealna ozbiljna veza ove godine bila bi sa nekim ko ima iste potrebe kao i vi i ko je spreman vam dati slobodu, kao i uzeti je. Ovo je velika mogućnost.
Ove godine ćete se mnogo družiti i prisustvovati žurkama i sedeljkama i imati mnogo zabave. Izgledaćete bolje nego ranije i privlačićete druge u velikom broju. Ali, vi još niste sigurni šta želite i skloni ste privlačiti ljude koji su upravo takvi kao i vi.


RIBE (20.2.- 20.3.)


Zvezde vam u 2020. godini kažu da se vi polako i postojano okrećete ka svojim romantičnim odlukama i planovima spajajući snove sa stvarnošću. Kada odlučite koji su vam ciljevi, treba da pazite da uzmete u obzir samo one ciljeve za koje znate kako da dođete do njih. Najbolji način da sve započnete je razgovor, bez obzira da li je to dug razgovor sa vašim dragim partnerom ili hrabrost da pristupite vašoj simpatiji. Februar vam donosi nežno zadovoljstvo, ali koje može biti praćeno velikom dozom iznenađenja i ljubomore. Postoji velika lična sloboda u vašem ljubavnom životu i oni od vas koji su motivisani, mogu oblikovati ovo područje života kako žele. Problem je nedostatak interesovanja i vaši brojni drugi prioriteti.
Ni vaša 11. kuća prijateljstva ni vaša 7. kuća ljubavi i romantike nisu moćne ove godine. Dakle, ova pitanja vam sada nisu bitna, ne toliko koliko su vam važne porodica i karijera, a i zdravlje bi trebalo da ima prioritet u vašem životu. Preovlađavaće stanje kao i dosad. Oni koji su sami ostaće i dalje sami, dok će oženjeni da ostanu u braku.
Do 2. marta 2020. odnosi su ponovo u redu i spremni ste za kretanje napred. Mart će biti uzbudljiv, glamurozan i dosta nepredvidiv. Vaša romantična dostignuća ojačaće vas upravo u aprilu, kada će se oni koji su u trajnoj vezi osećati spremni za rešavanje velikih zajedničkih projekata i dubljih obaveza.
Ribe koje su same trebalo bi da traže pažnju od onih koje žele. Držite fokus na sebi i osvetlite svoj sopstveni život tako što ćete uporno juriti za svojim željama. Ako ste spremni da se1 skrasite uz nekoga, oko 15. maja 2020. je pravo vreme da se to uradi.
Vaš fokus se menja iz društvenog u duhovni oko 23. maja. Možete uvući vašeg partnera u neke svoje unutrašnje sukobe oko 15. juna, što može učiniti neke stvari još složenijima. Što se kaže, držite glavu iznad vode i budite jedno drugom zaštitnici u životu.
Ribe koje su same žude za nekim, ali ne zadovoljavajte se sa manjim od idealnogog odnosa samo da biste zadovoljili vaš nagon. Do 21. juna energije nesmetano teku i vi vidite svoj put u neko sretnije stanje. Volite lepo i jako toplo vreme, tako da će juli biti sladak i romantičan, ispunjen iznenađujućom nežnošću i utešnom osetljivošću. Najviše bi voleli odlazak na more sa voljenom osobom. Ali biće i druženja za Ribe koje su same. Jupiter se useljava u vašu 5. kuću ljubavnih afera 13. jula, otvarajući vam period zabave, provoda i romantičnih prilika. Vi to zaslužujete.
Život nam se čini previše ozbiljnim u prvoj polovini godine, i vi zaslužujete odmor. I odmor i zabava biće dobri za vaše zdravlje. Ove romantične prilike koje dolaze ne izgledaju kao ozbiljne i dugoročne romanse. One su čisto zabava i igra i treba da uživate u njima takve kakve jesu.
Pripremite se za neke teške scene u avgustu, koje bi vas mogle odvući od partnera. Oko 2. septembra stiže osvežavajući vetrić koji će da oduva neprestani gnev i povređena osećanja. Slušajte vašeg partnera, učite i sarađujte onoliko koliko možete. Ribe koje su same krajem oktobra mogu očekivati romantiku iz nekog iznenađujućeg egzotičnog sektora. Neka drugi planiraju umesto vas velike praznične događaje dok vi sedite i držite se za ruke sa vašim voljenim partnerom. Poslednje nedelje u godini sadrže više početaka nego završetaka.
Romantiku možete da pronađete i dok sledite vaše ciljeve u karijeri. Neka zabava na poslu može biti polazište za ljubavni sastanak. Ljudi koji vam mogu pomoći u karijeri su posebno primamljivi i zanimljivi za vas. Najbolji romantični periodi ove godine biće od 3. januara do 6. februara i od 14. avgusta do 15. oktobra.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili putem Whatsapp na +2348104102662 onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

    ОдговориИзбриши