HOROSKOP: Najgore navike svakog znaka kada je u vezi

Svaki od 12 znakova zodijaka ima barem jednu lošu naviku u vezi, a u nastavku proverite da li smo pogodili i vašu.

Pixabay

Ovan
Ovnovi beže iz veze čim im postane dosadno ili kada stvari nisu po njihovom. To, naravno, uopšte nije njihova krivica, već njihovog horoskopskog znaka.
Bik
Kad pronađu dovoljno stabilnog partnera s kojim im je ugodno, Bikovi se prebace u stanje hibernacije. Njima je ugodno, ali njihovim partnerima je verovatno jako dosadno.
Blizanci
Blizanci sabotiraju svaku svoju vezu, a čak i kad je sve u redu, kao da u sebi imaju zlog blizanca koji namerno stvara probleme. Zašto? Niko ne zna.
Rak
Rakovima treba pažnja i neko ko će ih obasipati ljubavlju i komplimentima, a s druge strane, potrebno im je i vreme za sebe i žele da ih svi puste na miru. Naravno, sve to žele odjednom, što je poprilično iritantno svakome ko ima posla s njima.
Lav
Ne samo da misle da su sve njihove ideje najbolje na svetu, Lavovi još imaju i potrebu da naređuju ljudima s kojima su u vezi, misleći da jednostavno ne postoji bolja opcija od one koja se njima sviđa.
Devica
Perfekcionizam je najveća mana osoba rođenih u znaku Device, no one ga smatraju vrlinom. Naglašavanje stvari koje ne valjaju kod partnera im nije samo usputni hobi, to je njihov poziv.
Vaga
Pristupačnost i komunikativnost su toliko izražene osobine ljudi rođenih u znaku Vage da ponekad zaboravljaju na osobu s kojom su na sastanku.
Škorpija
Škorpije misle da partneru pokazuju predanost i bezuslovnu ljubav, a zapravo su samo jako posesivne, ljubomorne i često agresivne osobe. Kaže horoskop, ne mi.
Strelac
Njihova svestranost ih doslovno vuče na sve strane zbog čega im zapostavljanje partnera nije stran pojam. Strelci, naravno, uopšte ne vide problem u tome da se bave samo stvarima koje ih u tom trenutku zanimaju.
Jarac
Jarčevi vole da se trude oko svojih ciljeva, ali često zaborave da se opuste i pokazuju nerazumevanje prema partneru koji ponekad samo želi da uživa u životu.
Vodolija
Vodolije obožavaju da šarmiraju ljude i da ih nateraju da se zaljube u njih, čak i ako nemaju nikakvu nameru da budu više od prijatelja. Ne moramo da objašnjavamo zbog čega to baš i nije dobro, zar ne?
Ribe
Ribe ljubav dele i šakom i kapom, a kad su svađe u pitanju, radije se povlače i čekaju da se stvari reše same od sebe. Zbog toga deluju prilično dosadno u vezi - ne može sve uvek da bude divno i puno cveća.
Izvor: Index.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар