Kako iskoristiti moć reči da ostvarite sve želje

Reči utiču na naše živote na način na koji mnogi od nas ne žele da priznaju. A sadrže mnogo više energije nego što to obično shvatamo. Primer za to su i molitve i druge religijske zvučne forme...

Pixabay



Reči se sastoje od vibracija i zvuka, od vibracija koje čine sve od čega se sastoji ovaj svet i zbog toga bez reči stvarnost više ne bi bila ista. Svakako, i naše misli imaju snagu, ali dajući tim mislima glas mi im dajemo veću moć, zato afirmacije i mantre tako dobro deluju za mnoge širom sveta.
Rečeno nam je da što više govorimo o našim problemima da ćemo se tada bolje osećati, ali to nije uvek tačno. Ako stavljamo previše negativnosti u svet i dajemo tim negativnim rečima previše moći, naša bića će se takođe početi pretvarati u negativna. Ako želimo promicati pozitivnost, moramo prvo učiniti to iznutra.
Moć reči možete upotrijebiti za očitovanje svih vrsta stvari u vašem životu, piše Awareness act. Čak i ako ne verujemo u one riječi koje isprva govorimo, što ih više izgovaramo to više utiču na naše živote.
Portal Atma dodaje: "To je razlog zašto toliko boli kad drugi kažu nepristojne stvari o nama, što ih više govore to nam istinitije one zvuče, čak i kad ni blizu nije tako. Sposobni smo zapravo oblikovati naše vlastite stvarnosti kroz takve stvari kada doista razmišljate o tome.
Law Of Attraction zapravo kaže da svi trebamo govoriti iz srca i objašnjava kako to funkcionira na sljedeći način:
Kada se žalimo na okolnosti u našem životu, govorimo zabrinuto ili koristimo riječi mržnje, obično to činimo iz mjesta straha. Dakle, prvi korak koji trebate poduzeti kako biste pobijedili ovo je prakticiranje bolje samosvijesti nad riječima koje koristite.
Sljedeći put kad otvorite usta kako biste se žalili, zapitajte se:
“Zašto ću to reći?”
“Kako će to služiti meni ili mojoj sreći?”
Zapitajte se o ova dva važna pitanja i sigurno ćete otkriti da zapravo govorite iz straha. To je strah da niste dovoljno dobri, bojite se da ste u pogrešnom odnosu, u pogrešnom poslu,  itd. Najvažnije od svega, shvatit ćete da izražavajući ove strahove, ne činite ništa za svoju sreću.
Takve vaše riječi mogu učiniti samo da se gore osjećate, manifestirajući ove strahove u svoj život s većim intenzitetom.
Zato, hrabro birajte svoje riječi, svjesno i s ljubavlju ih birajte. Uvijek govorite iz mjesta ljubavi; za sebe, za svoj život i za druge. Vaše riječi su jednake vašem svijetu, stoga ih koristite mudro.
Ako želite da se stvari dogode u vašem životu, podsjetite se na to što trebate činiti. Dajte unutarnjem djelovanju svog života značenje tako što ćete izgovoriti to naglas. Iako ovaj cijeli koncept može zvučati ludo, što više ga razmatrate, više smisla će imati.


ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара: