NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: 5 - 12. mart 2018: Zahlađenje odnosa, ali i nove veze

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: 5 - 12. mart 2018. godine: Neće svim horoskopskim znacima zvedze biti podjednako naklonjene sledeće sedmice. Nekima se nove veze smeše preko posla, ali bi recimo Lavovo morali da se peaze skandala ako su zbog posla prisutni u javnosti...

Pixabay

OVAN (21. 3 - 20.4)
Partnerovo ponašanje, posle 6. marta, može da izazove vašu sumnju. Ipak, ne brinite, i vi ćete privlačiti pažnju suprotnog pola, gde god da se pojavite. Preko nekih poslovnih kontakata možete da upoznate duhovitu, atraktivnu osobu.

BIK (21. 4 - 21.5)
Vaš vladalac Venera, simbol novca, 6. marta, ulazi u vašu kuću tajni, donoseći vam mogućnost ulaska u paralelnu ili vezu sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem. U drugoj polobini nedelje, klonite se rasprava sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom vodenom znaku.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)
U prvoj polovini perioda, na kraćem putu možete da upoznate neku Vodoliju ili Strelca. Jupiter, vladalac sedme astrološke kuće, 9. marta kreće retrogradnim hodom, pa će partner od vas očekivati više podrške i razumevanja. Jedan Strelac misli na vas, a Lav vam šalje SMS.

RAK (21. 6 - 22.7)
Mnoštvo planeta u Strelcu, sredinom perioda, donosi vam zaradu preko saradnje sa strancima, ako se bavite naučnim radom ili nekim kreativnim zanimanjem. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkoj kući kreativnosti i ljubavi, 9. marta, može da vas zaintrigira osoba koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata.

LAV (23. 7 - 23.8)
Početkom perioda, pazite se skandala, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Merkur u vatrenom Ovnu, upozorava vas da pokušate da izbegnete ljubomorne scene i svađe sa partnerom.

DEVICA (23. 8 - 23.9)
Zbog naglašenog znaka Ovna u koji "pada" vaša šesta astrološka kuća, na nekom poslovnom skupu, početkom perioda, možete da upoznate zanimljivu osobu koja radi u turizmu, marketingu ili medijima. Ako ste avgustovska Devica, vašu pažnju na nekom kraćem putu može da privuče jedna Riba.

VAGA (23. 9 - 22.10)
Krajem nedelje, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, možete da upoznate osobu koja često putuje, zbog posla. Uticaj vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi, slabi posle 6. marta, upozoravajući vas da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Čuvajte se donošenja pogrešnih odluka u vezi sa Strelcem ili Lavom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11)
Posle 6. marta, ulaskom Venere, vladaoca vašeg polja ljubavi u Ovna, možete da uđete u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pozicija Merkura, simbola flerta, krajem perioda, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu sa harizmatičnom osobom. Rak misli na vas, A Riba vam šalje SMS.

STRELAC (22. 11 - 21.12)
Pozicija Merkura i Venere u Ovnu, posle 6. marta, povoljno utiče na vašu komunikaciju sa partnerom i članovima porodice. Sredinom nedelje, na nekom predavanju ili kraćem putu, možete da upoznate šarmantnu osobu. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da obratite više pažnje na jednog Ovna ili Blizanca.

JARAC (22. 12 - 29.1)
Aspekti vašeg vladaoca Saturna, simbola prošlosti i trajanja, nagoveštavaju kratkotrajno zahlađenje odnosa sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. Ako ste slobodni, na nekoj zabavi kod prijatelja ili proslavi rođendana, možete da upoznate mlađu osobu koja će vam se dopasti već na prvi pogled.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2)
Pozicija Merkura, planete biznisa, usmerava vašu pažnju ka obnovi saradnje sa nekadašnjim partnerima iz inostranstva. Posle 6. marta, ulaskom Venere, planete ljubavi i uživanja u znak Ovna, partner postaje zahtevniji, jer očekuje da ispunite obećanja koja ste mu odavno dali. Strelac misli na vas, Blizanac vam šalje SMS.

RIBE (20. 2 - 20.3)
Oslabljena pozicija Venere, planete ljubavi u astrološkoj kući posla, posle 6. marta, predstavnice nežnijeg pola može da odvede u zagrljaj nekog kolege. Ako ste muškarac, krajem nedelje, možete da upoznate interesantnu osobu preko neke društvene mreže ili interneta.
Novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар