NEDELJNI HOROSKOP: 5 - 12. mart 2018: Ljubav, posao, zdravlje

NEDELJNI HOROSKOP: 5 - 12. mart 2018. godine: Ljubav, karijera, zdravlje... pročitajte astrološke prognoze za ovu martovsku sedmicu

Pexels


Ovan


LJUBAV

Možda će vam se ponekad činiti da je ljubav daleko od vas. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini, samo što vi to trenutno ne vidite. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte preterano izražavanje emocija pod svaku cenu.

Nedeljni horoskop za podznake od 2. do 9. marta 2018. Dani pred nama biće obojeni snovima koji se zaista ispunjavaju…

KARIJERA

Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da je tako najbolje. Ipak, možete i malo rizikovati. Nije sve tako teško kao što bbi vam se moglo učiniti. još jednom ćete dobiti podršku drugih kojoj se usput, uopšte niste nadali.

ZDRAVLJE

Ne zamarajte se sitnicama.


Bik


LJUBAV

Vi malo po malo ipak dolazite na zelenu granu. Ovo je vreme dobro za jačanje poverenja u vezama, ali i za otvorenije razgovore. Nekima će više odgovarati samoća ispunjena filozofiranjem. Većina će se osećati dobro.

KARIJERA

Bićete malo umorni od svega. Neke kolege će vas upravo zbog toga i zadirkivati. Ostanite smireni i ne reagujte ishitreno. Ono što morate da uradite, uradite što je profesionalnije moguće. Tako ćete svima zatvoriti usta. Prilika za napredovanje nije nemoguća, ali vam zasad ne izgleda atraktivno.

ZDRAVLJE

Razmišljajte dugoročno.


Blizanci


LJUBAV

Neka vaša ljubavna očekivanja biće ispunjena uprkos preprekama ili frustracijama. Ipak, na dalje treba biti oprezan i pažljivo održavati ono što ste dosad ostvarili. Druga strana će na kraju prepoznati i ceniti vaš trud oko svega.

KARIJERA

.
Vaš trud biće konačno uvažen, a vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas možda i previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primer drugima. Radićete vredno i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE

Dobro je biti iskren. Maske padaju…


Rak


LJUBAV

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako samoća nije vaša želja. Oni u vezama proćiće kroz izazovan period kad će im trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati dugo, zato jednostavno stisnite zube i prođite kroz to.

KARIJERA

Ne navaljujte sa svojim idejama jer iako su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da se preterano eksponirate. Radite u tišini po pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE

Ne radite ništa na silu.


Lav


LJUBAV

Prolazni nesklad u ličnim odnosima, a posebno u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro da prihvatite realnost i bez velikih ambicija sačekate povoljnije dane koji dolaze.

KARIJERA

Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate da uradite. Ne postavljajte sada previsoke ciljeve jer ste u fazi kad je oko vas prviše izazova, a vaša je energija na minimumu. Planirajte u mislima.

ZDRAVLJE

Redovno se opuštajte i dovoljno spavajte.


Devica


LJUBAV

Vaša potreba za društvom biće i dalje naglašena, pa ćete češće izlaziti napolje. Biće to neformalna druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, ali baš ta opuštenost možda vam donese i novu ljubav.

KARIJERA

.
Rešili ste veće poslovne nedoumice i sad smelije idete napred. Malo po malo, počinjete da gradite nove uslove rada ili smišljate nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Trebaju samo da vam veruju. Otvorite se.

ZDRAVLJE

Ne sumnjate u svoje sposobnosti…


Vaga


LJUBAV

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

Vaša energičnost u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludilom Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. Ali, kako dođe, tako će i da prođe. Potrebno je malo više samokontrole da biste bili zadovoljniji.

Nedeljni horoskop za podznake od 2. do 9. marta 2018. Dani pred nama biće obojeni snovima koji se zaista ispunjavaju…

KARIJERA

Delovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi potpuno zaokupilo vašu pažnju. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego obično.

ZDRAVLJE

Razmišljaćete o smislu i besmislu života.


Škorpija


LJUBAV

Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi sa preterivanjem u strastima ili suprotno, u hladnoći. Ili ćete stalno hteti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.

KARIJERA

Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE

Budite odmereni u ponašanju.


Strelac


LJUBAV

Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani pomaalo će je plašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto zauzvrat od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite umereniji.

KARIJERA

.
Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju narcizma. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Prema tome, bolje prepustite drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE

Mali pad imuniteta…


Jarac


LJUBAV

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da verujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte pretjerati s ličnom prezentacijom.

Nedeljni horoskop za podznake od 2. do 9. marta 2018. Dani pred nama biće obojeni snovima koji se zaista ispunjavaju…

KARIJERA

Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter posla kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Sami sebi ćete stvoriti nove i bolje uslove za rad.

ZDRAVLJE

Osećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.


Vodolija


LJUBAV

Strpljenjem i tolerancijom mogli biste da poboljšate odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo vođena ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće sve dobro na kraju.

KARIJERA

Zaposleni u svim delatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom da dođu do izražaja više nego obično. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi.

ZDRAVLJE

Budite ono što jeste i ne bojte se.


Ribe


LJUBAV

Imperativ u vašem privatnom životu biće zabava. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cjenu, ali, ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom, pa će se zajedno zabavljati.

KARIJERA
.
Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti i procenjivati vaša postignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali nema razloga strah – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. To će pokrenuti neke transformacije.

ZDRAVLJE

Manje se naprežite, više odmarajte.
Izvor: Ehoroskop
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар