VIKEND HOROSKOP: 29. septembar - 1. oktobar 2017.

Ovog vikenda smo na raskrsnidi dva meseca, još danas i sutra smo u septembru, a već u nedelju je i prvi dan oktobra, a kojim već duboko zalazimo u jesen. Bitno je da ne dozvolite da i vaše raspoloženje bude - jesenje...

Pixabay

U petak, 29. septembra, Venera je u Devici - što nije dobro mesto za nju - jer je u opoziciji s Neptunom u Ribama, što se događa samo jednom godišnje, kaže astrolog Gregory Scott. Istog dana Merkur prelazi u Vagu. Bićemo skloni videti najbolje u ljudima, piše Sensa klub.

Dolazi i upozorenje da se ne obvezujemo ni na što dugoročno jer je moguće da bismo mogli zažaliti kasnije - kad Venera skine neptunovske ružičaste naočale. Ali, zato je petak odličan dan da se na bilo koji način posvetimo drugima, humanitarnom radu, dobrotvornim projektima, pružanjem bilo kakve pomoći.

Mesec u subotu prelazi u znak Vodolije i postaje zaokupljen apstraktnim konceptima, pravdom, edukacijom i naukom. I naš će fokus biti više na svetu oko nas, a manje na nama i našim željama, kaže G. Scott. Mesec u Vodoliji u trigonu je s Merkurom i Suncem u Vagi. Subota je najbolji dan ove nedelje za veze, i to svih vrsta; možete unaprediti postojeće i započeti nove, naći odgovarajućeg partnera, izaći na sastanak ili se dobro zabaviti s prijateljima, rodbinom i voljenim osobama. U subotu treba precrtati sve obaveze u rasporedu i jednostavno dan provesti u druženjima i zabavljanju.

Prvi dan oktobra, u nedelju, Mesec u Vodoliji u inkonjunkciji je s Venerom u Devici, što je aspekt koji izaziva napetost. Mars u Devici u trigonu je s Plutonom u Jarcu. S tom kombinacijom, u nedelju ćete dobiti poruku od svemira, nešto što treba da znate, i to preko neke osobe. Neko će u razgovoru s vama ili pred vama nešto reći - i vama će "kliknuti" i biće vam jasno da je to poruka za vas. Ona će biti tačna i verodostojna, možete je primeniti, na temelju nje učiniti neke promene koje će biti u vašu korist, kaže britanski astrolog.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар