„Uspeh je u nama“ Dragane Jovanović: Učinite svoj život uspešnim!

 - Život se ubrzao, stres se uvećao, poslovi su nas preplavili... Kako da brinemo o sebi da bismo ostali zdravi, srećni i uspešni postao je najveći izazov današnjice.  *  Dugogodišnja instruktorka joge i NLP trener Dragane Jovanović svoje dragoceno znanje i iskustvo pretočila je u inspirativnu knjigu „Uspeh je u nama“ koja pokreće na promenu. Knjiga je predstavljena u event centru Promenada, sa pogledom na reku...

Program je vodila Aida Đedović, a o knjizi su govorile Beba Dragić, novinarka i PR B92, Marija Gičić, Senior Brand Manager Grand Aroma kafe, i Tanja Vučković, PR Lagune. Sve tri dame su se složile u oceni da je Dragana Jovanović pronašla formulu uspeha.


Beba Dragić je istakla da je srećna što poznaje Draganu Jovanović jer joj je pomogla u teškim životnim trenucima i da svojim primerom potvrđuje da je Draganin pristup životu učinkovit.

Marija Gičić je rekla da je kompanija Grand Aroma sa zadovoljstvom stala iza Dragane jer u njoj prepoznaje formulu uspeha.

Tanja Vučković je napomenula da je za Lagunu bilo prirodno da objavi knjigu za lični razvoj domaćeg autora koji najbolje poznaje podneblje i osobine i navike našeg stanovništva.

-  „Dragana Jovanović je, svojim znanjem i iskustvom pretočenim u reči, već prvom knjigom ’Sreća je u nama’ pronašla put do čitalaca, tako da novom knjigom očekujem da ćemo otići korak dalje.“

Dragana Jovanović je najpre sa prisutnima podelila svoju sreću zbog promocije nove knjige i istakla da je njena misija da pomaže:

 - Život se ubrzao, stres se uvećao, poslovi su nas preplavili... Kako da brinemo o sebi da bismo ostali zdravi, srećni i uspešni postao je najveći izazov današnjice.

Na pitanje koji od mnogobrojnih alata možemo da koristimo pri susretu sa emocionalnim vampirima kojih ima mnogo, Dragana je kratko odgovorila:

- Osmeh.

Promociji su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života, a nastupio je gudački kvartet Wonder Strings. Gosti su uživali i u sjajnom nastupu Aleksandre Kovač.

 Knjiga Uspeh je u nama predstavlja svojevrsni vodič koji vas usredsređuje na stvaranje uspešnog života, a ne samo uspešne karijere! Uspešni razmišljaju i delaju na drugačiji način – oni žive autentično. Alati ličnog razvoja nam pomažu da osvestimo životne prioritete, stvorimo rituale pomoću kojih održavamo visok nivo energije, pomažu nam da stres koristimo za napredak, a viziju za ostvarivanje svojih ciljeva. Bez alata ličnog razvoja, pomoću kojih smo razvili nepobediv način razmišljanja, nema trajnog uspeha.

Uz ovaj jedinstveni priručnik na poklon dobijate poklon DVD sa vežbama.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар