Nedeljni horoskop: 3 - 10. januar / siječanj 2016.

Radovali smo se dočeku Nove godine, a sada ga već imamo iza sebe. Od ponedeljka se, manje-više, vraćamo uobičajenom radnom ritmu i... svim silnim obećanjima koje smo sebi projektovali za početak nove godine. 

Photo by Feelart. FreeDigitalPhotos.net
Januar mesec je u astrološkom smislu dovoljno zanimljiv mesec, ove godine pre svega sbog direktnog stacionarnog kretanja Merkura, koji usporava i sprema se da krene unazad, što će i učiniti 6. januara i to samo što pređe u znak Vodolije. Vratiće se u znak Jarca, gde je temeljna, oprezna, ali pre svega - spora. Pošto Merkur vlada misaonim procesima, komunikacijom, dogovorima, bilo kakvom vrstom pokreta, napredovaćemo suviše sporo, a imaćemo obavezu i da se vratimo i završimo neke zaostale poslovne ili lične obaveze - konstatuje lovesensa.rs.

* Treće oko - Predvidjanja najboljih astrologa i vidovnjaka za 2016. godinu
* Godišnji horoskop za 2016. godinu
* Finansijsko-poslovni godišnji horoskop za 2016. godinu
* Godišnji ljubavni horoskop za 2016.
* Kineski horoskop za 216. godinu Majmuna


Ono što će nam malo više dati snagu je prelazak Marsa u znak Škorpije 4. januara. Energija će ipak porasti, dobićemo novi polet, to sve stoji....ali stoji i činjenica da će Mars i Merkur biti u kvadratu u prvih nedelju dana januara, što može doneti tenzije, sklonost raspravama, ubrzanost i u razgovoru, ali i u saobraćaju, pa budite malo oprezniji u ovom periodu.

Da ne pričam da će se ovo odraziti i na emotivnom planu, pa nas čekaju neke nerealne emocije, neka zanošenja, tajni odnosi... A 9. januara  i Jupiter, veliki benefik, kreće retrogradno. Dok bude išao unazad, potpomognuće da neke dogovore iz prethodnog perioda realizujemo, da možda i dobijemo neka zaslužena priznanja, unapređenja, beneficije, ali iskreno - obzirom na to koliki je trud uložen u sve ovo, nagrada će biti više nego simbolična...

Na tome će naročito potencirati mlad Mesec u znaku Jarca, polju karijere 10. januara. U međuvremenu će i Mars napraviti trigon sa Neptunom iz znaka Riba. Intuicija će biti jako naglašena, možemo otkriti neke tajne, "osvetliti" neke neprijatelje ili konkurente, a ovaj aspekt će nekima dati priliku i da pokrenu dogovore (na tajnoj bazi naravno) koji mogu voditi promenama u poslovnom segmentu, ali isto tako pokreću i neke emotivne priče o kojima ne sme ništa da se zna.

Pogledajmo i poruke zvezdanog neba za ovu sedmicu, za konkretne zodijačke znake sa stranice wannabemagazine.com:

Ovan


Početkom nedelje iznenadiće vas kolikom količinom energije raspolažete. Sve što budete radili ići će vam lako, brzo i glatko tako da za vas posao neće predstavljati napor i opterećenje. I finansijski ne stojite loše, dosta ste uštedeli, a i poslovi kojih se uhvatite doneće vam znatan novčani priliv. Svaka dodatna obaveza na poslu je prilika da se dokažete, pa iskoristite trenutke kada budete zatrpani poslom da zablistate u punom sjaju. Stiglo je vaše vreme i ako date maksimum bićete vrlo zadovoljni krajnjim rezultatom. Ako ste slobodni, imaćete nedoumica da li da se vratite staroj ljubavi, ali ta odluka ne bi bila dobra. Znate kako kažu, neko je sa razlogom bivši. Zauzetima preti kratka odvojenost od partnera zbog poslovnog puta. U svakom slučaju zadovoljni ste u vezi, lepo vam je pa se maksimalno prepustite užicima.

Bik


Konačno je došlo vreme da brige i nerovozu ostavite po strani i da se malo opustite. Imali ste perioda kada ste doslovno padali u očaj jer vam je na poslu bilo teško i nepodnošljivo, ali ti dani su za vama. Prosto ste rešili da okrenete drugi list i da preterano emotivno ne doživljavate svaki neuspeh i kritiku. Stoički ste izdržali i poneku nepravdu na radom mestu,a druga polovina nedelje donosi vam priliku da svoje planove sprovedete u delo, a javiće se šansa i da nekog na lestvici iznad vas zamenite i u tom poslu se dokažete. Slobodni Bikovi mogu da očekuju strastvenu vezu sa osobom koju su nedavno upoznali, a koja vam se baš dopala. Ta osoba u vama će probuditi ono najbolje i dosta ćete se smejati. Zauzeti Bikovi trenutno imaju poteškoća da usklade svoje i partnerove želje. Sitne čarke i svađe mogu da se pretvore u žučne rasprave ako budete previše tvrdoglavi i nepopustljivi.

Blizanci


Vama će glavni problem biti da sve obaveze pred kraj godine na vreme završite jer vam na poslu nedostaju stručni ljudi koji bi vam olakšali posao. Prosto nemate kome da delegirate obeveze jer radite sa ljudima koji i nisu baš dorasli zadacima koji su stavljeni pred njih. Zbog toga ćete osetiti bes i ljutnju. Ipak, postoje velke šanse da sklopite unosan posao koji će vas se i više nego finansijski isplatiti. Novac će se prosto lepiti za vas ove nedelje. Očekujte ga sa svih strana. Skloni ste sumnji i preispitivanju u emotivnom delu. Na sreću je to je kratkotrajan period. Već od vikenda vaš emotivni život postaje stabilniji i vi vedriji. Ako ste slobodni bolje se ove sedmice usredsredite na zaradu nego na ljubav. Prosto biće prilika za vezu, sada iskoristite povoljan period da zaradite što više novca.

Rak


Nemojte žuriti sa realizacijom projekata, jer vam koncentracija nije na zavidnom nivou. Imate osećaj da ste se previše opustili zbog praznika, pa ćete rešiti da dodate zalet, ali može se desiti da pogrešite u odlukama koje će vam kasnije izazvati neprilike i glavobolju. Budite smireni i radite polako bez napetosti i želje da sve sitgnete odmah i sada. Oslonite se bez bojazni na svoje kolege, oni vam znatno mogu pomoći kod komplikovanih poslova. Ako ste na rukovodećoj poziciji – promene su neminovne. Budite optimistični pošto su promene koje se pokreću dugoročno dobre za vas. Ako ste slobodni, vas će opčiniti osoba koja dobro izgleda i veoma je uspešna u poslu kojim se bavi. To je neko koga ćete upoznati preko rodbine ili prijatelja. Zauzeti imaju problem da su emocije malo zatajile i više ste okrenuti poslu nego voljenoj osobi. Pokušajte to da promenite.

Lav


Upornim zalaganjem i požrtvovanošću zaslužili ste novčanu dobit kao i napredak na poslu koji samo što se nije dogodio. Pružiće vam se šansa da pokažete sav svoj potencijal, pa iskoristite ovu sedmicu kako biste zaista uspeli da ostvarite sve što već duže vreme planirate. Pred vama je izuzetno uspešna nedelja u svim segmentima. Prosto će vam sve ići od ruke čak će vam i  najteži poslovi delovati nekako laki i neće vam biti problem da prihvatite svaku odgovornost koja se bude tražila od vas. Slobodni Lavovi sredinom nedelje postaće nestrpljivi i želeće pošto-poto da budu u vezi. Ne brzajte, svakako da ste okruženi udvaračima ali izaberite najbolje. Nije rešenje samo biti u vezi makar i sa nekim ko vam nikako ne odgovara. Zauzeti jesu opterećeni poslom, ali naći ćete vremena i za partnera. Mnogi od vas voljenu osobu obradovaće zajedničkim putovanjem.

Devica


Naći ćete se u psihološkoj krizi već početkom nedelje, a mnogi od vas će u suzama dočekati sledeći vikend. Prosto toliko obaveza je na vašim leđima te osećate umor, nedostatak energije i bezvoljni ste. Niste neko ko se lako predaje, hrabri ste i odlučni pa ćete i ovaj krizni period ipak prevazići i zaći kao pobednik. Bićete i više nego ponosni na sebe jer ćete, pored umora uspeti da ostvarite zavidne rezultate i uspeh. Samo se čuvajte ljubomornih i zavidnih kolega na poslu. Neko vam radi iza leđa. Ako ste u vezi, krajem nedelje ćete ponovo osetiti bliskost i strast u partnerskom odnosu. Pored voljene osobe osećaćete se kao preporođeni. Slobodne Device su mirne, tihe i povučene. Prosto ste nenametljivi ali ima udvarača koji baš takve vole pa vam društva i udvaranja neće manjkati.

Vaga


Na radnom mestu vidite i sami da je sve konfuzno i neorganizovano, a vi ste nemoćni da išta promenite. Sumnjate da će sve to uskoro proći ali ipak ste zadovoljni postignutim rezultatima i trudite se da posao obavljate savesno i marljivo. Imate malih nesuglasica sa nadređenima i to zbog njihovih ličnih problema. Neka vas to ne deprimira i ne ljuti jer dajete sve od sebe da budete korektni i profesionalni. Očekujete nečiju finansijsku pomoć za neke svoje dalje planove ili vraćanje nekog duga. Ako ste slobodni privući će vas osoba koja je veoma vesela, nasmejana i voli društvo i izalske. Vama takvi partneri i gode. Prija vam neko ko ima inicijativu i imate potrebu da budete u društvu osobe koja bi vas malo razdrmala. Zauzete Vage imaju sreće da je partner taj koji će ispunjavati sve vaše želje i prohteve. Prosto ste mu centar sveta i trudi se da osmeh ne silazi sa vašeg lica.

Škorpija


Vi jednostavno šta god da radite donosi rezultate i napredak. Ne možete ostati u nečijoj senci kojim god zanimanjem da se bavite. Uvek ste bolji od drugih, inovatiniji i orniji za rad. Ništa vam ne pada teško, a kada treba da dokažete vaše kvalitete spremni ste doslovno na sve. Ova nedelja je odličan period da zaopčnete krupne poslove i da počnete projekte koji će vam se finansijski višestruko isplatiti. Zračite pozitivnom energijom koju prenosite i na saradnike, tako da vas očekuje odlična nedelja u kojoj ćete dominirati i iskazati sav svoj potencijal. Ako ste slobodni, privući će vas veoma inteligentna, kreativna i senzualna osoba. Zauzeti su veoma dinamični. Partner teško da može da vas prati u stopu jer ste puni enegrije i svuda biste da stignete. Vi ćete ove nedelje dominirati u vezi, a partner će doslovno slušati i ispoštovati sve što od njega tražite.

Strelac


Ove nedelje mnogima od vas posla će biti preko glave, pa ćete se prosto napraviti ludi kada vam novi zahtevi i zaduženje budu upićeni. Ignorisaćete ih, a kada vas budu opominjali doći ćete u situaciju da jasno predočite svima da previše radite i jednostavno ne stižete da uradite sve što vam je nametnuto. Kolege neće biti oduševljene vašim stavom, ali će ispoštovati vašu odluku. Jednostavno, preumorni ste i dosta vam je rada koji je i ekonomski neisplativ. Dobra okolnost je ta da radite posao koji volite, pa nećete razmišljati o promeni randog mesta. Slobodni, u vašem životu naći će se neko ko može da ispuni vaše visoke kriterijume. Neko mlađi ili mladolik, komunikativan i fizički veoma privlačan. Zauzeti Strelčevi su zaljubljeni do ušiju i ne libe se da svima pokažu koliko su srećni i zadoovljni. Pozitivna energija prosto izbija iz vas.

Jarac


Na poslu su se izvesne okolnosti promenile i sve kreće na bolje. Javiće se i šanse za napredovanje kao i poslovi od kojih možete honorarno da zaradite. Vas muče prethodni događaji na poslu koji su vas znatno opteretili, ali ne pridajte mnogo pažnje prošlim vremenima. Šta je bilo, bilo je, prethodni događaji neće imati uticaja na vašu budućnost. Početak nedelje je dobar period da počnete da se angažujete na dodatnim poslovima u firmi kako biste još neki posao naučili i dodatno se usavršili. Budite strpljivi i kolegijalni, više se smeškajte i prihvatajte sugestije kolega. Žele vam samo dobro. Slobodni Jarčevi su veoma šarmantni i iskreni. Sa svakim potencijalnim pratnerom krećete u iskren razgovor i maštate o vezi koja se zasniva na odanosti i poverenju. Zauzeti su strpljivi i popustljivi. Prosto izbegavate svađe i prepirke koje vam zadaju glavobolju. Uzrok svađa uglavnom biće zbog novca.

Vodolija


Imali ste period kada ste posao obavljali mehanički i niste se mnogo trudili, ali ove nedelje sve će se ubrzati i od vas će se tražiti ažurnost i koncentracija. Spremni ste za rad pod pritiskom, čak vam i godi dinamično okruženje i kada se stalno nešto novo dešava. Prosto vam je dosadno ako je svaki dan isti i nita se novo ne dešava. Držite se svojih stavova ako vam nardeđeni budu tražili da menjate način rada. Vi ipak najbolje znate koji princip rada vam najviše godi i na koji način ćete brže i bolje postići rezultate. Stavite lični interes iznad svega. Zauzete Vodolije imaju osećaj da je partner detinjast i da mu vi dođete kao mama. Takvo ponašanje načisto vas vređa i izluđuje. Do kraja nedelje odnos sa partnerom će se ipak poboljšati. Slobodne Vodolije su usamljene i željne pažnje. Prija vam udvaranje osobe koja je uspešna i situirana jer vi volite da ste u vezi sa nekim ko je ozbiljan i materijalno obezbeđen.

Ribe


Za sada sve funcioniše dobro i pravite konkretne poteze od kojih svi profitiraju. Vi ste retki na čiji se rad i ponašanje kolege ne žale i koji umete sa svima da nađete zajednički jezik. Imate dobru komunikaciju sa šefovima i saradnicima i odlično balansirate između privatnog i poslovnog. Mnoge Ribe brinuće pomalo finansije jer ste se znatni istrošili, ali očekujte bonuse na poslu koji će popuniti rupe u budžetu. Slobodne Ribe će imati i više nego dovoljno prilika za interesantna poznanstva. Ali nemojte se odmah zaletati na prvu osobu koju upoznate. I dalje ste skloni da idealizujete potencijalne partnere. Zauzete Ribe očekuje pomalo dosadna nedelja jer partner je poprilično inertan pa ćete se okrenuti prijateljima i sa njima provoditi slobodno vreme.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар