Nedeljni horoskop 1 - 7. novembar / studeni 2015.

I dalje smo (do 22. novembra) pod vladavinom Škorpije. A planeta koja njome vlada je Pluton. Sada je vreme da se okrene novi list, da se smejemo svojim posrnućima i da stegnemo zube.

lustracija: Quique / pixabay.com
Za Škorpiju je sada vreme potpune dominacije. Ovaj znak sada čeka pojačana intimnost. Ipak, ono što bi trebalo da ostavite po strani su ozbiljni razgovori jer će energije naginjati impulsivnosti.

Sada je i vreme da se ostvare sve one stvari za koje ste mislili da su nemoguće. Pored Škorpije i Jarca, ovaj period će biti uspešan i za Device. Ovo je vreme za radnike i ljubavnike. Dok će Lavice morati da reše svoju napetu ljubavnu situaciju, Bikove će ljubav čekati na nekoj zabavi ili u kafiću, a radoznali Ovnovi će flertovati i na poslu...


NOVO: Pogledajte i  * Mesečni horoskop za novembar - studeni
                                * Godišnji horoskop za 2016. godinu
                                *Sezonski horoskop za jesen i zimu 2015.

Ne zaboravite i da novembar, generalno, donosi razne izazove i preispitivanja, kako na emotivnom, tako i na poslovnom planu, koja neće svima ići na ruku. Naprotiv, neke će energije i kretanja biti usporeni, neka čak i naići na neočekivane barijere i ćorsokake. Dakle, mesec koji će zahtevati pojačanu opreznost i angažman, trezveno prosudjivanja i spremnost da se neke haotične situacije ispeglaju.

Za početak, za ovaj vikend - prema analiza portala Penzin.rs, imamo lep vodeni trigon između Sunca u Škorpiji, Meseca u Raku i Neptuna u Ribama. Dani za otkrivanje sebe, za posmatranje sveta, za prepuštanje osećanjima, intuiciji i umetničkim porivima. Volite, stvarajte, maštajte… Ne treba zabraniti maštanje, daleko od toga, samo treba da znamo gde su granice između mogućeg i nemogućeg, ciljanog i sanjanog…

Značajna astro dešavanja ove sedmice:

  • ponedeljak – Merkur ulazi u znak Škorpije (8:07)
  • utorak – konjukcija Venere i Marsa u Devici
    Jupiter u Devici opozicija retrogradni Hiron u Ribama
  • četvrtak – Jupiter u Devici inkonjukcija retrogradni Uran u Ovnu
  • petak – Sunce u Škorpiji sekstil Pluton u Jarcu
    Merkur u Škorpiji trigon retrogradni Neptun u Ribama
  • nedelja – Venera ulazi u znak Vage (16:32)
Opširnije u velikom Astrološkom pregledu za ovu nedelju: 2 - 9. novembar 2015.

Pogledajmo i nedeljne prognoze za početak novembra astrologa Milene Stojanović (wannabemagazine.com):


Ovan



Sa saradnicima ste neljubazni i neugodni, pa bi trebalo da malo poradite na komunikacionim veštinama. Podrška nadređenih vam ne izostaje, ali nekako ste drski prema kolegama i namećete im nepotrebne zadatke. Oni na položaju veruju u vas, a svoju reputaciju ste izgradili trudom, marljivošću i korektnošću. Pa zato ne budite temperamenti i previše zahtevni prema kolegama. Ponekad je potrebno supustiti loptu. Posebno će vam biti uspešan kraj nedelje kada će se finansijska situacija poboljšati i otvoriće se nove mogućnosti za napredak. Emotivan život prolazi kroz miran period, a vama je posao u žiži interesovanje. Nekako ste ljubav stavili na čekanje. Malo ste zapostavili partnera, ali vam on to neće zameriti, jer je pun razumevanja i glavna vam je podrška. Slobodni, vi ste rešili da prestanete svakome da tražite manu, opušteniji ste i tolerantniji tako da su mogućnosti za pronalazak srodne duše nikad povoljnije.


Bik



Došlo je vreme da sve frustracije izbacite iz sebe i da rasterećeni krenete u nove pobede. Pomalo ste nervozni i napeti kada su šefovi u vašoj blizini, pa im delujete neodlučno i stidljivo. U vama kao da se odvija borba-čas biste hteli da svima nametnete svoje ideje i da iskritikujete one koji ne obavljaju posao dobro, a kada se povoljan momenat pojavi, vi se povlačite i pretvarate u senku. Budite taktični i napravite dogovor sa kolegama sa kojima se dobro slažete i uspešno sarađujete, to će se pozitivno odraziti i na vašu karijeru i na vaše živce. Slobodni će upoznati interesantne ljude na nekoj proslavi ili događaju. Privlače vas vesele i nasmejane osobe jer ste i sami takvi kada se vrata na poslu zatovre. Zauzeti su skloni tome da preuveličavaju svaku grešku i sitnicu, pa vodite računa da vaša sitničavost ne dovede do raskida i prekida veze.


Blizanci



Kako sedmica bude prolazila, vi ćete skupiti hrabrost da se obračunate sa saradnicima koji vas sputavaju i nerviraju. Nešto se zakuvalo, neko pokušava da vas isprovocira ili minira ali ne dozvolite da se uspaničite. Vi ste jaki i umete sa svakom nevoljom i neprijatnom situacijom da se suočite bez posledica. Na radnom mestu ima kolega koji su vam bliski i sa kojima se družite, pa udružite snage protiv onih koji vam rade iza leđa. Mnogi Blizanci ove sedmice će okončati vezu kojom su već odavno nezadovoljni i vratiće se staroj ljubavi. Razlog za to je i to što je prethodni partner bio mnogo tolerantniji, popustljiviji i pustio je vas da apsolutno dominirate u vezi. Slobodni su svakako emotivniji i nežniji nego inače, osećanja preovladavaju nad razumom, pa pazite da ne naletite na nekoga ko bi vas iskoristio i povredio.


Rak



U ovom periodu saradnici su nezadovoljni vašim rezultatima. Jednostavno, ne trudite se kao ranije i to su svi primetili. Svakako da možete računati na pomoć kolega kao i njihovu podršku, jer ako ste upali u krizu i ponestalo vam je ideja i kreativnosti drugi će vam pomoći da prebrodite trenutnu fazu. Pričajte o vašim težnjama i onome što vas muči, jer ako ste previše zatvoreni i ćutljivi niko neće videti vaše probleme i misliće da ste ljuti i neefikasni. Finansije vas ne muče, što je dobro, pa tako svu pažnju usmerite na to da budete produktivniji, a drugi zadovoljni vašim rezultatima. Slobodni svakako privlače pažnju suprotnog pola, a da toga nisu ni svesni. U vašoj blizini pojaviće se neko komunikativan, prijatan i dobrog izgleda pa iskoristite priliku da započnete komunikaciju i udvaranje. Zauzeti Rakovi shvatili su da su sa partnerom zajedno jači, vaša veza je jača nego ikada pa je moguće planiranje braka ili proširenja porodice.


Lav



Na poslu će se javiti pritisak i teške nesuglasice sa ženskom osobom sa kojom sarađujete. Pokušaćete sve da izbegnete dotičnu osobu koja vam pravi probleme, nervira vas jer vi volite da ostvarite ono što ste zacrtali, a ta saradnica ne deli vaše vizije i mišljenje. Posavetujte se sa starijim i iskusnijim kolegama na koji način bezbolno da rešite konflikt kako ne biste upali u njenu zamku i ispali neko ko se svađa, ne radi i spletkari.  Tokom ove nedelje javiće se i želja da ugodite sebi, tako da ćete planirati neko putovanje, odmor ili da vikend provedete van grada. Zauzeti uporno razmišljaju da li da započnu vezu sa nekim ko im se otvoreno nabacuje, veoma je uporan i odlučan u svojoj nameri da vas zavede. Zauzeti Lavovi se sve više raspravljaju oko sitnica. Pokušajte da budete malo popustljiviji u odnosu.


Devica



Pojednine osobe na poslu su temperamentne, razdražljive i besne pa vodite računa da te emocije ne prenesu i na vas. Budite oštroumni i ne zamerajte se onima koji su bliski sa šefovima i redovno im na uho šapuću i prepričavaju situacije koje se dešavaju u kancelariji. Možete da dođete u neprijatnu situaciju zbog reči koje ste izgovorili u afektu. Volite posao koji radite, zadovoljni ste i ne dozvolite da zbog sitnih grešaka ispaštate. Imate odlične ideje, ali ih za sada samo zapišite i sačekajte momenat da ih pokrenete. Slobodne Device vole zabavu, provod i druženja pa shodno tome i upoznajete potencijalne partnere koji izlaze i vode bogat društveni život. Vama je na prvom mestu zabava i dobar provod, a vrlo je moguće da ove sedmice započnete vezu sa stancem ili osobom koja često putuje. Zauzete Device koje su u braku muče dosada i finansije.


Vage



 Polako počinjete da radite na svojoj samostalnosti i činite sve da ne zavisite od drugih. Nemate ništa protiv da imate mentora ali došlo je vreme da sami odlučujete i samostalno obavljate zadatke. Budite sigurni u sebe i verujte svom instinktu jer ste na pravom putu da sve zasenite svojom stručnošću. Mnoge Vage ove sedmice završiće poslove vezane za renoviranje, preseljenje ili uređenje poslovnog prostora. Krajem nedelje javiće se i ponude za kratke i brze poslove, pa ih iskoristite da dodatno zaradite. Zauzetima su porodica, porodične vrednosti i skladni odnosi na prvom mestu pa vas boli kada nešto ne štima i sve nije savršeno. Shvatate da je kompromis kao i tolerancija ključ uspešne veze ili braka. Slobodne Vage trebalo bi da iskreno porazgovaraju sa sobom i hladne glave odluče šta im je u životu bitno i čemu teže. A, ne da srljaju iz veze u vezu i da se kaju zbog svojih loših i nepromišljenih  poteza.



Škorpija



Još uvek ne možete da prestanete da se nervirate zbog ljudske gluposti i kako nekim osobama nikad ništa nije jasno. Užasava vas i to da dajete sve od sebe da kolegama objasnite posao, a oni su nezainteresovani za rad i samo razmišljaju da posao otaljaju i da se zabave. Niste u mogućnosti da birate sa kim ćete sarađivati i svoje radno okruženje, pa vas to dodatno razdražuje i opterećuje. Nervozu unosite i u emtivni odnos, ali impulsivni ispadi brzo će se rešiti jer partner nije izvor vašeg nezadovoljstva. Odlučićete da ga ne opterećujete vlastitim brigama i problemima na poslu, pa vam dolazi mirna nedelje bez velikih trzavica i svađa. Slobodne Škorpije upoznaju osobe koje su nekako stalno u pokretu i fizički su vrlo privlačne.


Strelac



Već početom nedelje poboljšaće se vaša materijalna situacija jer ste u ovom mesecu trošili mnogo više nego što ste zaradili. Nemate nekih dugoročnih planova, živite od danas do sutra pa je možda i to razlog zašto se ne sekirate, ne muče vas glavobolje niti problemi sa saradnicima. Mnogi zaposleni Strelčevi suočiće se i sa manjkom koncentracije pa će neke obaveze odložiti za kasnije jer nisu u stanju da im se maksimalno posvete. Onima u vezi ili u braku situacija je prilično napeta. Voljena osoba vrši na vas pritisak da se uozbiljite, pa će se zbog toga izroditi žučne rasprave i svađe. Koliko god vi pokušavali da smirujete situaciju, druga strana ne želi da popusti. Slobodni Strelčevi žele vezu sa osobom sa kojom su u prijateljskim odnosima. Zaljubili ste se u najboljeg druga ili drugaricu, ali ni druga strana nije ravnodušna, pa je ova sedmica idealna prilika da promenite svoj status veze.


Jarac



Savetujemo vas da ne žurite sa izborom posla i da ne prihvatate posao pošto-poto već izaberite ono u čemu ste dobri i u čemu se snalazite. Mnogi Jarčevi posao će naći u velikim kompanijama ili u inostranstvu. Volite dinamične poslove, brzu zaradu pa vam neće predstavljati problem da napustite ognjište i uputite se u nepoznatom pravcu. Oni koji rade neka se pripaze starijih kolega koji postaju sve ljubomorniji na vaše uspehe, nagrade i bonuse. Slobodni, vi jednostavno šarmirate suprotan pol, imate udvarača na pretek i ne možete da se izborite sa njima. Zračite lepotom, kako spolja, tako i iznutra. Zauzeti Jarčevi ako u vezi postoje nedoumice i nešto što vas tišti krajnji je rok da o svemu otvoreno popričate sa voljenom osobom.


Vodolija



Ono što je kod vas glavni problem, kada je posao na pitanju, jeste to što se vodite devizom “Što na umu, to na drumu”. Nije dobra odluka to što svima u lice govorite baš sve što mislite, jer u vašem okruženju ima itekako sujetnih ljudi. Mnogi su se udružili protiv vas i samo je pitanje dana kada će vas izazvati u otvoren sukob. Ako do toga dođe napadnite ih argumentima i ne štedite ih jer će dati sve od sebe da vas sputaju i da nadređenima dokažu kako u svemu grešite i da niste radnik za primer. Slobodne Vodolije su otvorene, srdačne i blage naravi ali vašu pažnju privući će neko ko je totalna suprotnost. Ta osoba se često ljuti, veoma je zatvorena i misteriozna. Zauzete Vodolije imaju potrebu da se osame i preispitaju svoja osećanja.


Ribe



Polako, staloženo i mirno. Kada ste nervozni i pod tenzijom ništa ne funkcioniše kako treba, a toga i vi postajete svesni. Koliko god se trudili da se sve odvija kako treba, nailazite na sletkarenja, podmetanje noge i opstrukcije. Trenutno ste nemoćni da bilo šta promenite, pa odustanite od toga da isterujete pravdu na čistac. Sklonite se po strani ičekajte povoljniji period da nametnete svoje ideje i ciljeve. Zauzete Ribe priželjkuju putovanje sa voljenom osobom. Izgovorite to i naići ćete na odobravanje partnera. Samo još da vi odaberete destinaciju. Slobodne Ribe privlače osobe koje su specifične i drugima deluju čudno i pomalo ekstremno. Željni ste avanture i potreban vam je neko ko bi vam totalno zavrteo pamet.

(Izvor nedeljnog horoskopa po znacima: wannabemagazine.com)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар