ASTRO: Najveće opasnice su...

Photo by imagerymajestic. FreeDigitalPhotos.net

Nećemo otkriti toplu vodu ako kažemo kako je svaki horoskopski znak po nečemu je specifičan. Što bi se reklo, ima nas različitih. Pa tako i, kada su pripadnice lepšeg pola, sledeća četiri znaka jednostavno nemaju pardona... 



Dakle, ovih se dobro čuvajte, one znaju šta žele i kako da to do toga dodju!

Ovan

Hm, kako ih aposlvirati u tri rečenice? Žustre i probitačne, žene Ovnovi vole da pobeđuju. Ne zamerajte im se, jer ne želite da osetite posljedice na svojoj koži. Ovnovi imaju i jednu negativnu crtu – destruktivnost.

Lav

One su pune samopouzdanja i uvek su spremne na skok. Gde god da se pojave, privlače pažnju, pa je malo muškaraca koji se neće okrenuti za njom. Iz Lavica curi seksepil, a ozloglašene su po želji za dokazivanjem.

Škorpija

Prodorna, opaka Škorpija. Bezobrazna je kad treba, fina kad proceni da je vreme za to. One obećavaju nešto što možda vi ne možete da ispunite. Žena Škorpija je ćutljiva, jako pametna i tačno zna kad će vas “ubosti”.

Rak

Rakovi imaju sasvim drugu taktiku od ostalih i veoma su opasne. Pune su lažnog razumevanja. Kriju se iza maske emotivne i nežne devojke, ali nimalo nisu naivne!

Izvor: Avaz.ba 


Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар