Retrogradna Venera od 25. jula: Nevolje na emotivnom planu, povratak starih ljubavi

Oko 25. jula, Venera kreće retrogradnim hodom, da bi se već 31. jula vratila u znak Lava u kome ostaje sve do 7. oktobra. Dok se Venera kreće retrogradno, izbegavajte veridbe i venčanja, jer bračna sreća neće dugo potrajati. Ako želite da vam se vrati stara ljubav, ovo vam je savršena prilika da uradite nešto po tom pitanju.

Photl.com

Od 25. jula Venera na nebu počinje da se vraća unazad, što donosi nevolje na emotivnom planu. Uran u Ovnu obrazuje kvadrat sa Marsom u Raku, što može dovesti do varničenja, ali i ozbiljnijih eksplozija i lomova. Krajem jula i početkom avgusta Venera će biti u kvadratu sa Saturnom, što će mnoge emotivne veze potpuno testirati. Mogući epilog: nestabilne veze neće proći na ovom svojevrsnom testu, ali će one ozbiljne postati još stabilnije.

Mnogi će se vratiti starim ljubavima, koje će na volšeban način ponovo ući u njihov život. Ako želite da vam se vrati stara ljubav, ovo vam je savršena prilika da uradite nešto po tom pitanju.


Ukoliko u ovom periodu uđete u emotivnu vezu ili upoznate novu osobu, znajte da je to neko sa kim ste imali odnos u prethodnom životu i ko se vratio da završi ono što je tada bilo započeto. To je vreme ulaska u karmičke veze.

Dok se Venera kreće retrogradno, izbegavajte veridbe i venčanja, jer bračna sreća neće dugo potrajati.

Zbog Marsa u znaku Raka muškarci biti u strahu da pokažu prava osećanja. Venera u Lavu uticaće na žene, pa će biti veoma ponosne i neće dati na sebe. Slika vatre prekrivene ledom najbolje oslikava ponašanje žena u emotivnim odnosima u ovom periodu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар