Najjača Feng šui formula za privlačenje partnera: Sreća breskvinog cveta

Ovo je jedna od najstarijih i najrasprostranjenijih kineskih feng šui tehnika za aktivaciju ili poboljšanje emotivnog i bračnog života. Breskva je ovalnog oblika i svojim zlatno-crvenim tonovima je sjajan simbol plodnosti, što se manifestuje i na polju finansija i na polju ljubavi i na polju potomstva. Sam breskvin cvet ima prelepu ružičasto-crvenu boju s primesama bele, što je simbol iskrene ljubavi i vernosti. Neka breskvin cvet donese nežnost i ljubav u vaš život.

Foto: LaSoni / Pixabay
Sreća breskvinog cveta je moćna feng šui formula koju Kinezi rado koriste kako bi privukli voljene osobe u svoj život, odnosno dobre prosce za svoje kćeri. Za korišćenje ove formule potrebno je prvo poznavati svoj kineski horoskopski znak. Da biste ga saznali, potrebno je samo da locirate svoj datum rođenja u jednom od intervala datih u tabeli na kraju teksta.

Zatim pronađite simbol aktivacije breskvinog cveta po sledećim principima:

Ako ste rođeni u godinama TIGRA, KONJA ili PSA simbol vaše energije breskvinog cveta biće ZEC, a strana sveta na kojoj ta energija preovladava biće ISTOK.

Ako ste rođeni u kineskim godinama BIVOLA, PETLA ili ZMIJE, vašu energiju breskvinog cveta predstavlja KONJ, a energija je najjača na JUGU.

Svi rođeni za vreme vladavine PACOVA, ZMAJA i MAJMUNA svoju energiju breskvinog cveta naćiće na ZAPADU, a simboliše je PETAO.

Rođeni u kineskim znakovima ZECA, KOZE i SVINJE energiju breskvinog cveta imaju predstavljenu kroz simbol PACOVA, a energija obitava na SEVERU.

Kada znate ove podatke, dati sektor (stranu sveta) treba urediti po osnovnim feng đui pravilima. Dobro je da tu bude staklena posuda sa vodom, pažljivo održavana i uvek čista ili mali akvarijum ili fontana. Dobro je da postavite i vazu sa svežim cvećem.

Zatim postavite jednu ili više lepo dekorisanih figurica ili slika životinje koja simboliše vašu energiju breskvinog cveta. Ta slika ili figurica simboliše vašeg budućeg partnera, pa se potrudite da on bude dizajniran i dekorisan po vašem ukusu i željama. Ovde je važna simbolika vaših želja.

Ovo je jedna od najstarijih i najrasprostranjenijih kineskih feng šui tehnika za poboljšanje emotivnog i bračnog života. Breskva je ovalnog oblika i svojim zlatno-crvenim tonovima je sjajan simbol plodnosti koja se manifestuje i na polju finansija i na polju ljubavi i na polju potomstva. Sam breskvin cvet ima prelepu ružičasto-crvenu boju sa primesama bele što je simbol iskrene ljubavi i vernosti.

Priredio: Miloš Tomić / lovesensa.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар