HOROSKOP: Šta vam donosi vladavina Blizanaca do 21. juna 2015?

Ilustracija: OpenClips / Pixabay.com
Razdoblje Blizanaca traje do 21. juna / lipnja 2015. godine. Pročitajte poruke zvezdanog neba za sledeće četiri sedmice, kada su posao, ljubav i zdravlje u pitanju.

 

Ovan (21.3. – 20.4)


Posao: Kao da ste se probudili iz zimskog sna i pokušavate “novim očima” sagledati sva događanja na poslovnoj sceni. Iako vrijeme nije idealno za akciju, gotovo cijelo razdoblje bit će povoljno za pripremiti teren za pokretanje već osmišljenih poslovnih projekata.

Početkom lipnja ponovo će biti aktualni izvjesni poslovni dogovori koje ste uspostavili prije nekoliko mjeseci. Poslije 30. svibnja, većina poslova bit će uspješno završena, sve će doći na svoje mjesto i ponovno ćete uspjeti kontrolirati situaciju. Najvažnije je da obratite pažnju na novac, odnosno da budete malo štedljiviji.

Ljubav: Tijekom prethodnih mjeseci bili ste pod velikom tenzijom, ali u međuvremenu ste postali odlučniji i sposobni riješiti većinu ljubavnih dilema. Spremni ste na akciju i željni promjena. Ukoliko ste u vezi, dobro razmislite prije nego što donesete konačnu odluku. Imate dojam da na vašu psihičku i emocionalnu sigurnost najbolje djeluju unaprijed dobro isplanirane situacije. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što vam srce nalaže, a ne glava.

Nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim odnosom potaknulo vas je da krenete u ofenzivu. Ukoliko partner nešto ne poduzme, riješili ste zauzeti drugačiji stav. Neki Ovnovi bit će u dilemi da li prihvatiti tajnu vezu ili ne, a sve u želji da se osvete partneru. Mladi ili slobodni predstavnici znaka promijenit će način zavođenja i trudit će se maksimalno ispoštovati emotivne potrebe osobe s kojom će pokušati ostvariti vezu.

Zdravlje: Osim povremene glavobolje i nervoze, nećete imati ozbiljnijih zdravstvenih problema. Ipak, obratite više pažnje na hormonalne promjene.

Bik (21.4. – 21.5)


Posao: Financije su vam uvijek na prvom mjestu. Niste voljni mijenjati navike kada je posao u pitanju. Očekujete realizaciju jednog važnog posla koji bi vam bitno uvećao prihode. Međutim, doći će do zastoja u poslu, pa će sve biti odgođeno za mjesec, dva. I pored toga, ovaj projekt donijet će vam veliku popularnost ili pohvale kolega. Ipak, pazite kako se postavljate prema suradnicima, jer će u tom razdoblju biti naglašeno polje neprijatelja.

Poslije 28. svibnja, Venera, inače vaš vladar, zauzet će takvu poziciju koja će vam osigurati uspjeh u gotovo svim poslovnim pothvatima. Tijekom posljednjih mjeseci kao da ste se izgubili i većinu započetih poslova niste uspjeli završiti. Konačno je tome došao kraj i možete se opustiti.

Ljubav: I dalje ste pod utjecajem lijepih emocija koje su vas preplavile prethodnog mjeseca. Ukoliko niste našli partnera, ne budite razočarani, jer niste od onih koji lako ulaze u vezu. Bikovi koji su uspjeli popraviti odnos s voljenom osobom ne bi se trebali previše opustiti jer će i dalje će biti na nekoj vrsti ispita.

Ukoliko ste zauzeti, vjerojatno ćete preispitivati ​​svoja i partnerova osjećanja, čak nije isključeno da partneru priredite ljubomornu scenu. Slobodne Bikove u ovom razdoblju očekuju zanimljiva poznanstva i ljubavne avanture.U svakom slučaju, cijelo razdoblje bit će idealno za dobar provod. Ukoliko imate stalnog partnera, prijat će vam novi događaji koji će pojačati ljubavnu harmoniju.

Zdravlje: Loše dijete, pretjerivanje s hranom i pićem izazivaju zdravstvene probleme. Ojačajte imunitet, čuvajte se prehlade, obratite veću pažnju na zube i krvni tlak.

Blizanci (22.5. – 21.6)


Posao: Najviše ste usmjereni na financije, ali i nezadovoljni jer malo toga možete promijeniti. Jednostavno, niste navikli da funkcionirate bez novca pa samim tim i neki vaši planovi su u zastoju. Dok se prihodi ne uvećaju, pazite na što trošite novac i pokušajte biti maksimalno štedljivi. Ukoliko razmišljate o promjeni posla, budite još malo strpljivi jer ovaj period nije povoljan za takav potez. Posebno je neizvjesna poslovna suradnja s inozemstvom.

Nešto što ste morali trpiti tijekom posljednjih mjeseci, konačno se privodi kraju i mada se nećete osloboditi tajnih neprijatelja, ipak ćete neke natjerati da promjene stav i da vas više poštuju. Zbog nekih problema iz prošlosti morat ćete potražiti savjet pravnih osoba i javno braniti svoj stav.

Ljubav: Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom koju želite priopćiti voljenoj osobi. Partner će negodovati i pokušati vas uvjeri u nešto drugo. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja uvijek pozitivno djeluju na vaše samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razriješiti, ali uz dodatno strpljenje i vrijeme. Izvjesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi vas potaknuti pronaći dobro rješenje.

Mlade i slobodne Blizance očekuju zanimljivi ljubavni kontakti koji će im biti zamjena za neke neostvarene želje. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti s partnerom, a nije isključen ni privremeni raskid. Do sredine lipnja trebalo bi nešto poduzeti, jer nesuglasice oko nekih sitnica ili nedostatak partnerove pažnje mogu napraviti veliki jaz među vama.

Zdravlje: Pripazite na prehranu i redovito kontrolirajte tlak, šećer i masnoće u krvi.

Rak (22.6. – 22.7)


Posao: S poslom niste zadovoljni, što dodatno pojačava stres i nervozu, a u takvim uvjetima teško funkcionirate. Kontakti s inozemstvom i dalje su neizvjesni, a poslovna situacija često postaje suprotna očekivanim dogovorima.Većinu poslovnih planova, nažalost, morat ćete odgodite za bolje dane. Ne propustite nijednu priliku za suradnju s inozemstvom, ma koliko vam izgledala neprivlačno, jer će se situacija vrlo brzo preokrenuti u vašu korist. Napokon ćete izaći iz napetog poslovnog razdoblja, uspjet ćete ostvariti nekoliko izuzetno povoljnih poslova s ​​inozemstvom i tako stabilizirati financijsku situaciju.

Ljubav: Imate dovoljno snage samo kada se pored vas nalazi osoba s kojom možete podijeliti misli, emocije i inspiraciju. Znaci pažnje ili nježnosti koje pokazuje vaš ljubavni partner unose osjećanje bliskosti u zajednički život. Partner je često odsutan zbog poslovnih kontakata, zbog čega osjećate da ste pomalo zapostavljeni, ali to ne želite pokazati.

Ukoliko ste mladi ili slobodni, početkom lipnja imat ćete nekoliko zanimljivih kontakata s osobama koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Očekuje vas nova ljubavna romansa i to baš onakva o kakvoj maštate. Iskoristite maksimalno ovaj period za razne dogovore, susrete i društveni život. Ne zapostavljajte nijednog prijatelja ili kolegu koji vas mogu upoznati s nekim novim društvom. Ponovo ćete sresti osobe s kojima se dugo niste čuli niti vidjeli i bit ćete ugodno iznenađeni njihovim reakcijama. Vaš autentični šarm privlači suprotni spol pa će vam se istovremeno dopasti najmanje dvije osobe, a i vi njima.

Zdravlje: Manji problemi s mokraćnim kanalima i prehladama, a virusne infekcije mogu izazvati srčane tegobe.

Lav (23.7. – 23.8)


Posao: Razdoblje je povoljno za poslovne projekte sa osobama koje nisu iz vašeg mjesta ili su na boljim pozicijama u odnosu na vas. Međutim, ne očekujte veliku pomoć od njih, jer postoje određene prepreke u ispunjavanju Vaših ciljeva. Zato je bolje da rješavate manje poslovne projekte. Na poslu će drugi utjecati na vaše mišljenje što će vas činiti dosta nezadovoljnim i neodlučnim.

Ipak, budite spremni na preokrete i iznenadna prihvaćanja ponuda. Dugo ste trpjeli veliki pritisak, neizvjesnost i nagle preokrete, ali zahvaljujući položaju planeta mnogi poslovni problemi bit će riješeni u vašu korist, naročito poslije 29. svibnja. Velike promjene u tvrtki najzad idu u pravcu koji vama odgovara.

Ljubav: Što se tiče odnosa s partnerom, najčešće ćete biti na suprotnim pozicijama. Ali, kako ovog puta niste spremni na kompromise situacija bi mogla biti prilično napeta. Ne pokušavajte raspravljati o starim temama, jer nećete imati uspjeha u tome. Osobi koja vam se sviđa jasno pokažite da vam je stalo do harmoničnog odnosa, uzbudljive ljubavne romanse i strasne veze.

Slobodni Lavovi priželjkuju novu ljubavnu romansu ili flert s mlađim partnerom. Neki predstavnici znaka mogu se upustiti u tajnu ili vezu na daljinu. Nemojte se plašiti ljubavi koja bi vam mogla donijeti zadovoljstvo. Godine nisu bitne, ukoliko ste ispunjeni nadom i željom da volite i budete voljeni. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećaja. Lavove koji su u braku očekuje prilično napet period i nesuglasice s partnerom.

Zdravlje: Vrijeme je da posjetite ginekologa i riješite tegobe koje osjećate već duže vrijeme. Mogući su i manji problemi s probavom, pojačana nervoza i povremene glavobolje.

Djevica (23.8. – 22.9)


Posao: U ovom razdoblju možda nećete biti najzadovoljniji poslom, jer će biti mnogo prepreka, zastoja i probijanja rokova. Komunikacija s kolegama nije najbolja, jer ste im skretali pažnju i prije toga, ali oni kao da ne žele čuti. Malo ste se umorili od stalnog ponavljanja. Možda ćete biti u prilici da opet nešto ponovite, ali ovog puta uspjeh neće izostati. Očekujete pomoć više od suprotnog spola, više će vas podržavati i dodatno motivirati.

Mnogim pripadnicima znaka će se ukazati prilika za posao u inozemstvu ili rad u inozemnoj tvrtki, koju nikako ne smijete propustiti.

Ljubav: U vašem ljubavnom životu mnogo je nejasnoća, a vi ste u mat poziciji jer niste sigurni što bi trebalo poduzeti. Komunikacija s partnerom i dalje je problematična, ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje promjenjivo raspoloženje. Imponira vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale. Bit ćete raspoloženi da se zabavite, pa ćete se više družiti i zabavljati s prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju možete upoznati novu, interesantnu osobu s kojom ćete ući u vezu.

Ukoliko ste u braku, obostrano nezadovoljstvo moglo bi dovesti do ozbiljnog konflikta. Ne trudite se postići kompromis, već pričekajte povoljniji trenutak da se pomirite. Skloni ste ljubomori i preuveličavanju situacije što će biti još jedan od izvora nesporazuma u ovom razdoblju.

Zdravlje: Raskorak u emocijama povremeno dovodi do neraspoloženja i pojačane nervoze, što loše utječe na vaše zdravlje. Najvažnije je da što prije shvatite da stvari na koje ne možete utjecati – ne smiju utjecati na vas.

Vaga (23.9. – 22.10)


Posao: Niste nezadovoljni postojećim poslom, ali ipak razmišljate o novom radnom mjestu. Već nekoliko mjeseci pokušavate dogovoriti posao s osobom s kojom ste nekada surađivali, a u ponudi su i neki novi projekti. Međutim, budite još malo strpljivi, jer ćete početkom lipnja imati jasniju sliku o tome koji posao bi trebalo prihvatiti.

Pripremite se na određene uvjete i pravila koja vam se možda neće svidjeti, ali pokušajte ih prihvatiti, jer ima indicija da će se promijeniti u vašu korist. Zbog novog posla bit će neophodno češće putovati u inozemstvo, a nije isključeno ni stručno usavršavanje. Ipak, vaš trud će se na kraju isplatiti, prije svega financijski. Brine vas situacija u obitelji, odnosno neke promjene kod roditelja ili djece.

Ljubav: U proteklom razdoblju činilo vam se da partner nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe zbog čega ste se žestoko sukobljavali. Svojim ponašanjem i izljevima ljutnje pomalo ste provocirali partnera. Srećom, ovakvi dani su za vama, pa će vam krajem svibnja partner biti vrlo važan. Željet ćete provoditi više vremena zajedno, izlaziti i putovati. Krajem razdoblja očekuju vas pozitivne promjene, a partner će biti jako raspoložen da ispunjava vaše želje.

Slobodni predstavnici znaka upoznat atraktivnu osobu koja će ispuniti većinu njihovih kriterija i očekivanja. Ukoliko ste u tajnoj vezi, budite vrlo oprezni. Vage koje su u braku i dalje imaju problema s partnerom.

Zdravlje: Manji pad imuniteta, povremene glavobolje, problemi s upalama, infekcijama i trbuhom. Stariji predstavnici znaka trebalo bi redovito kontrolirati tlak.

Škorpion (23.10. – 22.11)


Posao: Sve što ste dosad ulagali u poslovne vode sada daje pravu sliku o tome. Iako nekoliko poslovnih situacija još nije razriješeno, bitniji pomaci na poslu vratit će vam energiju i entuzijazam te ćete biti aktivniji i uporniji u ostvarivanju poslovnih ideja. Većina poslova koja je povezana s inozemstvom bit će vrlo uspješna.

Krajem svibnja očekujte iznenadni priljev novca, ali povedite računa na što trošite i ne budite previše rasipni. Neki predstavnici znaka ugovorit će nove projekte, dok će drugi uspjeti srediti neke poslovne papire i dokumente. Kada je posao u pitanju, veliku pomoć u ovom razdoblju pružit će vam prijatelji i rođaci.

Ljubav: Već izvjesno vrijeme odnos s partnerom je poljuljan, prije svega zbog uzajamnog nepovjerenja. Potrebno je da iskreno razgovarate i da otvoreno preispitate zajedničke planove. Pokažite partneru da uvijek postoji neki ljepši ili sretniji put do zajedničke sreće. Možda ćete ponovno sresti osobu s kojom ste nekada bili u vezi, ali nećete biti pretjerano zainteresirani. Neki predstavnici znaka olako će ući u tajnu vezu, koja će im prilično zakomplicirati život.

Za Škorpione koje su u braku povoljniji ljubavni period počet će krajem svibnja, ali ne očekujte da vas partner uvijek razumije. Vaši ljubavni snovi i planovi srećom se mogu ostvariti.

Predstavnici znaka koji su u vezi tijekom ovog razdoblja bit će privremeno razdvojeni od voljene osobe, zbog partnerovih poslovnih obveza i putovanja, što bi, nažalost, moglo dovesti do nezadovoljstva i razilaženja. Slobodne Škorpione sredinom lipnja očekuje nova ljubav.

Zdravlje: Problemi s urinarnim traktom, infekcijama i upalama, ali i bubrezima i kralježnicom.

Strijelac (23.11. – 21.12)


Posao: Neophodna vam je promjena i bolja motivacija, jer vam je dosadio posao kojim se trenutno bavite. Detaljno analizirajte kakve su šanse da nešto promijenite na radnom mjestu pa tek onda krenite u akciju. Predstavnike znaka koji su riješili poslovnu situaciju očekuje kontakt s poslodavcem s kojim su nekada radili, što će omogućiti nove poslove.

Cijeli period je povoljan za uvećanje materijalnih prihoda pa se potrudite da ga iskoristite. Situacija na poslu polako se sređuje, ali i dalje vas muči financijska situacija, kao i neki problem s nekretninom.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka osjećaju veliku potrebu za novom vezom, ali prije nego što pokušate, provjerite da li i druga strana to želi. Novi ljubavni događaji unijet će nemir u vaš obiteljski život. Pod utjecajem snažnih emocija, često mijenjate raspoloženje i odluke. Najvažnije je da usrećite partnera i da osjećate uzajamnu naklonost. Iako niste previše komunikativni s neznancima, ovog puta će vam baš takva osoba privući pažnju. Vjerojatno će se razlikovati od ostalih po nečemu upečatljivom, jer je u protivnom ne biste zapazili. Tijekom cijelog razdoblja imat ćete nekoliko sjajnih prilika za ljubavnu romansu.

Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomaknite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterije vrijednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu. Ali, ne preskačite stepenice kada su emocije u pitanju. Možda ste previše ubrzali situaciju u želji da započnete vezu. S druge strane, ne budite razočarani ukoliko vas druga strana odbije, jer možda želi samo prijateljstvo koje bi moglo biti vrlo kvalitetno.

Zdravlje: Problemi sa zubima, pojačana nervoza i manje ginekološke smetnje.

Jarac (22. 12. – 20/1)


Posao: U prethodnom razdoblju uspješno ste ostvarili nekoliko poslovnih ideja i sada, s pravom, tražite napredovanje. Puni ste entuzijazma i energije, ali izvjesne poslovne ugovore ostavite za naredni period, ukoliko je u pitanju dugoročna suradnja. Tijekom prvog tjedna lipnja često ćete biti na službenom putovanju i proširiti suradnju s inozemnim partnerima. Ponovo ćete uspostaviti kontakte s osobama s kojima ste nekada surađivali, što će otvoriti mogućnosti za nove projekte. Također, može se dogoditi da promijenite radno mjesto, ali ne plašite se, jer se ništa bitno neće promijeniti – jedino što novac neće redovito pristizati.

Ljubav: U vašem ljubavnom životu stalno se smjenjuju topli i hladni valovi. Naglašene strasti i burni izljevi emocija mogu djelovati intrigantno na odnos s partnerom. Bitno je da svoje emocije, strasti i impulse podredite zajedničkom zadovoljstvu. Potrebna vam je osoba koja će razumjeti vaše poslovne obveze, ali i netko tko nije toliko posesivan.

Predstavnici znaka koji su imali problema u vezama, krajem svibnja uspjet će razjasniti odnos s partnerom i ponovno uspostaviti harmoniju. Ne plašite se postaviti uvjete partneru, čak i ukoliko ih ne prihvaća, dosta ste trpjeli i čekali ovaj trenutak. Nove ljubavne veze za sada nisu na pomolu pa je bolje da se usredotočite na posao. Predstavnike znaka koji su u braku očekuju povremene nesuglasice i konflikti oko financija.

Zdravlje: Previše ste okupirani poslom pa često osjećate veliku iscrpljenost, živčanu napetost i impulzivno reagirate na sve što vam se kaže, što bi moglo narušiti vaše zdravlje. Zato se pokušajte opustiti, što više boravite u prirodi, a najviše bi vam prijalo neko lijepo putovanje.

Vodenjak (21. 1. – 19/2)


Posao: Neočekivani priljev novca dat će vam poticaj da se više angažirate na poslu. Komunikacija s kolegama konačno je normalizirana, ali povremeno ćete i dalje biti napeti i nervozni zbog toga što vam nedostaje novac da završite izvjesne poslove.

Srećom, poslije 28. svibnja moći ćete odahnuti, bar kada je posao u pitanju. Firma u kojoj radite bila je u velikim problemima, ali u međuvremenu neke stvari su raščišćene pa ćete konačno znati na čemu ste. Krajem razdoblja neki predstavnici znaka će promijeniti radno mjesto i tako riješiti brojne financijske probleme.

Ljubav: U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i strasnih izazova. Povremeno imate utisak kao da vam je sve dozvoljeno ili skoro moguće. Prija vam sentimentalnost koju partner unosi u zajednički život. Priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu djeluju vrlo izazovno i prijatno.

Vješto koristite svoje zavodničke manire, lako se prepuštate inspiraciji, strastima i osjećanju koje u vama budi bliska osoba. Želite ostvariti svoje ljubavne namjere ili prekoračiti dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste započeli tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promjene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje vam je stalo.

Ponekad vam se čini da nemate više ni volje niti snage da ulažete u vezu s partnerom, a ipak vas vezuju emocije. Za Vodenjake koje su u braku ovaj period bit će prilično napet i donijet će velika preispitivanja.

Zdravlje: Vodite računa o zdravlju i redovito kontrolirajte tlak i masnoće u krvi. Budite vrlo oprezni kada rukujete oštrim predmetima.

Ribe (20. 2. – 20/3)


Posao: Početak lipnja bit će vrlo povoljan za uvećanje materijalnih prihoda. Ali, i dalje ste u situaciji koja vas sprječava da ostvarite neke poslovne ideje. Ukoliko je riječ o naplati novca, pričekajte još nekoliko dana pa tek onda krenite u akciju. Tijekom prvog tjedna lipnja konačno ćete napraviti dobru i stabilnu poslovnu konstrukciju, što će vam omogućiti da riješite brojne financijske probleme.

Mnogi novčani problemi zbog kojih ste mjesecima bili u velikoj panici i kaosu, tijekom ovog razdoblja uspjet ćete najzad riješiti. Ali, i pored toga trebalo bi biti oprezni s novcem, smanjiti troškove i odreći se nekih luksuznijih stvari.

Ljubav: Nakon šestog lipnja bit ćete vrlo raspoloženi za ljubavne avanture. Povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, ali jasno izražavate potrebu za većim osjećanjem bliskosti, povjerenja ili emotivne naklonosti. Osjećate emotivnu nesigurnost, mada vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rješenje. Međutim, nedostaju vam dobra volja i odlučnost. Iritira vas partnerovo ponašanje.

Imate dojam da partner vješto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namjere, što dodatno potiče vaš nezadovoljstvo. Dobra volja, nježnost i pažnja najbolji su odgovor na zajedničke dileme. Kraj razdoblja bit će mnogo perspektivniji i bit ćete u prilici da upoznate nekoliko interesantnih osoba. Ukoliko vam posao to dozvoljava, često ćete izlaziti s prijateljima, a vjerojatno ćete otputovati na neko lijepo mjesto u inozemstvu.

Zdravlje: U ovom razdoblju posebnu pozornost obratite na jačanje imuniteta, prehranu obogatite povrćem i voćem, čuvajte se virusnih infekcija i prehlade.

Izvor: Novosti / lovesensa.rs / Atma
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар