Horoskop i erogene zone: Opasne zone!

Foto: LisaRigoniPhotography / Pixabay.com

Preko horoskopskog znaka lako možete saznati karakter, temperament i sklonosti vašeg partnera, a sada vam dajemo i odgovor na krucijalno pitanje: šta ga uzbuđuje u krevete i koje su mu erogene zone? Svaki znak horoskopa ima neku svoju sakrivenu erogenu zonu koju je jako dobro znati kako biste mogli prijatno da iznenadite partnera.

Ovan obožava kada se igrate s njegovom kosom, a jednostavno se rastopi kada im nežno dodirujete čelo i slepoočnice. Afrodizijak koji će kod Ovna uvek probuditi uspavanu želju je vanila, pa imajte pri ruci mirisne sveće ili lampicu s uljem.

Bik je uvek spreman za seks, ali u retkim trenucima kada slučajno nije raspoložen, počnite da ga dodirujete po zadnjem delu vrata, što će uz par poljubaca odmah probuditi Bika. Za svaki slučaj, napravite neki fini zalogaj sa začinjenim uljem od maslinovog ulja, timijana i mente.

Blizanci
se pale na ramena, ruke i šake, tako da će lagano milovanje cele ruke biti trik iz rukava koji će ih odmah oraspoložiti, podići im energiju i napuniti im glavu maštovitim idejama. Afrodizijak im je kavijar i, prilično neočekivano - lignje.

Rak obožava da se ljubi, ali najosjetljiviji deo tela su mu grudi, kako ženama, tako i muškarcima. Od laganih dodira i poljubaca po bradavicama krv će im proključti u trenutku, a ako pre toga napravite neku salatu punu celera, sledi vatromet strasti.

Lav će se jednostavno rastopiti na samu ideju da ga izmasirate, a kad mu sipate neko mirišljavo ulje na leđa i počnete da masirati, neće proći puno vremena pre nego što se okrene i zgrabi vas u strastven zagrljaj. Neka pri ruci bude i neko lagano jelo s tartufima koji su Lavovima najbolji afrodizijak.

Devica reaguje na svaki nežan dodir, ali potpuno će se rastopiti na dodire i poljupce po stomaku - u tim trenucima čak ni oni više nemaju kontrolu. Afrodizijak koji će probuditi uspavanu strast Device je šafran, koji će sjajno ići uz neko lagano jelo s pirinčem.

Vaga se na putu prepoznaje po najmanjoj, ali fantastično oblikovanoj guzi koja je, uz donji deo leđa, onaj deo tela na koji morate da se koncentrišete kada želite da je uzbudite. Afrodizijak za ovaj znak je - paprika.

Škorpija je toliko seksualna da ga je dovoljno dodirnuti bilo gde i on se uzbudi, jer njegov libido je jači i od Bika. Naravno, ipak ima nešto što najviše voli na svetu - oralni seks. Upalite još i mirisnu sveću sa ruzmarinom i maraton može da počne.

Strelac
obožava kada ga dodirujete po nogama, a najviše ga uzbuđuju dodiri po bedrima, pogotovo onaj gornji deo blizu genitalija. Žene Strelci će se uzbuditi i ako se igrate s njenom kosom, a najdraži afrodizijak im je ljutovnica, pa je možete i zasaditi u saksiji ako živite sa Strelcem.

Jarac će se jednostavno raspametiti ako ga ljubite u deo iza kolena, to jest zadnju stranu. Ako uz to oseti i miris karanfila, garantovan vam je dobar provod u krevetu.

Vodolija takođe ima zanimljivo mesto koje ga posebno uzbuđuje, a radi se o gležnjevima i listovima na nogama. Zato, kada poželite seks s Vodolijom, predložite jednu masažu nogu. Neka uz to bude poslužen i čaj s ginsengom, za svaki slučaj.

Ribe obožavaju masažu, a kada im dodirnete stopala, nema te želje koju vam neće ispuniti. Kako biste ceo doživljalj podigli na novi nivo, potrudite se da osete miris anisa kojem jednostavno ne mogu da odole.

Autor: metro-portal.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар