VIKEND HOROSKOP: 29 - 31. maj 2015.

Pošto je u četvrtak Sunce prešlo u znak Blizanaca, za vikend nas čekaju dve opozicije: u petak  opozicija između Venere u Raku i retrogradnog Plutona u Jarcu; a u subotu između Sunca u Blizancima i retrogradnog Saturna u Strelcu.

Foto: ptrabattoni / pixabay.com

Nemojte odmah da poverujete u sve što čujete ovih dana. Pripazite i šta obećavate drugima, ali pazite i na obećanja drugih prema vama...

Energija koja vlada ovih dana, naime, donosi samozavaravanje, ali i varanje drugih,  kao i nekorektno ponašanje, ogovaranje, tračeve, informacije (Merkur) koje nisu ispravne, lažne (Neptun)... Za početak, Dovoljno će biti da se ne zalećete u naizgled lukrativne kombinacije i da ne pokušavate da vi pređete druge.

Zbog svega toga, savet je da ne donosite važne odluke, sačekajte neko vreme kada ćete moći da razmišljate jasnije. Uzdržite od potpisivanja ugovora ili ih bar proverite više puta...  Neka istina, informacja, činjenica  (Merkur) bi mogli biti upleteni u mrežu (Neptun) laži, iluzija, obmana...

Merkur je retrogradan, možda će i neka prošlost biti bitna ovih dana.... Sa ovim aspektom moguće je inerealano viđenje ljubavi, emocija... Nedostatak samopouzdanja...neki vid lakovernosti i naivnosti... Sa ovima spektom se često spletkari, ogovara....

Pa opet, uticaj ovih dana možete iskoristiti za rad na sebi...  Fikcija je  naglašena, pa ako ne možete da je iskoristite za sopstveno umetničko stvaranje, iskoristite je da lakše pregurate ovo vreme i da napunite baterije. Neptun je tu da "doda začin"... .intuicije, mašte, kreativnosti... Ako ne, pronađite ono što vama odgovara....da sredite misli i energiju.

Ne dozvolite sebi da ljuti uđete u sam vikend (subota-nedelja). Bolje je da se, što je mirnije moguće, dogovorite da jedno drugome ostavite malo prostora ovog petka, nego da jedno drugo povređujete durenjem ili zajedljivim rečima. A ovih dana je teško zaustaviti oštar jezik.

Uostalom, posle takvog petka, već u subotu polako počinje da se gradi pozitivna vrsta energije koja će ukrasiti deo juna. Verovatno je ne osećamo, iscrpljeni lutanjima po magli tokom ove sedmice, ali i ona doprinosi da nam ipak bude malo lakše - piše Penzin. Ono što posebno prija je prebacivanje fokusa na centralnu tačku našeg solarnog sistema. Tokom vikenda, Sunce je to koje preuzima glavnu ulogu u diskusiji na nebu iznad nas.

U subotu će se ono naći na istoj tački neba sa Merkurom koji se prividno kreće unazad kroz znak Blizanaca, dok će u nedelju obrazovati isti onaj izazovan aspekt sa Neptunom u Ribama koji su prethodno tokom ove sedmice napravili Mars i Merkur.

To nam je donelo sve one nejasnoće, varke uma i zavodljivost reči, rastakalo nam delovanje i misli.
Sad je tu Sunce da sve obasja. Najpre da se pozabavi (dez)informacijama koje su počele da kolaju. Već za vikedn će se, sasvim moguće, sklopiti neke kockice. Pronalazimo još jedan delić slagalice i stvari postaju malo jasnije. Izvesnije je da ćemo za vikend uspeti da povežemo podatke kojima već raspolažemo ili će nam prošlost odjednom postati jasnija te i put pred nama osvetljeniji, nego da ćemo danas dobiti sasvim nove informacije.

Dakle, nemojte donositi važne odluke, ali razmislite dobro o problemu koji vas tišti. Sasvim je moguće da će to razmišljanje biti plodotvorno.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар