NAJLUDJI HOROSKOP: Zašto patite od nesanice, kakvi ste zavodnici, šta kažete posle seksa...

Ne shvatajte sve previše strogo, nasmejte se malo. Uostalom, zar život i sam po sebi nije previše ozbiljan... Pa, zašto se ne bi malo opustili? Astrologija nije samo ozbiljna nauka, već može i kroz šaljivo zabavni karakter da prikaže osobine horoskopskih znakova. Pogledajte kako se menja sijalica, zašto se ne spava i kakvi su horoskopski znakovi u uniformi - sve iz jednog drugačijeg ugla.

Photo: Photl.com

Ovan


KAKVI STE U UNIFORMI - Savršen vojnik - uniforma ispeglana, cipele sjaje, ponašanje besprekorno, nadređeni ga predstavljaju kao primer drugima. Za
nekoliko meseci postaje dezerter, jer nije unapređen u viši čin te nema na koga vikati iz sveg glasa.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Ovan smatra da je spavanje suvise lako i izaziva sebe da li može da celu noć bude budan.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - Samo jedan, ali je potrebno puno sijalica, jer su Ovnovi nespretni i grubijani i slome sve što im dođe u ruke.

KAKO SE MOLE BOGU - Bože, molim te, daj mi strpljenja, ako može odmah.

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Hajde da to opet uradimo.

ŠVALERSKI HOROSKOP - Nemojte paničiti ako vam sekretarica dobije neke pečate po telu, to nije Variola vera. Bolje je da ne vodite ljubav na radnom stolu pre nego što rasklonite pečate.

Bik


KAKVI STE U UNIFORMI - Policajac koji sumnja u sve i svakoga, a ne veruje nikome. Zato se najozbiljnije bavi mišlju da patentira džepni detektor laži, a testirao bi ga na vlastitoj majci pitajući je da li više voli brata ili njega.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Bik je zaboravio da izvadi iz veš mašine svoje svilene caršave.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - Nijedan, Bikovi ne vole promene, jer su njihove omiljene aktivnosti jesti i odmarati se.

KAKO SE MOLE BOGU - Bože, pomozi mi da prihvatim promene u životu, ali ne moraš da žuriš, jer upravo spremam večeru.

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Gladan sam, dodaj mi picu.

ŠVALERSKI HOROSKOP - Ako u zadnje vreme patite od nesanice, najbolji lek vam je da supruga priča bajke o svojoj vernosti, spavaćete kao jagnje ili kao rogonja.

Blizanci


KAKVI STE U UNIFORMI - Lakše ga je navući u uniformu nego u komandnu liniju. Ako je u vojsci obično završava na vojnom sudu jer su mu ukrali pušku dok je spavao na stražarskom mestu. Ako je policajac, čeka ga disciplinska jer je zaboravio gde je ostavio službeni auto.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Blizanci jednostavno nisu umorni.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - Dva, naravno. Trajaće celi vikend, ali kad završe, sijalica će pospremati kuću, govoriti francuski i svetliti u kojoj god hoćete boji... Kako vam se sviđa ovo, a?

KAKO SE MOLE BOGU - O Bože, ili možda boginjo? Gde si? Ko si? Koliko vas zapravo ima? Kojem da se ustvari molim?!

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Oćemo se igrati lego kockama?

ŠVALERSKI HOROSKOP - To što ste bili najbolji tokom celog školovanja i nije vam neka preporuka za novonastale bračne obaveze i dužnosti. Supruge obožavaju samo ponavljaće i to više puta.

Rak


KAKVI STE U UNIFORMI - Ne izgleda kao policajac, ne govori kao policajac, a ima izvrsne rezultate u rešavanju raznih slučajeva. To je zato što mu savete daje njegov tajni pomagač, kristalna kugla, koju skriva u najdonjoj fioci svog pisaćeg stola.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Rak se brine kako spavaju njegovi voljeni.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - Samo jedan, ali trebaće mu tri godine emocionalne terapije da bi prebrodio gubitak prethodne sijalica.

KAKO SE MOLE BOGU - Bože, molim te, dok sam na putu, čuvaj moju mamu, moje prijatelje, moj stan i moju zemlju.

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Kad ćemo se venčati.

ŠVALERSKI HOROSKOP - Ne uzimajte za suprugu nipošto devojku koja je rezervni oficir jer vam je ta navikla samo da naređuje: LEZI, (O)PALI.

Lav


KAKVI STE U UNIFORMI - Policajac koji zaustavlja auto sa zgodnom vozačicom, a ona ga laskanjem uspe uveriti da joj oprosti kaznu za prebrzu vožnju, te mu još i daje svoj broj telefona. Kad na kraju radnog vremena zove taj broj, tek ga nakon trećeg poziva uspeju uveriti da je dobio veterinarsku ambulantu.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Lav razmišlja o sebi i svojim postupcima.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - 'Šta? Šta ti bi? Lav ne menja sijalice...' Potražiće svetlost nekih drugih sijalica da ga osvetle na pozornici dok mu obožavatelji tapšu.

KAKO SE MOLE BOGU - Bože, kladim se da si ponosan što sam upravo ja tvoje dete!

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Zar nisam bio fantastičan.

ŠVALERSKI HOROSKOP - To što ste za šeficu dobili mladu doktorku nauka može vam biti izgovor da povremeno pogleda neke stvari a možda je i ubedite da ih uzme u svoje ruke.

Devica


KAKVI STE U UNIFORMI - Omiljena među kolegama i šefovima, draga jer pokušava svaki posao koji joj dodele odraditi savršeno. Zato se i cela policijska uprava lakše nosi s pritužbama građana koji su iza brisača našli kazne zbog toga što im auti nisu oprani.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Devica namesta jastuke i zateže čaršave, dok ne bude potpuno zadovoljna.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - Da vidimo... jedna da je skine, druga da zapiše kad je pregorela i datum kad je kupljena, još jedna da pažljivo zavije novu sijalicu... i deset za preuređenje kuće u kojoj se sijalica nalazi, jer je kuća šlampavo uređena. Pa, sad izračunajte sami!

KAKO SE MOLE BOGU - Bože, molim te, učini da svet bude bolji! Koncentrisi se dok to činiš, molim te! Zadnji put si napravio puno grešaka.

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Treba da operem posteljinu.

ŠVALERSKI HOROSKOP - Uobrazili ste da ličite na ribu, jer non-stop jedete sardine a u društvu supruge morate da čutite kao riba. To vam neče pomoći ako vas žena zatekne sa drugom ribom.

Vaga


KAKVI STE U UNIFORMI - Smisao za pravdu je poželjan u policijskom poslu, a toga policajka Vaga ima dovoljno. I zato joj nije jasno zašto su one dve posvađane susede toliko ljute na nju nakon njihova trosatnog detaljnog ispitivanja o uzrocima i poreklu svađe.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Vaga ne može da odluči šta da obuče sutra.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - 'Pa... zapravo ne znam, mislim da sve zavisi od toga koliko je pregorela... možda samo jedna ako se radi o običnoj sijalici ili dve ako osoba ne zna gde kupiti novu ili možda... Ajdeeee! Odluči se Vago!

KAKO SE MOLE BOGU - O, Bože, znam da bih sam morao donositi odluke. S druge strane šta ti o tome misliš?

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Bilo mi je dobro ako je i tebi bilo dobro.

ŠVALERSKI HOROSKOP - Ne slušajte zlobnike i puritance i ne raskidajte vezu sa sestrom tim pre što je u pitanju medicinska sestra.

Škoripija


KAKVI STE U UNIFORMI - Voli oružje više od uniforme, pa ga nosi i u civilu, naravno, uz dozvolu. Zato usdred noći mora voziti taštu na hitnu, jer je on u kuhinji čuo provalnika te mu se prišunjao i prislonio pištolj na glavu, a tek onda se setio da mu je tašta u gostima i da je možda sišla popiti vode.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Škorpija radi nešto drugo!

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - 'Ko to želi znati?... Zašto želi znati? Da nije možda policija? Za šta me optužujete?'

KAKO SE MOLE BOGU - Bože, pomozi mi da oprostim ljudima koji su me povredili. Ne dopusti da to zaboravim i podseti me da tim ljigavim gadovima kad-tad uzvratim.

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Možda treba da te malo više uputim u seks.

ŠVALERSKI HOROSKOP - Nipošto ne mojte da se nervirate zbog trača u firmi da ste najpoznatiji taster, jer imate DUG jezik. To vam je super reklama kod koleginica.

Strelac


KAKVI STE U UNIFORMI - Obično sportski tip vojnika ili policajca i sve mu ide od ruke. Karijera bi mu bila besprekorna da nije za okladu kolegama, svom nadređenom predao raport u uniformi s crvenom leptir-mašnom umesto kravate.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Strelac misli o mnogim stvarima koje je mogao da uradi umesto što je legao da spava.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - Sunce sija, život je... jedna velika zagonetka, još ne znamo šta je bilo prvo: kokoš ili jaje, a ti se brineš o menjanju jedne blesave sijalice?

KAKO SE MOLE BOGU - Jedini, svemoćni, sveznajući, uzvišeni, svemogući, večni, moj, samo moj Bože, molio sam te već milion puta, pomozi mi da preterujem u životu!

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Nemoj da me zoveš, zvaću te ja.

ŠVALERSKI HOROSKOP - Postali ste alergični na dlaku otkako ste kupili ženi bundu. Sada se alergija odrazila na sex jer vaša supruga ne praktikuje depilaciju.

Jarac


KAKVI STE U UNIFORMI - Dobro se oseća u uniformi i voli u njoj raditi, ali ga po njegovom mišljenju nezasluženo prati loš glas. Nije on kriv što mu vozaći obično ne staju pa ih mora ganjati ili što je prešao iz policije u vatrogasce, pa je nakon nedelju dana izgorelo vatrogasno skladište.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Jarac je već odremao svojih isplaniranih par sati da bi imao snage za noćni rad.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - Nijedan. Jarčevi ne menjaju sijalice osim ako u tome ne vide mogućnost dobre zarade.

KAKO SE MOLE BOGU - Dragi moj Bože, zapravo nemam šta da ti tražim. Mislim da je bolje da to ipak napravim sam. Svejedno, hvala ti što si tu pored mene.

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Imaš li vizit kartu?

ŠVALERSKI HOROSKOP - Vaša verenica je lekar i praktikuje da vam da par dana bolovanja da odležite sa njom. No mogla bi vas usrečiti i sa godina dana bolovanja za trudnice.

Vodolija


KAKVI STE U UNIFORMI - Na svojoj koži oseti da uniforma ne daje ni mrvicu ekstravagancije. Kako god on obično dobro radio, nadređeni nikako da mu oproste što je na prošlom uviđaju dao svoju kapu deci da se njome igraju, a ona je na kraju nekako misteriozno nestala.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Vodolija ne spava zato što je stalno na chat-u.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - Pojaviće se na stotine Vodolija i svi će se takmičiti da bi videli ko je od njih taj koji će svetu dati svetlost.

KAKO SE MOLE BOGU - Bože, znam da čuješ i moje misli i da ne treba da te posebno pozivam. S druge strane, mislim da smo svi mi bog. Onda, čemu molitve?!

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - A, sad da probamo bez odeće.

ŠVALERSKI HOROSKOP - Vaša supruga još nije podnela MOLBU za priznavanje statusa fizičkog radnika iako se bedna godina dana ubija dižići vam neke stvari ali na njenu žalost - uzalud.

Riba


KAKVI STE U UNIFORMI - Humanizam riba je obično ne kompatibilan s poslom u uniformi. Ukoliko tamo ipak završe, česti su predmet zavisti svojih kolega zbog uspeha u otkrivanju krivaca po principu: 'On ima crven nos, sigurno laže, a ko laže taj i krade'. I šta je najgore od svega, obično su u pravu.

ZAŠTO PATITE OD NESANICE - Ribe sanjaju preko dana.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMENILA SIJALICA - 'Štaaaaa?..... Zar je nestalo struje? Kakva nezgoda !

KAKO SE MOLE BOGU - Bože svih nebesa, popio sam osam votki da isperu svu moju tugu i jad. Smem li ovom devetom nazdraviti tvojoj neizmernoj slavi i milosti?

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA - Kako ono reče da se zoveš?

ŠVALERSKI HOROSKOP - Nije za pocenjivati vaša plata, ali vam preporučujem da se pred suprugom ne hvališete sa trenutnim ličnim dohotkom jer je očito da je ona u rukama imala i mnogo veći.

Autor: conopljanews.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар