Nedeljni horoskop 4 - 10. maj / svibanj 2015.

Maj je divan mesec, a da li će Vama biti i najlepši ove godine? Da krenemo od početka, od njegove prve sedmice...

Ilustracija: Quique / pixabay.com


OVAN


Želite izvesne, za vas značajne promene, i to će vam poći za rukom tokom ove nedelje. Srećne okolnosti će vas pratiti, a teškoće ako ste rođeni sredinom aprila. Povedite računa u komunikaciji sa saradnicima pošto dosadašnje saveznike možete da pretvorite u tajne neprijatelje. Ipak budite obazrivi u finansijskim transakcijama koje pravite tokom ove nedelje. U ovom periodu ste skloni da spajate praktično i emotivno. Može vam se pojaviti nešto starija osoba kroz posao ali to nije priča u kojoj biste se pronašli. Mislite na nekoga iz prošlosti i moguć je slučajan susret. Vaša reakcija će biti neočekivana. Zauzete Ovnove očekuje burna nedelja. Povedite računa o komunikaciji tokom vikenda pošto su moguće rasprave. Sve ono što izgovorite jedno drugom može da dovede do prekida veze.

BIK


Osećate jaku potrebu da stabilizujete nešto u vezi posla ili finansija. Izvesne novine su na pomolu ali vam se ne savetuje da suviše rizikujete pošto će biti dosta neizvesnosti u narednom periodu. Vodite se parolom „Tri puta meri, jednom seci“. Isplivavaju neke vaše stare ideje ali osobe koje nude pomoć vam ne izazivaju poverenje - opravdano. Kraj nedelje vam donosi izvesna olakšanja, naročito rođenima u trećoj dekadi znaka. Više ne želite da pravite kompromise bilo kog da ste statusa. Hedonistički deo je naglašen. Iako vam se čini da znate šta želite - naglašenije su strasti od emotivnog dela. Ipak neko može pozitivno da vas iznenadi. Neko sportskog duha i specifičnih stavova. Kraj nedelje je nešto teži Bikovima koji su u vezi ili braku. To je kratkotrajna kriza koja prolazi. Nakon toga se mnogo bolje razumete jer dosta toga izlazi na površinu.

BLIZANCI


Osećate izvestan nedostatak energije, bez obzira na tek okončan praznik. Svoju inspiraciju za rad pronalazite u nekim početim projektima. Širite krug kontakata i imate potrebu za dugoročnom projekcijom. Možda ćete ispravljati nečije greške u poslu. Nečemu postavljate zdrave osnove. Brinu vas finansije, ali niste u tolikom problemu koliko vam se čini u prvom trenutku. Možete da kupite neku krupnu stvar za dom koja će vas finansijski iscrpiti. Ovo je nešto naporniji period za Blizance koji su u vezi ili braku. Neki problem iz prošlosti se ponavlja i vas to brzo izbacuje iz takta. Ne budite brzopleti i potrudite se da date potrebna objašnjenja šta bi trebalo da se promeni i na koji način. Slobodni Blizanci mogu da upoznaju nekoga na putu. Najpovoljniji period za interesantna poznanstva je za majske Blizance.

RAK


Dobro funkcionišete u partnerskim odnosima ali podvucite crtu u vezi toga za koga ćete se žrtvovati i kada. Usmerite se na lične planove jer možete vrlo brzo da profitirate. Finansije se popravljaju kod većine, ali nikako da usmerite novac tamo gde planirate. Nemojte da vas to puno brine. Kod slobodnih se pojavljuje neko misteriozan i kreativan. Poznanstvo je verovatno vezano za kontakt preko prijatelja. Izlazite i opustite se. Svakako bi trebalo da razmišljate šta je to što želite za sebe. Ovo je naglašenije kod zauzetih Rakova. Moguće je nerazumevanje u komunikaciji sa partnerom. Za sada ne donosite nikakve odluke. Povoljniji period sledi.

LAV


Vi biste nešto da ubrzate ali to ide teško u ovom periodu. Povedite računa ako poslujete sa strancima ili radite u stranim kompanijama. Izostaje vam nečija podrška. Usmerite se na to da dobijete prave informacije u vezi projekta na kome radite. Novac kasni i brinu vas troškovi koji se vuku još iz proteklog perioda. Strpite se i smanjite stres. Emotivni deo je takođe turbulentan. Zauzeti Lavovi preispituju odnos i traže izlaz iz trenutne krize. Ipak suviše ozbiljno postavljate stvari. Slobodne očekuje burna nedelja. Partner iz prošlosti brzo ulazi u vaš život i vi ne znate gde vam je glava. Kod mnogih je moguća tajna veza ili odnos koji svakako može da se definiše kao avantura.

DEVICA


Zadržite trenutne pozicije i ne brzajte sa novinama. Neke stvari se samo naglašavaju a mogu da vam donesu bitne novine u poslovnom životu. Možda je vreme da odete na neki kraći godišnji odmor ili jednostavno promenite okruženje tokom vikenda. Finansije mogu bitno da se poprave kroz naplatu nekog potraživanja. Imate potrebu da usporite i da vas neko fascinira. Slobodne Device ulaze u spontanu komunikaciju sa mlađom ili mladolikom osobom. Kako dani odmiču vi sve više mislite o njemu. Sledi prijatno iznenađenje, ali ne brzajte. Zauzete Device nervira ponašanje partnera koje je na neki način bahato. Ne reagujte impulsivno već smireno komentarišite partnerovo ponašanje. Ne morate uvek sve da kontrolišete - to je lekcija za ovaj period.

VAGA


Ovo je produktivan period za vas. Povećava se obim posla ili se nešto proširuje u okviru vaše delatnosti. Honorarni poslovi su takođe dobra mogućnost za zaradu. Povoljno vam je sve što ide preko prijatelja. Možete se baviti i nekom papirologijom koja treba da vam donese korist, ali ne tokom ove nedelje. Slobodne Vage mogu da računaju na udvaranje osobe sa većom razlikom u godinama. Međutim ovo nije period u kome možete da računate na ozbiljnu vezu. Šta god pričali - aspekti govore da to može da bude samo burna avantura. Zauzete Vage mogu da budu ljubomorne ili će vas ljubomora partnera opterećivati i na neki način ograničavati.

ŠKORPIJA


U ovoj nedelji trebalo bi nešto da improvizujete da bi ste došli do željenih rezultata. Trenutno vam partnerstva nisu najpovoljnija i pazite na koga se oslanjate. Ovo je povoljan period da nešto naučite da biste napredovali. Neki novac vam kasni i tu možete da se oslonite jedino na prijatelje. Nikako ne podižite kredite ili kupujete automobil. Osećate da vam neki teret pada sa ramena. Možete suviše svoje energije da usmerite u emotivni deo. Zauzetim Škorpijama se partner poverava ili sasvim slučajno dolazite do nekih neočekivanih informacija o njemu. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju nekoga na proslavi ili nekom izlasku. To je verovatno mlađa osoba ili neko ko često putuje.

STRELAC


Već izvesno vreme brinete oko finansija. Okolnosti počinju da se menjaju. Nešto će se dopuniti ili ćete nešto obnoviti. Pažljivije birajte poslovne saradnike, naročito ljude koje smatrate partnerima u poslu. Možete da radite tuđ posao. Uzdržite se od nepotrebnog trošenja i napravite dugoročnije finansijske planove. Želite neku krupnu promenu. Slobodnim Strelčevima i dalje može neko da se pojavi preko posla. Moguće je i vraćanje partnera iz prošlosti. Prija vam pažnja osobe koja nije pored vas iz nekog razloga. Pomalo je haotična situacija pa bi trebalo da se oslonite na intuiciju. Zauzeti Strelčevi žele više slobode a partner je nikada tolerantniji nego sada. Ne pravite gluposti i opustite se.

JARAC


Sada se potvrđuje nešto što ste pričali ili sugerisali saradnicima. Možete da se opustite i zaboravite na prekovremeni rad. Uz splet povoljnih okolnosti možete da pokrenete jedan projekat. Pazite se mogućih sabotiranja mlađih saradnika koji su preambiciozni. Svakako ćete izazivati zavist ljudi iz okruženja. Suviše ste se povukli i osećate se kao da ste u začaranom rugu. Vreme je da to promenite. Popričajte sa voljenom osobom na temu onoga što vam smeta već izvesno vreme i videćete da će se stvari brzo i bitno promeniti. Slobodni Jarčevi uglavnom naleću na osobe suprotnog temperamenta. Teško da će vas neko emotivno pokrenuti za sada.

VODOLIJA


Polako počinjete sa promenama u stvarima kojima ste nezadovoljni. Ne želite da ponovite neke greške iz prošlosti, a okolnosti vas navode na neke dugoročne promene. Potrebno vam je više strpljenja pošto se ništa neće promeniti tokom noći. Ovo je naročito naglašeno kod Vodolija koje zbog posla putuju ili rade u drugom gradu. Nemate najbolju komunikaciju sa saradnicima. Bilo kog da ste emotivnog statusa – imate mogućnost da birate. Slobodne Vodolije preko poslovnih kontakata kreću u komunikaciju sa veoma seksepilnom i strastvenom osobom. Zauzete Vodolije trebalo bi da se paze mešanja trećih osoba. Zajedničkim snagama nešto rešavate i vaša komunikacija se popravlja.

RIBE


U vaše poslovno okruženje ulaze neki novi ljudi. Prijaju vam osveženje i nove priče. Samo ne brzajte sa odlukama pošto u ovom periodu ne raspolažete sa svim informacijama. Prijaće vam neke pohvale. Novine su na pomolu, ali budite strpljivi. Ne prihvatajte prvu ponudu koja vam se nudi. Moguć vam je poslovni put ili vam povoljne informacije dolaze od osobe iz drugog mesta. Vreme je da neke događaje i ljude ostavite u prošlosti. Vaše emocije se bude i posle dužeg vremena imate konkretne potrebe. Samim tim ćete privlačiti potencijalne partnere sličnih razmišljanja. Ljubav je moguća na putu, sa nekim mlađim ili osobom koja se pojavljuje preko rođaka. Zauzete Ribe ruše neki nevidljivi zid. Otvarate se po jednom vama bitnom pitanju. Partner svakako neće ostati ravnodušan.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар