Mesečev horoskop do 8. juna 2015.

18. maj - Mlad Mesec u Biku... još jedan u nizu novi početak. 25. maj - prva četvrt u Devici. 2. jun - pun Mesec u Strelcu. 9. jun - poslednja četvrt.

Ilustracija:  Danilo Rizzuti / freedigitalphotos.net

Mlad Mesec u Biku 18. maja nas poziva da malim ritualima pokažemo poštovanje prema prirodi. Posadimo nešto jestivo, očistimo vrt, plažu ili uredimo cveće na balkonu. Zagrlimo drvo. Bik, Škorpija, Vodolija i Lav bi trebalo da promene barem jednu naviku. Poželjno je drugačije rasporediti vreme koje ste odvojili za rad i za sebe.

Tranzitna Venera u Raku: ono što nam je sudbinski dato stići će na dlanu...

Blizanci, Strelac, Devica i Ribe bez imalo grižnje savesti mogu sebi priuštiti nešto luksuzno, čime će naglasiti svoju vrednost i ojačati samopouzdanje. Rak, Jarac, Ovan i Vaga smeju dopustiti malo dosade. Priuštite sebi revitalizujuće tretmane.

Energija prve četvrti u Devici, 25. maja, upravlja probavom pa je odličan trenutak za detoksikacijske programe i laganiju ishranu. Zamenite što više hemikalija u svom domu prirodnim proizvodima. Devica, Ribe, Blizanci i Strelac ne bi smeli da zanemare snagu malih dobrih dela, nesebičnost vam može doneti neočekivane, velike nagrade. Bik i Jarac, Škorpija i Rak bi trebalo da dodaju bar jednu zdravu naviku svom svakodnevnom životu.

Pun Mesec u Strelcu, 2. juna, budi poriv da budemo hrabri, drski i rastrošni, da zaboravimo brige i prepustimo se uživanju u životu. Strelac je pola čovek a pola konj, pa nas podseća da uskladimo svoje instinkte s plemenitim ciljevima. Uzmite slobodan dan od svoje bezglutenske ili bezmesne dijete, ugodite žudnjama i radujte se nepredvidivosti života.

Darujmo sebi snažnu životnu energiju: kako jogom da umirimo um i osnažimo telo...

Strelac, Lav i Ovan planiraju egzotični odmor ili epsko putovanje. Ribe, Blizanci i Devica doneće ispravnu ljubavnu ili poslovnu odluku samo ako budu potpuno iskreni prema sebi. Škorpiji, Biku i Raku se otvaraju vrata poslovnih i finansijskih uspeha. Jarac, Vaga i Vodolija poput mitskih lovaca aktivno počinju da love svoje snove...

Izvor: sensa.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар