Mesečni horoskop za maj - svibanj 2015.

Mesec je od 21. aprila u znaku Bika (i tu će boraviti do 21. maja), pa će u ovom periodu potreba za pružanjem i primanjem ljubavi će ovih dana biti naglašena, posebno kod pripadnica lepšeg pola, tako da je ovo dobro vreme za institucionalizovanje veza, uključujući i veridbe i venčanja. 

Foto: Danilo Rizzuti / FreeDigitalPhotos.net

Uostalom, od sredine aprila i i Venera se oslobodila loših uticaja, pa su stvari u ljubavnim odnosima počele da se polako stabilizuju. Ulsedio je dobar aspekt sa Jupiterom, koji zna da inicira nove nalete emocija i  nove - ljubavi.

Oni koji su trenutno slobodni mogu malo teže da se osećaju i da upadaju u depresije, ali umesto prepuštanja - sugestija je da iskoriste povoljan period i probaju da i sami steknu nečiju naklonost. Svima nam je potrebna!

Pun Mesec je 4. maja.


Pogledajmo u nastavku i konkretne poruke zvezda za period vladavine Bike, od 21. aprila do 21. maja.


OVAN (21. 3. - 20. 4)


Posao

Tokom ovog perioda, bićete preduzimljiviji nego inače, a novi poslovi mogli bi da vam donesu odličnu zaradu. Potrudite se da što bolje iskoristite dobre planetarne aspekte, ne plašite se da rizikujete. Efikasnost u poslovnim kontaktima je vaš glavni adut. Izbegavajte konfliktne situacije, dobro proverite sve dokumente i pazite šta potpisujete. Ako su vas u prethodnom periodu mučili finansijski problemi ili ste upali u "dužničko ropstvo", pravo je vreme da počnete da vraćate dugove i smanjite minus na računu. Ukoliko ste bez posla, iskoristite ovaj period za traženje novih prilika. Potrudite se da ostavite dobar utisak na potencijalne poslodavce, sreća je na vašoj strani. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju u novim oblastima. Proširite poslovne kontakte.

Ljubav

Iako ponekad imate utisak da se sve velike ljubavne želje ostvaruju na neobjašnjiv način, najbolje se snalazite u situacijama kada je sve unapred isplanirano, ili kada vi vodite igru. A kada vas emocije i strast ponesu, na kraju uvek poslušate srce, a ne razum. Ako želite da poboljšate svoj ljubavni život, menjajte ono što možete da promenite. Ukoliko niste zadovoljni u vezi, pravo je vreme za otvoren razgovor. Ako ste sami, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. U prethodnom periodu imali ste više mogućnosti da obnovite neke kontakte i shvatite šta zapravo tražite. U želji da probude emocije, neki će biti u iskušenju da uđu u tajnu vezu ili da pomalo flertuju. Ako ste mladi ili slobodni budite preduzimljiviji u igri zavođenja, ali pazite da ne povredite nečija osećanja.

Zdravlje

Iskoristite lepo vreme za bavljenje sportom i češći boravak na otvorenom. Udahnite svež vazduh i ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija, posebno urogenitalnog trakta. Kontrolišite pritisak.

BIK(21.4.-21.5)


Posao

Veoma ste ambiciozni, ali uprkos svim vašim naporima, ne uspevate da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Smeta vam svaki oblik taktiziranja, ne volite kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od nadređenih nije spreman da nagradi vaš trud i zalaganje. Ipak, ne brinite, pred vama je faza kreativnog uspona kada će sve vaše intelektualne i praktične sposobnosti doći do izražaja. Bićete veoma uspešni u poslovima koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili lidersku ulogu. U periodu oko 6. maja, očekuju vas različita poboljšanja, poslovno unapređenje ili dobra prilika da proširite svoju finansijsku situaciju. Ukoliko tražite novi posao, bolje poslovne mogućnosti ukazaće se u drugoj polovini meseca. Tada ćete imati bolji uvid u to kakve promene želite. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem meseca, moguća je prolazna finansijska kriza.

Ljubav

Romantično ste raspoloženi i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Vreme je kao stvoreno da se prepustite uživanju i emotivnom zanosu. Ukoliko ste u vezi verovatno ćete biti u nedoumici šta dalje. Niste sigurni ni u svoja, ni u partnerova osećanja, pa nije isključeno da bez razloga napravite i neku ljubomornu scenu, samo da biste proverili koliko mu je stalo do vas. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti i neobične ljubavne avanture koje će vas ostaviti bez daha. Uživanje je zagarantovano. Ovo je izuzetno povoljan period za ljubav kada vam se mogu udvarati i mlađi i stariji, bivši i novi partneri. Željni ste promena, a period dobrog provoda je pred vama. Bićete veoma traženi. Ako imate stalnog partnera, prijaće vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe.

Zdravlje

Eventualni zdravstveni problemi mogu biti uzrokovani lošim navikama. Svaki vid preterivanja mogao bi da naruši vaše zdravlje. Čuvajte se respiratornih infekcija.

BLIZANCI (22.5.-21.6)


Posao

U sjajnoj ste prilici da ostvarite poslovne ambicije ili da prihvatite saradnju sa jednom uticajnom osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo vam je da što pre okončate nešto što ste odavno započeli i da vaši napori budu nagrađeni. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali pre nego što započnete novi posao, obavezno se konsultujte sa pouzdanim saradnicima. Tokom ovog perioda, naglašena je mogućnost brzog napredovanja. Potrudite se da svoju potrebu za slavom i dokazivanjem, podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. Samo vrednim radom i zalaganjem uspećete da ostvarite sve svoje ciljeve. Ponekad ćete možda imati utisak da ulažete mnogo više od onoga što vam se vraća. U periodu do 12. maja, očekujte veliki napredak na poslu.

Ljubav

Stalo vam je da što pre prevaziđete emotivnu krizu kroz koju prolazite. Svesni ste da ponekad nije lako pronaći ravnotežu između razuma i osećanja. Razgovor sa bliskim prijateljima i njihova podrška pozitivno utiču na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Budite strpljivi, ne donosite konačnu odluku na prečac. Izvesno udaljavanje od voljene osobe moglo bi da vas podstakne na ispravno rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, moguće je da kompenzaciju za unutrašnje nezadovoljstvo tražite u površnim, neobaveznim ljubavnim kontaktima. Ukoliko ste u vezi moguće su nesuglasice koje mogu da dovedu do privremenog raskida. Možda imate prevelika očekivanja? Razmislite šta zapravo želite. Onima koji su sigurni u svoju ljubav, sredina maja donosi srećno ljubavnih briga.

Zdravlje

Sunce pozitivno utiče na vaše raspoloženje i kondiciju, čini vas snažnim i vitalnim. Ipak, ne preterujte ni u čemu, kontrolišite šećer i masnoće u krvi, kao i krvni pritisak. Čuvajte se prehlade.

RAK(22.6.-22.7)


Posao

Vaš poslovni život povremeno obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje vašu snagu i kreativnu energiju. U ovom periodu, naglašena je vaša potreba za afirmacijom ali i dobrom zaradom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno ne mogu značajno da umanje vaš profesionalni ugled. Zbog nespremnosti da saslušate savete kolega i prijatelja, ponekad impulsivno donosite odluke koje mogu loše da utiču na vaše napredovanje. Pazite šta pričate kako ne biste imali problema sa nadređenima zbog nečijeg ogovaranja. Proverite sve informacije do kraja, pre nego što se upustite u raščišćavanje problema. Krajem meseca očekuju vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za vaše ukupno zalaganje.

Ljubav

Zadovoljni ste svojom ljubavnim životom, prija vam partnerova pažnja kojom vas neprekidno obasipa. Uz voljenu osobu osećate se sigurno i zaštićeno. Ukoliko ste mladi ili slobodni, tokom ovog periodan imaćete priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu o kakvoj ste dugo maštali. Gde god da se pojavite izazivate divljenje. Ni sami ne znate čime ste zaslužili toliku pažnju, ali ne bunite se. Iskoristite maksimalno ovaj period za druženje sa prijateljima koje dugo niste videli, za izlaske i zabavu. Prilika za flertovanje biće na pretek, a vašem neobičnom šarmu teško da bilo ko može da odoli. U periodu od 2. maja, očekuju vas novi emotivni kontakti i nezaboravna ljubavna romansa.

Zdravlje

Povedite više računa o zdravlju, ojačajte imunitet. Moguće su prehlade, upale i infekcije. Budite vrlo, vrlo oprezni u saobraćaju.

LAV(23.7.-23.8)


Posao

Tokom ovog perioda bićete izuzetno energični i preduzimljivi, ali i veoma promišljeni kada okolnosti to zahtevaju. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da drugima nametnete svoje stavove i način razmišljanja, pa nije ni čudo što će mnogi tražiti vaše savete i pomoć. Imponuje vam kada drugi uvažavaju vaše mišljenje i cene vaše organizatorska sposobnosti. Kontakti sa nadređenima i nekim važnim osobama, mogu vam doneti proširenje poslova. Moguća je obnova nekih starih dogovora ili ugovora pod mnogo povoljnijim uslovima. Saradnja sa strancima, takođe je atuelna. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni i saradnji. Vodite računa o dokumentaciji, potrudite se da do 11. maja platite zaostale račune i izmirite sve dugove.

Ljubav

Sve vam ide od ruke. Uspećete da uspostavite harmonične odnose sa partnerom, a vaši ljubavni snovi počeće da se ostvaruju. Vedrim raspoloženjem delujete podsticajno na ljude iz vašeg okruženja. Bićete u prilici da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, prijaće vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Moguće je da se bez mnogo premišljanja upustite u flert ili neku tajnu vezu sa mlađim partnerom ili sa nekim ko ne živi u vašem gradu. Tokom ovog perioda vaša želja za druženjem i upoznavanjem novih ljudi biće naglašena. Ne sputavajte svoje želje, uživajte u novim izazovima, ali budite iskreni. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara vašem ukusu i afinitetima. Zato, slobodno pokažite svoju naklonost, ne skrivajte osećanja.

Zdravlje

Stalna napetost mogla bi da naruši vaše zdravlje. Obratite pažnju na držanje tela, proverite da li pravilno sedite, gde i koliko spavate. Da li ima tehničkog zračenja na mestu gde spavate? Kontrolišite debelo crevo, obratite pažnju na probleme sa varenjem.

DEVICA(23.8.-22.9)


Posao

Puni ste novih ideja i željni da ih što pre realizujete. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak na vaše okruženje, ali samo do određene granice. Pre nego što bilo šta započnete, dobro proverite sve prednosti i mane eventualnog novog posla, raspitajte se o svim profesionalnim kombinacijama i odaberite dobar tim saradnika. Dobro proverite sve važne kriterijume koji mogu da utiču na poslovnu saradnju. A kada donesete odluku, budite istrajni u ostvarenju novih ciljeva. Iako ponekad imate utisak da sve probleme morate sami da rešavate, slobodno računajte na podršku sa strane. Ovo je dobar period za napredovanje, a moguća je i saradnja sa strancima. Budite dosledni u svojim namerama, oslonite se na zdravu logiku i podršku proverenih saradnika. Krajem meseca, prihvate ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja.

Ljubav

Tokom ovog perioda, vaša želja za provodom, flertovanjem i avanturama biće naglašena. Jasno vam je da intimna sreća pozitivno utiče na vaš izgled i samopouzdanje. Ipak, vaša zainteresovanost za određenu osobu neće biti trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Preterano ste odgovorni, nema razloga da sputavate sebe. Slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Moguće je da ćete u društvu prijatelja upoznati neku novu osobu koja bi mogla da odgovara vašim visokim kriterijumima. Ako ste u vezi ili braku, vreme je za preispitivanje odnosa. Sačekajte povoljniji trenutak za kompromis i pomirenje. Skloni ste ljubomori i preuveličavanju situacije.

Zdravlje

Premoreni ste, neophodan vam je odmor. Preterana nervoza i razdražljivost mogu da imaju pogubno dejstvo ukoliko ne shvatite da stvari na koje ne možete da utičete ne smeju da utiču na vas. Čuvajte se povreda, proverite krvnu sliku.

VAGA(23.9. – 22.10)


Posao

Potrudite se da u svim poslovnim kontaktima budete korektni. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Ako želite da unapredite svoj poslovni položaj, imajte na umu da poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Zato, kontrolišite svoje reakcije. Skloni ste da precenjujete svoje mogućnosti. Da biste svoje ideje sproveli do kraja, neophodno je da uložite više napora. Krajem meseca imaćete priliku za novi posao, ali, budite oprezni. Otvaraju vam se mogućnosti za dodatni ili honorarni posao, pa bi bilo dobro da se više angažujete i iskoristite šanse. Nezaposleni će tokom ovog perioda biti u prilici za pronađu posao na određeno vreme. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće nagrađene. Posle 1. maja, sjajna mogućnost za profesionalno usavršavanje.

Ljubav

Prolazna kriza na ljubavnom planu. Dok partner očekuje dogovor, vi pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje. Osećate se sputano, imate utisak da voljena osoba nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe. Promenljivog ste raspoloženja, skloni ste češćim izlivima ljutnje, ponekad ste namerno provokativni. Manjak optimizma pokušavate da nadoknadite češćim izlascima. Ne zalećite se u proceni situacije. Budite dovoljno strpljivi i mudri u iščekivanju raspleta. Moguća je ljubavna romansa, ali tek na drugi pogled. Krajem meseca očekuju vas pozitivne promene. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti vaše kriterijume i očekivanja. Ukoliko ste u tajnoj vezi i želite da to tako i ostane, budite oprezni. Oni koji su u braku trebalo bi da smanje tenziju. Ne terajte inat.

Zdravlje

Više se krećite i koristite lepo vreme za boravak na otvorenom. Dišite punim plućima, ojačajte imunitet. Kontrolišite pritisak, čuvajte se urinarnih infekcija.

ŠKORPIJA(23.10. – 22.11)


Posao

Aktivno ste uključeni u sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. Voleli biste da poboljšate svoj položaj, imate jasne kriterijume i ideje kako da to sprovedete, ali poslovna dinamika nameće nove probleme. Ipak, zahvaljujući dobroj strategiji, na kraju uspevate da postignete pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu. Niste baš omiljeni u poslovnom okruženju, ali nema potrebe da zaoštravate odnos sa pojedinim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja. U periodu od 10. maja, očekuje vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Što se finansija tiče, moguć je priliv novca koji niste očekivali. Povoljni dogovori u prvoj polovini meseca. Razmišljate o dodatnoj mogućnosti zarade. Pred Vama je povoljan period za javni nastup i proveru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti.

Ljubav

Stalo vam je da sklopite svoj ljubavni mozaik u skoro idealnu sliku, ali novi događaji unose lagani nemir. Neko u vama budi neobične želje i plimu toplih osećanja. Krajnje je vreme da iskreno razgovarate sa svojim partnerom i preispitate zajedničke planove. Pokažite voljenoj osobi da uvek postoji neki lepši put do zajedničke sreće. Možda ćete poželeti da imate malo više slobode jer vas preterana vezanost opterećuje. Ipak, ukoliko se u vezi osećate "kao ptica u kavezu", ne očekujte razumevanje partnera. Neki od pripadnika vašeg znaka će se upustiti u tajnu vezu, a drugi će novu ljubav upoznati na putovanju. Ako ste u dužoj vezi, moguće je da ćete zbog posla ili iz nekog razloga biti privremeno biti razdvojeni od partnera. Zato, zaboravite na nervozu i nestrpljenje i uživajte u retkim zajedničkim trenucima. Potrudite se da ostvarite svoje ljubavne snove.

Zdravlje

Zbog preteranog stresa i napetosti moguće su glavobolje, bol u vratu i leđima. Čuvajte se povreda u saobraćaju, ne žurite. Bolje da zakasnite pola sata nego par meseci.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)


Posao

Sigurni u sebe i svoje sposobnosti pažljivo planirate nove poslovne poteze. Zračite optimizmom, podsticajno delujete na okruženje. Povoljne poslovne okolnosti doneće vam sjajnu priliku za napredovanje, a vaše veliko zalaganje biće adekvatno nagrađeno. S pravom ste ponosni na svoj profesionalni uspeh. U periodu do 5. maja, zahvaljujući prilivu kreativne energije, ukazaće vam se mogućnosti za nove poduhvate i poboljšanje uslova rada. Krajem meseca, biće naglašena komunikacija ili kontakti sa inostranstvom. Sreća je na vašoj strani, a od vašeg truda zavisi da li će dobar poslovni trend pretvoriti u dugoročni uspeh. Ukoliko imate privatnu firmu, moguće su inspekcijske kontrole, pa na vreme proverite ispravnost poslovne dokumentacije. Što se novih poslova tiče, biće prilika u drugoj polovini meseca. Moguća saradnja sa strancima. Novac dolazi preko partnerskih poslova.

Ljubav

Maštate o novoj ljubavnoj romansi ili strasnoj vezi. Novi događaji uzburkaće vaš ljubavni život, a vi ćete, pod uticajem snažnih emocija, često menjati raspoloženje ili odluke. Imate utisak da bez mnogo muke osvajate različite osobe. Na nekom većem skupu ili zabavi, upoznaćete osobu koja će vas osvojiti izgledom, šarmom i inteligencijom. Iskoristite naklonost sudbine, možda je ovo vaša životna prilika. Kontakti sa strancima ili onima koji žive u inostranstvu, mogli bi da budu vaša "dobitna kombinacija". Ako ste u vezi ili braku, neko novo poznanstvo moglo bi da naruši dosadašnju harmoniju. Ukoliko ste mladi i slobodni, uživaćete u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Ovaj period je povoljan za preispitivanje stavova i uspostavljanje novih kriterijuma i sistema vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost. Krajnje je vreme da odvojite malo vremena za šetnju, druženje sa prijateljima i opuštanje. Proverite krvnu sliku.

JARAC (22. 12. – 20. 1)


Posao

Zabrinuti ste zbog svog poslovnog statusa jer ne želite da se pomirite sa standaradima koji vladaju u vašoj okolini. Saradnici vam zameraju da olako prelazite preko novih poslovnih ponuda ili da se rukovodite isključivo ličnim procenama, ne uvažavajući njihovo mišljenje. Da biste bili uspešniji, neophodno je da uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Situacija se popravlja posle 8. maja. Naredni period biće povoljan za proširenje poslova i regulisanje imovinskih, pravnih ili statusnih pitanja. Ako je u prvoj polovini meseca komunikacija sa saradnicima otežana, situacija se popravlja u drugoj polovini. Ukoliko imate privatni posao, uložite deo prihoda u sređivanje radnih prostorija i poboljšanje uslova rada, jer vam je to neophodno. Inače, povedite računa o troškovima, nije vreme za velike projekte.

Ljubav

U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz razna iskušenja. Povremeno imate utisak kao da vam je sve dozvoljeno ili skoro moguće. Prija vam partnerova pažnja, ali priželjkujete i drugačija uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno. Vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti, lako se prepuštate strastima i osećanjima koje u vama pobuđuje bliska osoba. Želite da pomerite granice i prekoračite dosadašnja ograničenja. Ukoliko ste započeli tajnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što od vas zavisi da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje vam je toliko stalo. Ako ste sami, biće više prilika za flert nego za ozbiljnije kombinacije. Krajem meseca, na poslovnom putu, moguće fatalno poznanstvo sa nekom mlađom osobom koja će zaokupiti svu vašu pažnju.

Zdravlje

Ne brinete dovoljno o zdravlju pa su mogući hronični problemi. Ako nameravate da se lečite alternativnim metodama, raspitajte se o svim efektima. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno kolena i skočnog zgloba.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)


Posao

U želji da ostvarite što bolje rezultate spremni ste da prekoračite dosadašnje mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate nalet kreativne energije, stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status. Osim dobre volje i znanja, za ostvarenje ciljeva neophodna je dobra organizacija posla i poznavanje tržišta. Vreme je da preispitate svoje želje i mogućnosti i da potom definišete prioritete. Nemojte da dozvolite da vas na putu do cilja ometaju neka sporedna dešavanja. Usavršavajte se ako je potrebno, pratite trendove, budite spremni na promene. Posle 7. maja, očekuje vas napredovanje i određene povlastice. Ne potcenjujete svoje sposobnosti, jer će vam se možda ukazati prilika da započnete novi posao o kakvom ste maštali. I dalje je aktuelna saradnja sa strancima i inostranstvom. Vreme je povoljno za proširenje poslovnih aktivnosti.

Ljubav

Zračite pozitivnom energijom, čini vam se da nema prepreke koju ne biste mogli da preskočite. Ali, vaš ljubavni život je i dalje nestabilan i sve se odvija po principu "toplo-hladno". Bilo bi dobro da malo smirite strasti i da se potrudite da budete nežniji prema partneru. Zaboravite na provokacije i uživajte u onome što imate. Onima koji su u dugoj vezi ili braku možda smeta partnerova neodlučnost i nepreduzimljivost. Umesto što čekate da se situacija popravi sama od sebe, bolje bi bilo da otvoreno kažete šta vas nervira. Ako ste sami, potrebna vam je osoba koja nije preterano posesivna i koja će umeti da razume vaše trenutne poslovne obaveze. Moguće je da ćete na poslu ili preko prijatelja upoznati osobu po vašoj meri. Posle 3. maja, očekujte da i vas pogodi Amorova strela.

Zdravlje

Ako želite da sačuvate dobro zdravlje i vitku liniju, obuzdajte apetit. Zbog preteranog uživanja u masnim đakonijama mogući su kardiovaskularni problemi. Više se krećite, kontrolišite šećer.

RIBE (20. 2. – 20. 3)


Posao

Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni, aktivni ste, prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da pravite razliku između privatnih i poslovnih obaveza i ne dozvolite da nečiji zlobni komentari naruše vašu reputaciju. Pazite kome šta pričate, a kada su novi poslovi u pitanju, pažljivo birajte tim saradnika. Jer, ako se oslonite na pogrešne osobe, vi ćete biti odgovorni za to. Tokom ovog perioda konačno ćete moći da vidite plodove svog zalaganja. Oko sredine meseca očekujte novac koji je odavno trebalo da pristigne. Oni koji rade sa naftom, gasom, lekovima, kozmetikom, mogu da se nadaju dobrim rezultatima. Potrudite se da do 22. maja završite neki važan posao. Krajem meseca, očekuje vas profesionalna satisfakcija i nagrada za uspešno obavljen posao.

Ljubav

Niste sigurni u svoja osećanja, iritira vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo. Uz malo dobre volje, nežnost i pažnju, sve emotivne probleme i dileme mogli biste da rešite na obostrano zadovoljstvo. Negujte ljubav, jer bez uzajamne naklnosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i značenje. Ukoliko ste sami, u drugoj polovini meseca imaćete priliku da upoznate neku veoma zanimljivu osobu koja bi mogla da zaokupi svu vašu pažnju. Moguće je da fatalnu ljubav doživite na nekom putovanju, ili da uđete u tajnu vezu sa partnerom koji je zauzet. Ako ste mladi i slobodni, prihvatite udvaranje osobe koju poznajete preko posla. Krajem meseca, očekuju vas sjajni događaji, intimna sreća i ljubavni procvat.

Zdravlje

Čuvajte se virusnih infekcija, ojačajte imunitet. Tokom ovog perioda moguće su povrede u saobraćaju, naročito prilikom noćnih vožnji. Budite oprezni.

Autor: Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар