HOROSKOP: Najbolji i najgori dani do kraja 2015. godine


Do 7. maja Venera je u znaku Bliznaca. To će nam doneti  veće potencijale i mogućnosti u društvenim, ali prvenstveno u romantičnim odnosima * U drugoj polovini maja, avanture koje su započete, imaju tendenciju da dobiju na ozbiljnosti. * Lunarne eklipse predočavaju završetke. A u septembru imamo još jednu. To je vreme kada, jednostavno, treba pokušati otpustiti se onoga što vas muči. To nije uvek lako ostvariti, ali je naša obaveza da na toma, u ličnom interesu, aktivno radimo.



Iza nas su ostala već dva od četiri pomračenja najavljena za ovu godinu.  Da podsetimo, 20. marta je bilo potpuno pomračenje Sunca, a 4. aprila i potpuno pomračenje Meseca. Predstoji nam delimično pomračenje Sunca 13. septembra i potpuna lunarna eklapsa 28. septembra.

Lunarne eklipse predočavaju završetke. A u septembru, dakle, imamo još jednu. To je vreme kada, jednostavno, treba pokušati otpustiti se onoga što vas muči. To nije uvek lako ostvariti, ali je naša obaveza da na toma, u ličnom interesu, aktivno radimo.

Od 11. aprila do 7. maja Venera je u znaku Bliznaca. To će nam doneti  veće potencijale i mogućnosti u društvenim, ali prvenstveno u romantičnim odnosima. Ovo razdoblje biće prepuno stalnog protoka informacija, poboljšanih komunikacija, a što će i te kako da deluje na međuljudske odnose.

Što se poslovne strane tiče, ma koliko rizici delovali primamljivo, dozvoljeni su samo u ljubavnoj sferi. U poslovnoj, nije dobro vreme za ishitrene odluke. Čuvajte se slatkorečivosti, i moguće prevare. Ne nasedajte na nešto što deluje bolje nego što jeste. Kreativnost biće povećana, ali možda bi mudrije bilo, da se uloži u crtanju planova, pa polako, korak po korak ih sprovoditi u delo. Sasvim promišljeno, sa minimumom rizika.

Venera 8. maja ulazi u sazvežđe Raka. Nežnost, razumevanje, briga o drugima, privrženost porodici... U drugoj polovini maja, avanture koje su započete, imaju tendenciju da dobiju na ozbiljnosti.  Pokazivaćemo i više preduzimljivosti i efikasnosti u obavljanju poslova, posebno onih koje volimo. Ipak, na poslovnom planu se ne preporučuju ishitreni potezi i planovi. Dozvolite sebi da u nastupu keativnosti pažljivo razmotrite raspoložive opcije i pravo vreme za delovanje.

Od juna do septembra, Saturn završava svoj put u Škorpiji, pa ulazi u Strelca. Tokom tog perioda možemo osetiti ozbiljnost. Jednostavnost koju smo osetili početkom godine se pretvara su strogo i ozbiljno svetlo.

U avgustu Jupiter ulazi u znak Device. Tokom tog tranzita je važna puna koncentracija. Usmerenost na obaveze. Možemo očekivati završetak posla u razumnom vremenu, bez smetnji. Koncentracija na posao će nam pomoći da prodjemo kroz ovaj period.

Septembar nam pokazuje kvadrat između Neptuna i Jupitera. Specifično vreme izmenjenog odnosa sa realnošću. Osećaćemo se kao da živimo u svetu mašte. Vratićemo se u stvarnost kada se okonča uticaj ovog kvadrata.

U oktobru sledi trigon Jupitera i Plutona. Daće nam osećaj moći nad svime i učiniće da se osećamo kao da imamo kontrolu nad stvarima oko nas. Taj osećaj će sa vremenom nestati.

Venera ulazi u trigon krajem jula do početka septembra, kada je retrogradna u Lavu i Devici. Ljubav će opet biti u središtu zbivanja. Naravno, to značajno zavisi i od vašeg znaka.
  
Ilustracija: Simon / pixabay.com



Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар