Nedeljni horoskop 5 - 11. april / travanj 2015.

Lunarna eklipsa koja je ostala za nama bila je posebna jer su se Sunce i Mesec postavo;o „na liniju“ udara kardinalnog kvadrata između Urana u Ovnu i Plutona u Jarcu. To je aspekt koji nas prati prethodnih par godina i koji je doprineo raznim tektonskim poremećajima u društvenim odnosima, ali, posredno, i u životima pojedinaca.



Poslednji od tačnih kvadrata između ove dve planete bio je 17. marta, ali, zbog njihovog sporog kretanja, uticaj će se osećati, sve slabije i slabije, još godinu dana.Pomračenje Meseca aktivira je aktiviralo ovaj kvadrat.

Kako je Uran neposredno uz Sunce i naspram Mesecu, možemo očekivati neočekivano. Nešto što će se desiti, što ćemo saznati, moglo bi da nas vrati unazad, da raščistimo stvari ili da nas katapultira napred, da zanemarimo sve i počnemo ispočetka.

Ovo nisu laki dani. Previše napetosti, osećaj nemoći pred situacijom u kojoj se nalazimo, a na koju, sada nam se tako čini, ne možemo da utičemo. I kao da nas, svaki put kad krenemo, uhvativši neki ritam, nešto saplete, tresne, i mi ponovo gubimo korak.

Ali, ako dobro postupimo, stisnemo zube i ponovo zakoračimo, mogli bismo jednog dana uvideti da je bilo dobro što nas je, neočekivano, u ovim danima, nešto ponovo zadržalo.

U nastavku, evo i nedeljnoh horoskopa za sedam narednih dana.


OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao-Planirate nove poslove, a intuicija vam "govori" da ćete imati uspeha. Međutim, pripremite se za izvesne probleme, jer neće baš sve ići tako glatko. Ovih dana bićete prilično opterećeni poslovnim obavezama, ali najvažnije je da ste ušli u povoljan period. Uz podršku sa strane i malo truda, uspeh neće izostati.

Ljubav-Na pomolu je nova ljubavna veza, a u pitanju je osoba kao stvorena za vas. Reč je o Vodoliji, ali nemojte previše da očekujete.

Zdravlje-Osećate veliki umor zbog iscrpljivanja na poslu i neredovne ishrane. Više se odmorajte i uzimajte vitamine.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete da očekujete uspeh u poslu. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Tokom ocvog perioda donećete odluku koja će vam iz korena promeniti život. Strah od promena postoji, ali morate malo i da rizikujete.

Ljubav-JednaŠkorpija će vas toliko opčiniti da ćete preći preko svih njenih mana, ljubomore i sitnih laži. Bacite joj se u zagrljaj - šta čekate.

Zdravlje-Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi, kod vas nema sredine. Važno je da znate kojoj kategoriji pripadate i da se ponašate u skladu s tim.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Isplatilo se ono u šta ste ulagali proteklih meseci, pa sada zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Malo je Blizanaca koji imaju finansijske probleme. Imate dovoljno snage i mudrosti da se borite sa problemima, a odnose sa ljudima gradite pre svega na poverenju.

Ljubav-Ljubomorne scene su sastavni deo ljubavne igre. Partner uvek nešto zabrlja, ali možda to čini namerno da bi vezu učinio uzbudljivijom.

Zdravlje-Nemojtedapreterujetesazadovoljstvima, jer će zdravlje biti na udaru, pogotovo što ste skloni gojenju i problemima sa holesterolom.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ceo period biće u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Stalo vam je da zadovoljite sujetu, ali i da uvećate materijalne prihode. Pokušaćete da uspostavite ravnotežu između privatnog života i posla, što će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Ukoliko obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku.

Ljubav-Partner očekuje veću podršku i poštovanje. Imate veliku naklonost kolege, a ukoliko je u pitanju Blizanac ili Devica, pripremite se za nezaboravan provod.

Zdravlje-Manjiproblemisaorganimazavarenje. Pojačananervozaipremorsuizazvaničestimstresnimsituacijama.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Posao se odvija više nego povoljno, a i sudbina vam je naklonjena. U ovom periodu ostvarićete neočekivan uspeh što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Bićete zadovoljni postignutim, a konkretan dokaz za to je novac koji ćete uskoro dobiti. Trebalo bi da izbegavate rizična ulaganja i da se okrenete sigurnijim stvarima. Nemate razloga da budete sujetni, ali ni nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom i potrudite se da tako i ostane.

Ljubav-SaStrelcemprovoditemnogolepih i nezaboravnih trenutaka. Susret je karmički, a vi ste u stanju prave euforije.

Zdravlje-Najslabijetačkeorganizmatokomovogperiodasusrce i jetra.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Uspeh u jednom poslu možete da ostvarite samo pod uslovom da brzo delujete. Poslovnu sudbinu kreirajte oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Iako morate da radite više stvari u isto vreme, pokušajte da smanjite rizik.

Ljubav-Vezasavoljenomosobomjetolikočvrstaistabilnadaizgledakaodavasnikone može razdvojiti. Nekim predstavnicima znaka jedan vatreni Ovan ponudiće mnogo strasti - prihvatite izazov.

Zdravlje-Čuvajte se povreda i ožiljaka. Moguće su jake glavobolje, kao reakcija na premor i vremenske oscilacije.


VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Niste mnogo raspoloženi za posao, već dugo ste u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Ali, ne klonite duhom nego zasučite rukave. Promene koje vam se događaju možda su nagle jer ne dozvoljavaju da kolebljivost predstavnika ovog znaka dođe do izražaja. Nerviranje vas može odvesti samo u bolest.

Ljubav-Svađa sa partnerom mogla bi da dovede u pitanje opstanak veze. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem. Neke Vage očekuje fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom.

Zdravlje-Sklonost ka uzimanju sedativa, cigareta i alkohola može štetno da utiče na zdravlje. Neke Vage će imati problema sa bubrezima.


ŠKORPIJA(23.10.-22.11)

Posao - Period je odličan za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Odlučujete se za novi put kojim ćete trasirati poslovnu budućnost. Želite da uspete ne birajući sredstva. Imate podršku saradnika. Vodite računa o tome šta kome pričate. Neočekivane događaje na poslui dočekaćete nespremni.

Ljubav-OkruženistejednimBikomiBlizancem,alikakoneznate za koga da se opredelite, birate obojicu i lažete obojicu.

Zdravlje-Zdravstveni problemi su za vama. Brzo se oporavljate i činite sve da posledice budu minimalne.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Posao - Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspeh u poslu. Očekuju vas razna unapređenja, novčani dobitak, bićete veoma ambiciozni i uporni da ostvarite ono što ste zacrtali. Ali, povremeno će vas obuzimati melanholija, zbog čega će nervni sistem biti ugrožen. Manje pričajte, a više se bavite sportom i onim što volite - to je pravi i najsigurniji lek.

Ljubav-Ne znate da li da se odlučite za vatrenog Lava ili nežnog Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna.

Zdravlje-Mogućiproblemisažučnom kesom, kostima, kožom i zubima, o nervima da i ne govorimo.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao - Prilično ste inertni i skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao više ne dopada i maštate o nečem primamljivijem. Ponašate se u svom stilu: dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim, nekonvencionalni ste i originalni. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lek.

Ljubav-Uposlednjevrememnogosteseudaljiliodpartnera.Neophodnojedaučinite nešto i izgladite odnose sa voljenom osobom, jer će u protivnom biti velikih nevolja.

Zdravlje-Strahove, razočaranja i depresivno ponašanje prikrivate osmehom. Ali, ne zaboravite da zavaravate pre svega sebe.


VODOLIJA(21.1.-19.2)

Posao-Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Zato pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir. I pored toga, nalazite se u fazi ekspanzije na svim poljima. Kako ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se i bežite u svoju oazu mira.

Dobro bi vam došlo da neko vreme provedete u prirodi.

Ljubav - Na novi način pristupate ljubavi. Više se ne opterećujete glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom.

Zdravlje - Najveće muke zadavaće vam hormoni, problemi sa štitnom žlezdom, prostatom i povećanim šećerom.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao - Ovih dana ponudiće vam privlačno zaposlenje, ali za sada je sve još u fazi pregovora. Trenutno vam je najpotrebniji provod. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem. Ne samo da ćete se lepo osećati nego ćete uspeti da vratite veru u svoje psihofizičke kvalitete.

Ljubav - Romantični susreti sa zanimljivim osobama, ali vam kao ljubavni partner najviše odgovara Rak.

Zdravlje - Vaši najveći problemi povezani su sa neadekvatnom ishranom.

Izvor: Novosti

Ilustracija: Quique / pixabay.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар