HOROSKOP OTKRIVA: Žene, ljubav i seks!

Horoskopski znak otkriva način na koji se neka osoba odnosi prema partneru, ali i kako i koliko uživa u seksu i na šta je sve spremna da bi zadovoljila i osvojila partnera. Pa, da zavirimo malo u te njene slatke zvezdane tajne... 


Ovan


Žena Ovan će pokušati da bude vođa u vezi. Ona je veoma vatrena, samostalna, emancipovana žena. Svog će muškarca voeti i štititi gotovo majčinskom ljubavlju. Kao majka biće vrlo velikodušna i odana svojoj deci. Neće biti lagan partner jer je nestrpljiva, svojeglava i lako plane. S partnerom mora imati snažnu duhovnu, intelektualnu i fizičku vezu. Doživljaji koji je pokreću moraju biti uzbudljivi, strastveni i intenzivni. Ova žena može biti idealna partnerka za jake i ambiciozne ljude bez obzira na svoju potrebu za dominacijom. Sklona je ljubomori i nesrećna je ako od partnera ne prima stalne iskaze pažnje, ljubavi i nežnosti. Sebe smatra seksualno oslobođenom, ali se lakše nego muškarac Ovan prilagođava svom partneru.

Bik


Žena Bik je stvorena za porodični život. Obično se ranije udaje. Vrlo je verna, odana, iskrena i poštena u odnosu s partnerom. Želi da je muškarac vodi i da joj bude potpora, a ona mu pruža ljubav i razumevanje. Senzualne je prirode, posesivna (čak i suviše!). Vešta je služenju ženskim trikovima i maskiranju u tajanstvenost kako bi neprimetno postigla ono što želi. Voli miran život i nije sklona menjanju partnera. Iako deluje bezazleno i nezainteresovano u njoj se krije ljubavnica upućena u sve tajne erotike i seksa – ona je jedna od najstrastvenijih ljubavnica Zodijaka.

Blizanci


Jako voli flert, obožavatelje, ima problema u emocionalnom životu. Odgovara joj partner koji je pušta slobodnu. Lako se zaljubljuje, a voli na neki detinjast način – začas se zaželi promene. Ona veruje da će sve svoje probleme rešiti kada se uda i da će tada imati vremena da uživa u svom partneru. Ali njena će je nemirna priroda uskoro ponovo pokrenuti u traženju novog stimulansa. Retko će zadovoljiti svoju potrebu za mirom i zadovoljstvom, jer se u njoj sjedinjuje romantika i nedostatak predrasuda. Kad naiđe na pravog, neće dozvoliti da beznačajni flert ugrozi budućnost veze.

Rak


Žena Rak je vrlo strastvena, sentimentalna, osetljiva. Labilna je i sklona promenama raspoloženja. Vrlo rano započinje svoj erotski život i obično se ranu udaje. Porodica je središte njenog sveta. Uglavnom je konzervativnijih shvaćanja i teško prihvata nove ideje. Rođena je da mazi ljude koje voli. Sto više daje, to je srećnija i zadovoljnija. Potreban joj je jak partner s velikom mogućnošću uživljavanja u tuđa osećanja.

Lav


Žena Lav je poput neke Amazonke – vatrena, temperamentna, strastvena i iskrena. Više od svega u životu želi biti voljena. Za ljubavlju traga još od devojačkog doba. Puna je snova i ideala, snažnih osećaja, pa kad sretne pravog predaje mu se punim srcem. Nije sklona prevarama.

Devica


Žena Devica nije previše strastvena i vrlo je izbirljiva u izboru partnera. Ona poseduje senzualnost koju može probuditi samo čovek koga iskreno voli i koji joj omogućuje dobar materijalni život. Tada će ona probuditi svu svoju maštovitost i potruditi se da on ne bude prikraćen ni u emocionalnom ni u erotskom životu s njom. U skladnoj vezi je žena Devica vrlo verna i odana. Neverna postaje samo ako je nesrećna i u bezizlaznoj situaciji.

Vaga


Obično lepog izgleda i vrlo komunikativna. Očekuje puno od partnera, ali i sama zna da zapoveda. Erotična je više nego osećajna i strastvena. Voli da bude muškarčev predmet obožavanja. Ima najčešće puno uspeha u ljubavi. Stoga je i sklona flertu. Za ljubav je, ako treba, spremna da žrtvuje i brak. Žena Vaga uglavnom uzvraća nanesenu uvredu, mada ponekad zna i da oprosti. Svaki muški prijatelj joj je “moguća buduća ljubav”. Prema mužu postupa pokroviteljski čak i u postelji.

Škorpija


Žena Škorpija je vrlo privlačna za muškarca. Zahtevna i hirovita. Tek pravi partner može ovu ženu učiniti vernom i odanom. Inače je ona zavodnica koja voli da koketira i još više voli da odbaci partnera nakon što ga je slomila. Ona je strastvena, ljubomorna i posesivna. Obožava nemoguće situacije na granici melodrame. Sklona je često da menja partnera sledeći svoje instinkte i nagone koje stavlja ispred svih moralnih zakona. Žena Škorpija traži jakog muškarca jer jedino takav može zadržati njenuljubav.

Strelac


Žena Strelac deluje kao dostojanstvena dama, a ponekad je dečački pustolovna. Nije baš sklona žrtvovanju za porodicu i djecu. Decu odgaja prema svom shvatanju samostalnosti. Svome suprugu može biti divan suradnik i partner. U traženju idealnog muškarca često menja partnere. Ako sretne idealnu osobu, ostaje verna celog života. U seksu je konzervativnija od muškog pripadnika svog znaka. Suptilna je i ushićuje partnera.

Jarac


Žena Jarac će nastojati naći situiranog muža. Pre toga je sklona dugom odmeravanju i biranju partnera. Po pravilu će biti verna, čuvajući pri tome više svoj društveni položaj, nego svoju čast. U braku želi da kontroliše partnera i da dominira. Bez obzira na te sklonosti ugađaće svom mužu. Biće dobra supruga i majka, dobra domaćica koja će uživati u svom lepo uređenom domu. Poneke žene Jarčevi prave razliku između muške i ženske dece, s tim da sinove obasipaju s više pažnje i nežnosti

Vodolija


Žena Vodolija ima u sebi potencijale za idealnu suprugu. Ipak, ne uklapa se u brak tako lako. Partneru veruje bez proveravanja, ali traži bezuslovnu slobodu i za sebe. Ponaša se bez zamerke. Vrlo je ugodna i postojana osoba. U braku je verna, ali voli kontakte sa suprotnim polom u obliku prijateljstva.

Ribe


Žena Riba oseća strašnu potrebu da bude voljena. To je smisao njenog postojanja. Vrlo je maštovita, romantična i pomalo setna. Ona voli svoju decu i spremna se je žrtvovati za njih. Ako je pronašla pravu osobu biće vrlo verna. Vrlo je seksepilna i privlačna. Dobra je ljubavnica i zna da se prilagodi partneru. Često se žrtvuje i ostaje u vezama koje je guše. Ona traži poštenog i iskrenog muškarca koji će je voditi i podržati u trenutku njene slabosti i depresije.

Izvor: malihoroskop.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:


  1. Ovim putem zelim da se zahvalim zeni dami.i kraljici.koja mi uspesno vratila porodicu sada sam veoma srecna i zadovoljna zena vratila mi volju za zivot obratite joj se ja sam joj veciti duznik njen broj viber wcp +381616418057

    ОдговориИзбриши