Revolucionarni recept ruskog naučnika pomaže u lečenju najtežih bolesti!

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog revolucionaran je lek kojim su na hiljade ljudi izlečeni od bolesti raka. "To je hrana za lečenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče", rekao je u svojim predavanjima prof. Mermenski. 


Ovaj receprt čisti krvne žile, leči srce, obnavlja imunološki sustav, čisti jetru i bubrege. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta, i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore kako je reč o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka.

Sastojci:

15 svežih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna
12 glavica svežeg belog luka
1 kg pravog meda
400 g proklijalog žita
400 g svežeg orahovog jezgra

Priprema proklijale pšenice


400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Posje 10-12 sati preko čiste krpe/gaze ocediti vodu i dobro oprati zrna te iscediti kroz gazu. U posudi ostaviti oceđenu pšenicu. Poslije 24 sata dobije se pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm.).

Priprema leka


Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmešati. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati sa drvenom kutlačom, pa sipati u staklene posude koje treba čuvati u hladnjaku. Posje 3 dana smesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno...

Doziranje


Ova hrana uzima se 30 minuta pre doručka, prije ručka, pre večere i pre spavanja.
Za lečenje raka – uzima se svaka 2 sata! Recept garantuje zdravlje i dug život i navodno izlečenje od raka; čuva svežinu tela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljenoohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda – koje održavaju telo zdravim, a navodno dovodi i do izlečenja od raka u potpunosti.

dnevno.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар