Mesečni kineski horoskop za januar 2015.

Vreme slavlja ostaje za nama, nova 2015. godina je već otpakovana, vreme je da vidimo šta nam donosi njen prvi mesec, ili makar njegovi preostali dani... Ali, ovoga puta iz vizure kineskog horoskopa.

Pas – januar 2015. godine

Divno je kad s partnerom delite iste snove. Zato će vam i razgovor o budućnosti ići bez zamuckivanja, što će samo doprineti vašem snažnom samopouzdanju koje će vas nositi celog meseca. I na poslovnom planu, otvoren vam je prostor da ostvarite svoje ambicije.

Petao – januar 2015. godine

Ambicije su jedno, a rezultati nešto sasvim drugo. Ako osećate da stvari ne idu kako bi trebalo na profesionalnom planu, popričajte sa nadređenima i poslušajte savet iskusnijih. Razgovor je rešenje i u emotivnim odnosima. Dok ne pitate, nećete ni dobiti odgovore.

Majmun – januar 2015. godine

Za vas nema prepreka u januaru. Visoki profesionalni ciljevi, ljubavni žar, komplimenti sa svih strana! Od punog Meseca, dve nedelje uživanja doneće i nove poznanike u vaš život. Tu je i šansa za slobodna srca.

Koza – januar 2015. godine

Insistirajte na preciznoj komunikaciji ovog meseca. Ni sa dugogodišnjim partnerom nemojte prepuštati podrazumevanjima da reše eventualne nedoumice, a kamoli na poslu gde ne možete nipošto da se oslonite na sve bez izuzetka.

Konj – januar 2015. godine

Ne dozvolite da vam promaknu sitne promene u raspoloženju vašeg partnera, pogotovo u periodu tokom punog Meseca pa čak i nekoliko nedelja posle toga. Ukoliko niste romantično vezani, obratite pažnju na to šta sanjate: biće u tome proročanskih poruka!

Zmija – januar 2015. godine

Januar je mesec ljubavi za vas. Bilo da ste trenutno slobodni, ili ste već nežno zaljubljeni, očekujte divne romantične trenutke. Posao, takođe, cveta u januaru.

Zmaj – januar 2015. godine

Prestanite da se takmičite i uspeh će doći sam po sebi. Ne žurite ni na poslovnom ni na emotivnom planu, ne tražite od sebe previše, ne iscrpljujte se tražeći od kreativnosti da blesne kad je to vama potrebno. Vratiće se, sama od sebe.

Zec – januar 2015. godine

Budite ono što jeste i hrabro razjasnite sve nesporazum i to čim prođe pun Mesec. Time ćete najzad ukloniti i prepreke pa čak i osobe koje vam stoje na putu. Na ljubavnom planu, pak, nemojte previše zapinjati.

Tigar – januar 2015. godine

Vizuelizacija, to je ključna reč za vas u januaru. Napravite spisak svojih poslovnih planova i uživajte u njihovoj realizaciji a pravo vreme za to je punih 30 dana nakon mladog Meseca. Bićete puni ambicija, a svi koji su u bliskoj vezi mogu da najzad i otvoreno progovore o svojim emocijama.

Bivo – januar 2015. godine

Ne dozvolite da odnos koji bi mogao da preraste u nešto vrlo važno i dobro narušite sopstvenom osetljivošću. To možete primeniti i na poslovnom i na emotivnom planu. Ne dozvolite da vam se pomuti doživljaj samopouzdanja i uverenosti u kvalitete koje imate. Opustite se i prilagođavajte promenama, to je glavna poruka u januaru za vas. Ne preterujte sa zahtevima, planovima i poslovnim zadacima. Ako tražite ljubav, očekujte novosti.

Pacov – januar 2015. godine

Snažan nalet energije i odlična zabava očekuje vas tokom januara, a naročito u nedelji pre i nedelji posle punog Meseca. Nije zato čudo što ćete privlačiti puno pažnje, a to će posebno obradovati slobodne pripadnike znaka koji su spremni za novu vezu. Sijajte, vi ste glavna zvezda ovog meseca!

Svinja – januar 2015. godine

Mesec vrhunskih profesionalnih uspeha je pred vama, ali ne isključujte ni iznenađenja! Od mladog Meseca, pažljivo pratite svoju intuiciju, neće vas prevariti. Ali to ne znači da treba da se prepustite impulsima. Naprotiv, ostanite pribrani. To će vas  sačuvati i od izazova u novom romantičnom poznanstvu. 

 
Autor: Lovesensa
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар