Foto: beeki / pixabay.com |
SASTOJCI
15 svežih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna
12 glavica svežeg bijelog luka
1 kg pravog meda
400 gr proklijalog žita
400 gr sveže orahove jezgre
PRIPREMA PROKLIJALE PŠENICE:
400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne, najbolje preko noći. Posle 10-12 časova preko čiste krpe/gaze prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscediti kroz gazu.
U tegli ostaviti isceđenu pšenicu. Posle 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).
PRIPREMA LJEKOVITE HRANE:
Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Samleti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmešati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati sa drvenom varjačom-kuhačom, pa sipati u tegle koje treba čuvati u frižideru. Posle 3 dana smesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno…
DOZIRANJE
Ova hrana se uzima 30 min. prije doručka, prije ručka, pre večere i pre spavanja.
Za lečenje raka – uzima se na svaka 2 sata!
Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svežinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda.
aura.ba
0 коментара:
Постави коментар