Nedeljni horoskop 9-16. novembar / studeni 2014.

Podsećamo da je akuelno, i traje sve do 16. novembra, konjukcija Venere i Saturna u Škorpiji, znaku strasti, novca i moći, što može da uzdrma ljubavne veze, finansije i zdravlje. Zato se savetuje da u ovom periodu a izbegavate rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove.

Venera simbolizuje novac, a Saturn kašnjenje, pa ako se te planete nađu u vašoj drugoj astrološkoj kući novca i posla, verovatno ćete morati još malo da pričekate da vam "legne" neka uplata. Saturn je takođe planeta prošlosti i starijih osoba, a Venera ljubavi, pa ovaj "spoj" u sedmom polju partnerskih odnosa, može da vam donese sudbonosni susret sa starom simpatijom na nekom javnom skupu, restoranu, proslavi i sl. Ili, može da vam se dopadne neko od koga vas deli veća razlika u godinama.

Pošto je Venera planeta osećanja i zaljubljivanja, a Saturn emotivne uzdržanosti i pesimizma, njihov "spoj" može da dovede i do zahlađenja odnosa u nekim vezama, što naravno zavisi od aspekata u ličnom horoskopu. Venerin uticaj u Škorpiji je inače oslabljen, zbog čega do izražaja dolazi potreba za dominacijom, ali i ljubomora i posesivnost, dok blizina strogog, principijelnog Saturna još više slabi snagu planete ljubavi, pisu Novosti.rs.

Predjimo sada i na konkretan nedeljni period za sledećih sedam dana.




OVAN


Ona: Borba na poslu se nastavlja. Ovo je period u kome je potrebno da zauzdate svoju impuslivnost i zauzmere racionalne stavove ako želite da ostvarite ciljeve u karijeri. Na emotivnom planu prolazite kroz turbulentan period i prevazilaženje grešaka iz prošlosti.


On: Energija Marsa testira vaš karakter i tera vas da se dokazujete na poslu. Vaša nestrpljiva priroda moraće i dalje da čeka jer ovaj Marsa ne odnosi uspeh preko noći. U ljubavi prolazite kroz krizu jer se brzo hladite i razmišljate o jednoj osobi iz prošlosti. Škorpije su vam privlačne.


BIK


Ona: Prelazak Venere preko Saturna donosi vam konfuznu emotivnu situaciju i nerazjašnjene odnose iz prošlosti. Vi ste i dalje pod utiskom susreta sa osobom koju poznajete iz prošlosti. Nije dobar trenutak za obnavljanje starih emotivnih veza. Dobar je period za prezentovanje ideja na poslu.


On: Venerina pozicija poljuljala vam je samopouzdanje, pa ste često neraspoloženi. Umesto da razmišljate unapred, postali ste ogorčeni na dešavanja iz prošlosti. Vreme je da otpustite stare navike i eliminišete odnose koji su vas povredili. Srećete brojne ženske osobe, ali se i brzo hladite.


BLIZANCI


Ona: Merkur u šestom polju donosi vam zanimljive mogućnosti na poslu. Idealan je period za dokazivanje i pokazivanje vaših organizacionih sposobnosti. Ovaj period govori i da ćete promeniti mnoge životne navike i stil obačenja. Posao će vam biti važniji od bilo čega drugoga, sve ćete raditi vrlo analitično. Prijaće vam svaki rad koji je kontruktivan gde možete da pokažete svoje sposobnosti. Nije isključeno da vam se ljubav dogodi baš na poslu.


On: Puno planeta u šestom polju govori o vašem angažovanju na radnom mestu. To neće biti jedan posao, već više prilika ili projekata. Prijaće vam rad bilo koje vrste. Iskoristite nedelju da poradite na svom načinu ishrane i odnosu sa saradnicima. Ovo je generalno godina pregovora, tako da je Jupiter na vašoj strani. Mogućnost napredovanja u karijeri.


RAK


Ona: Veliki broj planeta u petom polju nagoveštava zanimljive sastanke na ljubavnom planu. Tu će biti i osoba iz prošlosti koje će želeti da obnove kontake sa vama. Pošto je Jupiter u kvadratima, možete osećati nezadovoljustvo na poslu ili prosto biti lenji da radite bilo šta. Vama je stalo dobro da se provedete i imate druge priroitete. Ako ste u vezi ili braku idealan je momenat za proširenje porodice.


On: Mars iz Jarca testra vaše strpljenje, što se ponajviše oseća među poslovnim partnerima. Vodite računa šta kome govorite jer vaša potreba da dominirate u odnosima može mnogo toga da pokvari. Lep je period za ljubav jer ćete imati zanimljive susrete na mestima javnog tipa. Priželjkujete da proširite porodicu ali i da se zaljubite.


LAV


Ona: Dok Sunce prolazi krou vaše četvrto polje imaćete više briga oko porodice i to će vam oduzimati energiju. Ovo podrazumeva i sećanja na neke minule događaje iz prošlosti koji vam nisu prijatni. Moguće je da ćete biti razočarani u neke rodbinske odnose. Ovo nagoveštava kraj jednog životnog razdoblja i početak novog. Sve to vam pada teško i često ste neraspoloženi.


On: Planete u četvrtom polju vraćaju vas u prošlost gde se prisećate odluka koje ste doneli pre nekoliko godina. Shvatate značaj porodice i osećate pojačanu odgovornost prema bliskim osobama. Ne osećate se najbolje jer vam mnogo toga crpi energiju i niste zadovoljni odnosima sa pojedinim odnosima. Ovo znači i odluke koje će vam promeniti život.


DEVICA


Ona: Naglašeno treće polje donosi vam odlične kontakte i savete od osoba koje mogu da vam budu od koristite rilikom donošenja važnih odluka. Ova nedelja ukazuje da ćete lako ubediti ljude u svoje ideje i postići dogovore koje ste planirali. U ljubavi vam je najbitniji razumevanje i sada više nego ranije potrebno vam je da razgovarate sa partnerom o svemu što mislite. Moguće je kraće putovanje.


On: Treće polje u kome je Merkur donosi nedelju dobrih vesti i originalnih događanja. To su pozivi, susreti i pisma koja će vam otvoriti put za nešto novo što vam je primamljivo. Uz pomoć razgovora sa bliskim osobama rešićete mnoge dileme. Pojedine osobe želeće da obnove kontakt sa vama. Inspirisani ste za pisanje ljubavnih poruka.




VAGA


Ona: Uz planete u drugom polju vaša najveća briga je kako da osigurate materijalnu egzistenciju. To će podrazumevati i neke mere i štedne, pa ćete morati da naučite kako da budete odgovorniji prema finansijama. Mars vam je odgovara pa imate zategnute porodične odnose. Ovo se odnosi i na emotivne odnose jer je vaše partner trenutno posvećen nekom svom cilju i ne zna kako da vas razume.


On: Venera u Škorpiji preko Saturna uči vas kako da budete štedljiviji ali i da promenite svoj sistem vrednosti. Nije isključeno da ćete imati problem kako da naplatite neki novac. Ovo je mesec porodičnih tenzija ili problema sa stanom, pa treba da budete oprezni. Poslučajte savet jednog prijatelja u znaku Lava. Kriza u ljubavi je moguća jer partner ima trenutno druge prioritete.


ŠKORPIJA


Ona: Brojne planete u vašem znaku nagoveštavaju važnu životnu fazu u kojoj se ponovo menjate i okrećete novim vrednostima. Ovo je potpuno drugačiji nivo shvatanja ljubavi i održavanja odnosa sa ljudima. Baš u ovoj nedelji možete da se odlučite da donoesete važne živone odluke. Na emotivnom planu razgovaraćete o nečemu što vam već godinama ne odgovara.



On: Koraci Saturna u vašem znaku ukazuju na zanačajne promene. To se odnosi na sve oblasti vašeg života i već je očigledno da ste počeli odgovornije da se ponašatae prema svemu što radite. U ljubavi ste rezervisani, probirljivi i pomalo hladni. Razmišljate o osobi sa kojom ste ranije u prošlosti nešto emotivno imali.


STRELAC


Ona: Pošto planete i dalje borave u dvanaestom polju, izuzetno ste osetjivi i vodite buran unutrašnji, emotivan život. Preosetljivi ste i sve shavatate lično. Ne treba da donosite važne odluke i treba što više da se preispitate jer lako možete da padnete pod uticaj negativnih osoba. Ovaj period jeste kreativan, pa je poželjno da se to usmeri na posao. Normalno je što u ovom period sumnjate u iskrenost svakog muškarca.


On: Prolazak planeta kroz Škorpiju deluje na vas tako da su vam sve meocije prenaglašene. Osećate se iscrpljeno i pomalo depresivno. Trebalo bi da štedite eenergiju i vodite računa kome poklanjate poverenje. Ovaj period treba da iskoristite za predah i da mnogo ne razmišljate o prošlosti. Emotivno ste nestabilni i neće vam prijati bilo kakvi razgovori o stanjima kroz koja prolazite.


JARAC


Ona: Pod uticajem Marsa osećate neverovatnu pokretačku energiju zbog koje imate snage da učinite i nemoguće. Ovo jeste iscrljujuće ali je konstruktivno za vaš posao. Imate moć ubeđivanja i možete da utičete na druge da se pokrenu u određenom pravcu. U ljubavi ste zbunjeni jer mešate prijateljstvo i romantična osećanja, pa nije isključeno da ostvarite vezu sa nekim ko se sa vama dugo družio.


On: Mars u vašem znaku ubrzao je mnoge procese, pa vam treba mnogo manje vremena da doneset prelomne odluke. Imaćete susrete sa raznim profilima ljudi od kojih ćete spoznati ko su vam pravi prijatelji. Mnogi odnosi će biti na testu. Prihvatite ponudu Škorpije u vezi sa poslom. U ljubavi imate dilemu jer je to osoba za koju smatrate da vam je prijatelj.


VODOLIJA


Ona: Planete u desetom polju donose vam razne promene na poslu, pa možda čak i profesionalne. Možete lako da promenite smernice u karijeri. Vi imate potrebu da se inatite u svemu što radite, što proizvodi kontra efekat. Najbolje bi bilo da iskoritite ovaj period za dokazivanje na radnom mestu, jer teranjem inata možete samo da ugrozite odnose koji su vam važni.


On: Napeta situacija pod uticajem planeta stvara vam ogromnu nervozu, pa pravite pogrešne poteze na poslu. Saturn vam usporava realizaciju planova i suočava vas sa greškama iz prošlosti. Ovo je test izdržljivosti i problemi sa autoritetom mogu da vam naruše odnose sa saradnicima. Ljubav vam nije priroritet u ovom periodu.


RIBE


Ona: Dobra postavka planeta u devetom polju ukazuje da vi proširujete svoje znanje i ostvarujete saradnju sa inostranstvom. U ovom momentu sve što želite nalazi se izvan okvira grada ili zemlje u kojoj trenutno živite. Idealan je period za putovanja. Pošto je Merkur u devetom polju, razvedene Ribe mogu da upoznaju narednog partnera. Slobodne će pak želeti da se sretnu sa nekim ko često putuje.


On: Istaknuto deveto polje donosi vam putovanja, usavršavanje i dodatna znanja. Ovo je odlično za vaša filozofska razmatranja o životu jer ćete mnogo toga sagledati na potpuno nov način. Možete lako da započnete romansu na putovanju. Ako vam se ukaže prilika da otputujete u vezi sa prilikom koja je izvan vaše zemlje ili grada, treba da je prihvatite.

Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар