Nedeljni horoskop 15-22. jun/lipanj 2014.

Ulazimo u drugu polovinu juna/lipnja. Vreme fudbala i godišnjih odmora... Ali, neće svi biti u prilici da se domaraju. Bikovi, recimo, dobru poziciju Venere treba da iskoriste na poslu - u ovom periodu će im većina poslovnih projekata biti uspešna i najbolje će se osećati kada radite nešto kreativno...

OVAN

Ona: Direktan hod Marsa omogućava vam da prevaziđete neodlučnost koju imate poslednjih meseci. Mnoge stvari mogu da vam se učine ispravne, a da to zapravo nisu, pa je poželjno da u momentu retrogradnog Merkura ne donosite odluke na brzinu. Poslovni pregovori će biti na čekanju, a lako možete da budete u zabludi u vezi sa mogućnom poslovnom saradnjom. Venera ukazuje da u ljubavi zahtevate garancije.

On: Retrogradan Merkur usporava vas na poslovnom planu, pa treba da imate u vidu da je loš period za pregovore i završavanje papirologije. U ljubavi će vam biti zanimljivi Bikovi ili osobe koje su na neki način uspešnije od vas. Skloni ste iznenadnim promenama mišljenja i odluka, što je veoma teško drugima da razumeju.

BIK

Ona: Veneru u vašem znaku možete višestruko da iskoristite na poslu. U ovom periodu vam je lako da nametnete stavove i ideje na poslu. Mars i Uran donose vam neočekivane obrte na emotivnom planu, tako su mogući iznenadni raskidi. Zbog nazadnog kretanja Merkura najbolje je da ne ulažete novac. Ovo je idealan period da poradite na svojim životnim navikama i poboljšate ishranu.

On: Dobru poziciju Venere treba da iskoristite na poslu. U ovom period će vam većina poslovnih projekata biti uspešna i najbolje ćete se osećati kada radite nešto kreativno. Na emotivnom planu niste preboleli osobe iz prošlosti i zbog toga vam je teško da krenete napred. Ne bi bilo loše da počnete da se bavite nekom aktivnošću.

BLIZANCI

Ona: Nazadno kretanje vaše planete otežava vam realizaciju bilo kakvim planova. Osim vaših konuznih stanja i promena raspoloženja, imaćete i neke porodične nerazjašnjene dileme. Nije povoljan momenat da donosite odluke koje mogu da budu pogrešne, jer vaše procene nisu dobre. U vašoj okolini nalazi se jedan lav koji će biti u prilici da vas posavetuje.

On: Nepovljno kretanje Merkura ne pogoduje bilo kakvim planovima. Imate utisak da se sve odlaže i ne znate kako da se organizujete. Mnogo toga ćete započinjati, ali će realizacija biti odlagana. U ljubavi ste skloni tajnim ljubavima i misterioznim osobama koje na neki način nisu dospupne. U ovom trenutku niste sposobni da procenite šta je najbolje za vas, pa je najbolje da ne preterujete sa brzopletim zaljučcima.

RAK

Ona: Tokom predstojećih dana planete će boraviti u Blizancima, što vas čini izuzetno osetljivom i zatvorenom. Mnogo toga će vam biti nejasno. Preostali deo meseca generalno treba da iskororistite na poslu jer možete da dobijete nešto što niste u poslednjih nekoliko godina. U vašem okruženju postoje osobe koje vam daju pogrešne savete.

On: Naglašeno polje tajni pojačava vašu senzibilnost i promene raspoloženja. Zbog toga ćete često biti mrzovoljni, ali će vam posao biti prioritet. Imate iskrene prijatelje. Prija će vam društvo Bikova, dok ćete sa Vagama imati konflikte. Osoba sa kojom ste nekada bili u vezi želi da obnovite kontakt.

LAV

Ona: Do kraja nedelje Sunce boravi u Blizancima što će usloviti vašu prisutnost u raznolikim društvima. Obnovićete kontakte sa ljudima koje niste dugo videli. Mars u trećem polju donosi vam brojne nesporazume sa osobama koje vas okružuju. Mnogi će imati potrebu da vas kritikuju ili optuže za svoje greške. Retrogradan Merkur veoma je nepovoljan za vašu finansijsku situaciju.

On: Planete u jedanaestom polju doprinose da se maltene svaki dan viđate sa većim brojme ljudi jer mnogima prija vaše društvo. Prijatelji su vam prioritet u ovom periodu. Finansijsko pitanje i dalje niste rešili. Retrogradan Merkur ne olakšava vam novčane naplate, tako da imate probleme. Narednog meseca Jupiter ulazi u vaš znak, tako da će planete sreće i blagostanja da popravi situaaciju na mnogim planovima.

DEVICA

Ona: Nazadno ketanje Merkur donosi vam konfutnu nedelju na poslu. Najoblje je da ne donosite ishitrene odluke jer vam je racionalno prosuđivanje umanjeno. Mesec je pogodan za zaradu kroz inostrane kontakte. Ako ste slobodni, romansa može da vam se dogodi na putovanju. Na poslu ćete mnogo toga započeti, a nećete uspeti da završite jer vam je teško da se koncentrišete.

On: Nepovoljno kretanje Merkura otežava realizaciju poslovnih planova. Ako je moguće, najbolje je da otputujete na odmor kako biste izbegli donošenje pogrešnih odluka i komplikovanje situacije na poslu. Ljudima iz vašeg okruženja ćete delovati nepromišljeno, što je neuobičajeno za vas. Česte promene raspoloženje i nemogućnost koncentracije nisu ništa novo za ovakvu poziciju planeta.

VAGA

Ona: Pozicija Marsa tare vas da se borite za svoje ciljeve u životu, tako da ne želite mirno da sedite i prihvatate bilo kakvu sudbinu. Nedelja koja je pred vama poguje putovanjima. Nalazite s eu periodu ada ste na prelasku iz jedenog životnog perioda u drugi. U ljubavi niste spremni za kompromise i mogao bi da vas osvoji samo konkretan muškarac.

On: Venera u osmom polju ukazuje da je dobar period za rešavanje pitanja nasledstva. Vi sve vreme planirate putovanje i samo je pitanje dana kada ćete otputovati. Na emotivnom planu ste sve češće nervozni jer niste spremni da trpite kritike. Partner može da se iznenadi vašom iznenadnom odlučnošću da prekinete odnos.

ŠKORPIJA

Ona: Borba sa Marsom u dvanaestom polju i dalje traje pa je ovo period koji doprinosi unutrašnjim promenama. Treba da budete okrneuti sebi i svojim potrebama.Marsovi izazovni aspekti donose vam stresan period na poslu,  a samo treba da naučite kako da ne primate ka srcu sve što vam se dešava. Na emotivnom planu Venera vam odnosi lep period za ljubav ili novo poznanstvo.

On: Nepovoljna pozicija planeta stvara vam osećaj da ne znate kako da krenete napred. To je mnogo više lični doživljaj i bitno je da ne odustajete od svojih ciljeva jer vas planete iskušavaju. Na poslu je ovo pravi izazov da prevaziđete svoju slabost i pokažete odlučnost sada kada nije lako. Venera pogoduje emotivnim odnosima, tako da bi trebalo da imate podršku partnera.

STRELAC

Ona: Venera u šestom polju povećava vaše šanse za uspeh na poslu. Loše je ako vam je poslovni partner vazdušnog znaka, pa je neodlučan. Imaćete utisak da mnoge osobe nisu pouzdane kako biste želeli. U ljubavi treba da imate strpljenja jer retogradan Merkur nije dobar za početak nove veze, a još manje za povratak na stari status.

On: Uticaj Venere u Biku treba da iskoristite za poboljšanje uslova na poslu. Zanimljiva pozicija planete u Blizancima stvara vam konfuzne situacije u ljubavi. Ako ste u dužoj vezi, biće vam teško da razumete partnerove promene mišljenja. A ako ste slobodni, uzalud ćete čekati da osoba koja vam se dopada napravi konkretan potez jer je Merkur retogradan.

JARAC

Ona: Venera u petom polju donosi vam prijatne susret u ljubavi i mogućnost novog poznanstva. Retrogradan Merkur kvari vam poslovne planove pa ćete morati da sačekati bolji period. Moguća je promena posla ili neke životne okolnosti kao što je mesto življenja.

On: Nazadno retanje Merkur ne odgovara ni vama na poslu, tako da je najbolje da ne pravite radiklane poteze. Blizanac ili Devica mogu da pokušaju da vas nagovori na pogrešnu poslovnu olduku. U ljubavi Venera vam donosi romantične susrete i razmišljanja o proširenju porodice.

VODOLIJA

Ona: Izazovni aspekti stavljaju vas u neizvesne situacije, pa imate utisak da vam se život menja u trenutku. Ovo je period prelomnih odluka i prekretnica na poslu. U ljubavi imate nejasan odnos sa jednim Blizancem. Budite oprezni u saobraćaju.

On: Brzopletost koju posedujete može da vas navede na pogrešne odluke. Impulsivno reagujete i ne razmišljate mnogo o posledicama svojih postupaka. Treba da procenite racionalno šta je najvažnije na poslu. U ljubavi imate najmanje dve osobe koje su zainteresovane za vas.

RIBE

Ona: Uz aspekte Neptuna imate utisak da budni sanjate. Događaju vam se neverovatne situacije u kojima ćete spoznati svoju istinsku prirodu. Ovo je idealno za daleka putovanja. Retrogradan Merkur nije povoljan za brak i partnerstvo, jer je partner neodlučan i konfuzan.

On: Dobri aspekti vaše planete Neptun doprinosi da ste svesni svojih sposbnosti i zbog toga imate moć da utičete na druge ljude. Biće vam lako da ubedite druge u svoje stavove. Mašta vam je naglašena, tako da ste u pojedinim momentima kao u snovima. Nazadno kretanje Merkura ukazuje da nije dobar trenutak za početak nove ljubavne veze niti povratak na staru romansu.

Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар