Rukopis vas otkriva

Šta rukopis govori o vama? Način na koji pišemo može da otkrije dosta o nama, tvrdi grafolog Keti Meknajt. Ako pišete ukoso na desno, druželjubivi ste. Sitnija slova govore da ste stidljivi, a mnoge slavne ličnosti pišu velikim slovima.

Pišete ukoso
Ako pišete ukoso na desno, otvoreni ste za svet oko sebe i volite da se družite s drugim ljudima, a ako pišete na levo volite da radite sami ili iza kulisa.

Ukoliko pišete desnom rukom i vaš rukopis ide više ulevo, možda ste buntovnik u duši. Ljudi koji pišu ukoso logični su i paze s kim dele emocije.

Petlje na slovima
Zatvorena petlja na pisanom slovu L upozorava da se radi o osobi koja je zbog nečega napeta pa se suzdržava od nekih stvari u životu.

Kod slova E to znači da ste po prirodi sumnjičavi pa emocionalni argumenti kod vas nemaju istu težinu kao racionalni, piše "Život plus".

Veličina slova
Velika slova ukazuju da možete da uradite velike stvari u životu, a Meknajt otkriva da mnoge slavne ličnosti pišu velikim slovima. Takođe, volite da izlazite i budete u centru pažnje.

Sitnija slova govore da ste stidljivi ali i da imate jaku koncentraciju zbog čega se lako usmeravate na izvršavanje zadataka ili poslova.

Slovo S
Ukoliko slovo S pišete pravilno, okruglim potezima, volite da udovoljavate ljudima i uvek tražite kompromis. Takođe, ne volite konflikte. Osobe koje pisano slovo S pišu šiljato, s oštrim vrhom, obično su vrlo inteligentne i radoznale. Što je vrh slova viši, osoba je ambicioznija.

Širi donji deo slova S otkriva da možda ne sledite svoje snove ili da ste ih se odrekli da biste mogli da zaradite za život.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар