Nedeljni horoskop 25. novembar - 1. decembar 2012.

Na raskrnici dva meseca, novembra i decembra, pogledajte poruke zvezda u novom izdanju nedeljnog horoskopa * Ljubav, posao, zdravlje - proverite da li vam je i koliko naklonjen horoskop?

Ovan

Ljubav: Niste mogli ni da pretpostavite da će jedno prijateljstvo da se pretvori u tako divnu ljubav. Budite srećni i ne dozvolite da vam je bilo šta ugrozi. Vreme je da ozvaničite vezu prstenom. Posao: Svakodnevno se nervirate zbog stvari koje će vam kroz nekoliko meseci biti smešne. Razmišljajte pozitivno i mislite na budućnost. Zdravlje: Javite se lekaru, umesto što se ukućanima žalite na probleme sa zdravljem. Budite bez brige, nije ništa strašno.

Bik

Ljubav: Nakon svađe s partnerom, neko mora prvi da spusti loptu i izvini se. Navikli ste da to uvek bude vaš partner, vreme je da vi preuzmete ulogu mirotvorca. Posao: Malo vam se smanjila ambicija, a to nije dozvoljeno nekome ko je talentovan kao vi. Pronađite motivaciju i radite uporno kao što ste to činili na početku. Zdravlje: Pomalo ste nesigurni u vezi sa svojim izgledom jer ste se ugojili. Smanjite piće i hranu.

Blizanci

Ljubav: Nikako vam ne ide, a ulažete velike napore kako biste osvojili osobu koja vam se sviđa. Nemojte da se trudite, vidite da nema smisla. Uostalom, ko kaže da ona zaslužuje vašu ljubav. Posao: Malo vam smetaju kolege koje su pristigle u kolektiv jer se ističu i drže zajedno, a to govori da su jači i nadmoćni. Zdravlje: Niste se dovoljno potrudili da do kraja izlečite krajnike, pa je moguće da će se problemi ponovo javiti, i to ozbiljniji nego ranije.

Rak

Ljubav: Niste se mnogo uživeli u ulogu zaljubljene osobe. Bolje je da raskinete na vreme nego da partneru dajete lažnu nadu. Budite iskreni. Posao: Koliko radite, plata vam je i velika! Nemojte da budete nezahvalni i nezadovoljni. Poslodavac polako uviđa da konstantno zabušavate i neće biti tolerantan kad bude donosio odluku o vašoj budućnosti. Zdravlje: Dugo niste bili u boljoj kondiciji, samo tako nastavite. Jeste li primetili da je vežbanje bilo pravi izbor? A tako vas je teško bilo nagovoriti!

Lav

Ljubav: Niste se mnogo potrudili da osvojite partnera, a već ste odustali. To ne liči na vas. Morate što pre da se vratite u igru kao veliki zavodnik. Posao: Mnogo ste umorni i neophodan vam je odmor. Pokušajte da pričate sa šefom i zahtevate kraće radno vreme. Zaista ste to zaslužili. Zdravlje: Nije sve povezano s dobrom genetskom predispozicijom koju imate. Morate malo više da se potrudite kako biste sačuvali svoje zdravlje.

Devica

Ljubav: Veoma dobro se slažete s partnerom, i to zahvaljujući njegovoj strpljivosti i fleksibilnom karakteru. Morate da poštujete njegovu tolerantnost i da uzvraćate istom merom. Posao: Imali ste finansijski dobitak koji je zatvorio velike šupljine u vašem budžetu, što vam je skinulo s vrata jednu muku, ali ipak - para nikad dosta. Zdravlje: Rešili ste se zdravstvenih tegoba koje su vam godinama predstavljale problem, ali je i dalje neophodno da se čuvate i trudite da održite dobru kondiciju.

Vaga

Ljubav: Nije vreme da partneru stajete na muku, već ga podržite sada kad se nalazi u tako specifičnom stanju. Setite se koliku vam je podršku pružao kad ste imali problema. Ne zaboravite da uzvratite istom merom. Posao: Mirni dani na poslu, a vi kao da priželjkujete akciju. Skoro da ste zaboravili kakav stres trpite kad postane dinamično. Zdravlje: Nemojte da se bojite svake bolesti koja se pomene. Vreme je da zaboravite svoje navike hipohondra i da pokažete da ste zrela osoba.

Škorpija

Ljubav: Imate identične želje kao vaš partner, a to je da ga usrećite i učinite sve da mu bude lepo. Upravo tako se i on ponaša prema vama, što od vaše veze pravi savršenstvo na kojem bi vam svako pozavideo. Posao: Mnogo radite ovih dana pa će se to odraziti na poslove koje imate u kući i oko kuće. Nećete stići da sredite baštu i uradite ono što ste planirali. Zdravlje: Nikako da se aktivirate i krenete da vežbate, a obećavate to danima. Danas je idealan dan za početak. Nemojte da odlažete.

Strelac

Ljubav: Ovo je vaše vreme, oduševljeni ste osobom koju ste upoznali sasvim slučajno. Nemojte da je izgubite iz vida, kao što često znate da uradite i tako propustite šansu. Potrudite se ovaj put. Posao: Niste zadovoljni uslovima na poslu, kao ni odnosom s kolegama. Vreme je da se vaše ambicije okrenu u pravom smeru i da pokušate da radite ono što volite. Zdravlje: Osećate se slabo i žalite se, ali ne želite da odete kod lekara. Taj princip je pogrešan.

Jarac

Ljubav: Osećate strast prema partneru kao prvog dana. To je ono što vas drži u vezi, pa čak i kad se pokažu razlike ili jave nesuglasice među vama. Posao: Previše radite, a nemate satisfakciju kakvu zaslužujete. Budite strpljivi, posao vam trenutno omogućava da ostvarite bitne kontakte, što vi i koristite. Zdravlje: Imate mali problem s holesterolom. Možete lako da ga rešite ako se odlučite da ozbiljno poradite na režimu ishrane.

Vodolija

Ljubav: Sagorevate od strasti, ali ne sa svojim partnerom, već osećate privlačnost prema osobi koja vam već godinama okreće leđa, ali vas i pored toga zanima. Možda sada bude drugačije. Posao: Priča se da ste najtalentovaniji od svih vaših kolega. Nemojte da se zanosite time, jer ste upravo vi i najmanje vredni. Promenite to. Zdravlje: Stalno govorite da biste voleli da se razbolite kako biste malo vremena proveli ležeći u krevetu. Verujte, to nije dobra ideja.

Ribe

Ljubav: Veoma ste posvećeni partneru, a naročito u delikatnim situacijama u kakvima se našao prethodnih dana. Prvom prilikom će vam se zahvaliti za tu ljubav i pažnju uzvraćajući istom merom. Posao: Nikako nemojte da se plašite da kažete šta vam smeta, a mislite da bi moglo da se promeni. Neophodno je raditi na stavu. Zdravlje: Prejedate se iz noći u noć, i to samo pola sata pre spavanja. Izmenite takve nezdrave životne navike.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар