Astro sati tokom jednog dana

I svaki sat u danu ima odredjenu astrolosku frekvenciju, sto umnogome utice na oscilacije naseg bioenergetskog naboja.

Ovo je od posebnog znacaja za sat naseg rodjenja, ako znamo da se uticaj odredjenih planeta naizmenice smenjuje u krugu od 24 sata. Naime, nije svejedno da li smo rođeni izjutra, u podne, ili kasno uvece.
Neke svoje postupke, stavove i raspolozenja bolje cemo razumevati ukoliko znamo numericku vibraciju sata naseg rodjenja.
Krug od 24 sata podeljen je na sest numerickih stanica.
Prva numericka stanica je između nula i cetiri sata,
druga između 4 i 8 sati,
treca između 8 i 12,
cetvrta između 12 i 16,
peta između 16 i 20,
i sesta, poslednja između 20 i 24, tj. nula sati.


ZA ROĐENE IZMEĐU PONOĆI I ČETIRI SATA

Vi ste tihe i smirene prirode. Volite da sanjarite i gradite kule u oblacima. Imate bujnu mastu, ali se tesko snalazite u svetu fizicke stvarnosti. Rodjeni ste fantast i pesnik, pa vas stoga ljudi ne razumeju. Pomalo ste mesecar i vetropir, no, imate plemenitu dusu.

ZA ROĐENE IZMEĐU ČETIRI I OSAM SATI

Vas odlikuju hitrina i sklad. Uporni ste i istrajni u svim poslovima, a narocito u prakticnim stvarima. Kao malo ko snalazite se u svetu svagdasnje realnosti. Tezite za time da drugima budete uzor, da se iz tren dokazujete i potvrdjujete.

ZA ROĐENE IZMEĐU OSAM I DVANAEST SATI
Vi ste bice od vere, nade i optimizma. Zivahni ste, cili vazda u stvaralackom nemiru. Svuda zracite nesebicnu ljubav i magnetsku toplinu. Culni ste i produhovljeni. Imate naklonosti prema umetnosti i filozofiji, odlikuju vas vrline i talenti.

ZA ROĐENE IZMEĐU DVANAEST I ŠESNAEST SATI

Vedri ste, zivahni, cili, okretni, puni energije. Za vas su kao bogomdani prakticni poslovi. Dobar ste govornik, matematicar i fizicar. Ali nista manji ni knjizevnik ne biste bili, samo kad bi usmerili svoju energiju u tom pravcu. Recju, vi ste osoba svestrano nadarena, u mnogim profesijama i zanatima moze se uspesno ispoljiti vas kreativni duh.

ZA ROĐENE IZMEĐU ŠESNAEST I DVADESET SATI

Vi ste nemirnog, lutalackog duha, pomalo nervcik i vetropir. Pokreti su vam dinamicni, reci opste i snazne, brzo mislite i delate. Zelite sto vise toga da zgrabite od zivota, volite zivot u svim vidovima i oblicima. Cesto menjate odluke i stavove, preduzimate u isti mah po nekoliko poslova. Ko vas ne poznaje dobro, pomislio bi da ste brzopleti, ali vi ste i te kako savesni u svemu sto radite.

ZA ROĐENE IZMEĐU DVADESET I DVADESETČETIRI SATA

Umereni ste, uporni i istrajni na svim poljima. Tezite za tim da dominirate nad stvarima i situacijama. Imate sklonosti ka filozofiji i knjizevnosti racionalni ste i produhovljeni. Magnetski delujete na okolinu, autoritet ste u porodici i drustvu, medju prijateljima i rodbinom. Pomalo delujete robusno i nadmeno, a to je stoga sto odvise verujete u sebe, sto ste puni samopouzdanja, zivotne i kreativne energije.
(crozona)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар