Baba Vanga - Kompletan film o proročici (VIDEO)

Mada je umrla pre 15 godina, slepa bugarska proročica Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, slavu je stekla i izvan domovine zahvaljujući brojnim ispunjenim proročanstvima. Mnogi sada uveravaju kako je Baba Vanga predvidela i korona virus, ali je tada niko nije razumeo o čemu priča. Sada je sve jasno?!


Neška Stefanova Robeva (73), poznata bugarska gimnastičarka i trener mnogih svetskih šampionki, kaže da joj je baba Vanga, koju je često posećivala, neposredno pred smrt 1996. godine rekla:

- Neška, korona će biti svuda oko nas.
Korona je bugarska reč koja znači kruna i vezuje se za rusko vođstvo u zemlji. Robeva je dodala da je mislila da to znači da će Bugarska biti pod ruskim vođstvom, a tek sada je shvatila da su se baba Vangine reči odnosile na COVID-19.

 


Evo i podsećanja na vanginu biografiju i predvidjanja budućnosti. 

Baba Vanga je rođena 1911. godine u Strumici. Oslepela je u 12. godini, a u Domu za slepe u Zemunu provela je tri godine. Posle udaje nastanila se u gradu Petriču. Proročica Vanga je bila nepismena, pa su njena predviđanja zapisivali njeni saradnici i rođaci. Tvrdila je da njene paranormalne sposobnosti imaju veze s nevidljivim bićima koja joj šalju informacije o prostoru i vremenu. Predvidela je brojne događaje, poput bombardovanja Beograda 6. aprila 1941, teroristički napad na Ameriku 11. septembra 2001, cunami u Aziji, smrt princeze Dajane...


Iako nerado, govorila je i o dalekoj budućnosti. Prema njenim rečima, čovek će za 200 godina uspostaviti vezu s vanzemaljcima, uz podatak da mnogi od njih već godinama žive na Zemlji. Gosti iz svemira dolaze s planete koja se zove Vamfim. Predvidela je čak i tačan datum svoje smrti, a za svoju naslednicu je proglasila desetogodišnju slepu devojčicu iz Francuske.


Kada je 1980. godine Vanga izrekla: „Krajem veka, 1999. ili 2000. godine, Kursk će prekriti voda i ceo svet će plakati nad tim", svi su njeno proročanstvo smatrali ludim, jer su mislili da se odnosi na grad, ali kada je u avgustu 2000. godine podmornica „Kursk" potonula, Vangine reči su i te kako imale smisla.


Godine 1989. slepa proročica je izjavila: „Strava, strava, američki blizanci će pasti nakon što ih napadnu čelične ptice. Vukovi će zavijati u grmlju, nevina krv će biti prolivena". I zaista, kao što je Vanga i predvidela, 11. septembra 2001. godine, tornjevi Svetskog trgovinskog centra su u terorističkom napadu sravnjeni sa zemljom. Američki predsednik je u vreme napada bio Džordž Buš, što objašnjava reč grmlje (eng. Bush) u proročanstvu.


Vanga je za života predvidela i perestrojku u SSSR-u. Postoji i priča o tome kako ju je u vreme Drugog svetskog rata posetio Hitler, koji je navodno iz njene kuće izašao vidno uznemiren, pa se nagađa da je Vanga prorekla firerov neslavni kraj.


Kada je reč o Srbiji, osim bombardovanja Beograda iz 1941. godine, baba Vanga je predvidela njenu tragičnu sudbinu krajem 20. veka, i to kao kaznu usled srpskog bogohuljenja!


- Jugoslavija će se rasparčati, jer su Srbi psovali Boga - govorila je Vanga.


Vidovita Bugarka je devedesetih godina predvidela i dugoročniju budućnost na ovim prostorima:


- Sada je na Balkanu nemirno, no doći će dan kada će sve balkanske prestonice pružiti ruku pomoći i prijateljstva. Vođe Sofije, Beograda, Bukurešta, Atine i Ankare sastaće se vođeni željom za mirom i razumevanjem.


Umrla je 1996. godine i sahranjena u crkvi sv. Petke, a koliki je bio značaj ove proročice najbolje se vidi u podatku da je njenoj sahrani prisustvovao i predsednik Bugarske.


Njena predviđanja bila su i te kako interesantna naučnicima širom sveta, koji su nakon njene smrti tražili od porodice da im dozvoli da proučavaju njen mozak. Međutim, njena sestra Ljupka odbila je da se kasapi telo pokojne proročice.


Nedavno su ruski novinari utvrdili da je baba Vanga prorekla i sukob u Gruziji, ali i da će Rusija postati gospodar planete. Ipak, ako je suditi prema Vanginim proročanstvima, koje su sakupili njeni poštovaoci širom sveta, evropskom kontinentu se ne piše dobro. Slavna Bugarka katastrofalni svetski rat predviđa za nekih godinu i po dana, a od tada počinje sumorna i gotovo nezamisliva budućnost ljudi, a naročito stanovnika Starog kontinenta. Ostaje samo da vidimo da li će Vanga biti u pravu ili su nešto manje katastrofalne prognoze teoretičara zavere ipak realnije.




DOSIJE: Vidovita Vanga - Sva predskazanja


Slepa Vanga, najčudesnija i najzagonetnija proročica Balkana, uprkos decenijama sopstvenog mraka, otkrila svoje „sposobnosti” tek u svojoj 30. godini, na početku Drugog svetskog rata . Za 55 godina posetilo ju je najmanje milion ljudi, a gotovo 80 odsto njenih predskazanja se – obistinilo.



Tačno u ponoć 10. avgusta 1996. lekari, koji su se okupili u kući bugarske proročice Vange, konstatovali su naglo pogoršavanje njenog opšteg zdravstvenog stanja. Odavno je bolovala od kancera, a to je, izgleda , bila njena poslednja noć. Iako je decenijama, uglavnom travama, uspešno lečila ljude, sebi nije htela da pomogne, ali nije dozvolila ni lekarima da se na bilo koji način, savremenim sredstvima bore protiv njene opake bolesti.

Vangina dalja rođaka, unučica zapravo, koja je do poslednjeg časa bila pored njenog uzglavlja, posvedočila je da je proročica u tom trenutku zatražila čašu vode, koru hleba i da je - temeljno okupaju! Tek tada je prozborila: - E, sada je sve u redu!

Oko 9 ujutru, pričala je rođaka, Vanga je saopštila, da bi umirila rođake, da su po nju „došli duhovi”...Kazaljke samo što nisu pokazale 10. čas, a „najobaveštenija starica naše planete”, kako su je već odavno nazivali, napustila je ovaj svet...

Tako je vidovita Vanga, o kojoj i dan-danas raspravljaju naučnici raznih struka, profila i opredeljenja, napustila ovaj svet, zauvek ostavivši tajnu svojih neverovatnih, istinitih „viđenja”, pre svega budućih događaja. Bugarski naučnik, veoma ozbiljan i cenjen, Georgi Lazanov, koji je gotovo ceo svoj život posvetio naporu da pronikne u „tajnu” proročanstava Vange, jedan je od najupornijih i najposvećenijih...

Vanga, rođena Pandeva, kaže Lazanov, rodila se 1911. u Strumici, Makedonija, u porodici veoma siromašnog zemljoradnika. Toliko je bila slabašna, da se roditelji dva meseca nisu usuđivali da joj nadenu ime - plašeći se da li će uopšte da preživi. Ipak je preživela. Otac joj je nadenuo ime Vanga, što na grčkom znači „donosilac blagovesti”. Kada je navršila 3 godine, umrla joj je majka. Otac preuzima brigu o mnogočlanoj porodici, ali Vanga u svojoj 12. godini iznenada dospeva u kovitlac čudne i retke, za te predele, peščane oluje, ostaje zatrpana u pesku duže vreme posle čega gubi vid!

Neobjašnjive sposobnosti Vange prvo su zadivile njenog oca: prvo „čudo” se dogodilo kada je malena Vanga (puno ime Vangelija) ocu tačno opisala gde će pronaći izgubljenu ovcu iz njihovog stada . Objasnila je da je mesto „videla u snu”. Već tada je, što je pričala znatno kasnije, primetila da joj se u snu „javljaju oni koji govore o neprijatnim događajima koji su se potom i zbivali”...



Kako je počelo

Vangu je Kraljevina Jugoslavija 1925. smestila u Dom za slepe u Zemunu, gde je ona, boraveći tri godine, naučila Brajovu azbuku, da šije, pa čak i da svira klavir. Vratila se u Bugarsku po smrti oca jer je morala da se stara o mlađoj braći i sestrama.

Po svemu, kako tvrde očevici, ali i naučnici koji su proučavali njenu vidovitost, „ekspolozija” i pravi, javni početak njenih natprirodnih moći dogodili su se na početku 2. svetskog rata. Izgleda da je cela priča počela od njenog snoviđenja: pričala je da je na samom početku 1941. u snu videla „visokog, smeđokosog, neopisivo lepog konjanika u srednjovekovnoj odori”. Vanga je pripovedala da se on zaustavio ispred njene kuće, sišao sa konja i ušao. Prostorija u koju je stupio, koja je bila u potpunoj tami, odjednom je zasijala, kao da je svanuo dan. Okrenuo se prema njoj i prozborio: - Uskoro će se Svet prevrnuti naglavačke. Mnogo će naroda izginuti. Ne boj se. Biću pored tebe i govoriću ti šta treba da im poručiš...I živima i mrtvima.

Zanimljivo je da stanovnici sela Petrič gde je živela i umrla Vanga i danas veruju da je negde u blizini njene kuće zakopana statuta u prirodnoj veličini tajanstvenog konjanika od - čistog zlata. Ima mnogo onih koji, pak, tvrde da statua predstavlja rimskog imperatora Konstantina!

Izgleda da je Vanga počela pravu „karijeru” najgorim mogućim gostom, krvolokom, vođom 3. Rajha Adolfom Hitlerom i da je on bio jedan od njenih prvih „pacijenata”. Postoje svedočanstva da se on, odmah pošto je nemačka soldateska ušla u savezničku Bugarsku, iz Sofije uputio u Vangino selo da čuje šta će mu proročica reći o njegovom (tada još tajnom) napadu na SSSR. Kažu da mu je ona, čim je ušao u prostoriju, iako nije prozborio ni reč, odmah rekla: - Ostavi Rusiju na miru. Izgubićeš taj rat! Hitleru se nikako nije svidelo predskazanje i počeo je da besni. Vanga je onda, da bi ga uverila u svoje moći, poslala njegove posilne u susednu ulicu gde se u jednoj štali upravo ždrebila kobila. Detaljno je opisala kako će izgledati ždrebe koje se upravo rađalo. Posilni su se vratili i potvrdili Hitleru Vangine reči. Svedoci kažu da je firer izleteo iz Vangine kuće besan više nego ikada do tada...

Vangu je tokom njenih 55 godina vidovnjačkog staža, kako je izračunao Lozanov, posetilo najmanje milion ljudi. Nije svakome htela da „otkrije” šta „vidi”, ali je više od 7000 njenih predviđanja i predskazanja za njenih poslednjih 25 godina rada dokazano ostvareno i obistinilo se - gotovo 80 odsto od onoga što je htela da kaže! Mnogima nije htela da odgovori, da im predskazuje, mnoge je jednostavno isterala iz svog doma, ali je mnogo puta i to - kako govore svedoci - iz neobjašnjiivih razloga najradije govorila o sudbini novorođene i još nerođene dece. Posebno rado je „razgovarala” sa ljudima koji su umrli pre 100, 200 godina. A upravo te njene „razgovore” sa umrlima i vizije o sudbini dece stručnjaci smatraju najtajanstvenijim i najneobjašnjivijim osobinama Vanginog proročkog uma!



Sudbine poznatih


Vanga je pola godine pre smrti Staljina 1953. najavila njegov kraj. Tajne službe Bugarske su je odmah uhapsile, a nekoliko meseci po njegovoj smrti ipak oslobodile. Isto tako 1963. predvidela je smrt američkog predsednika Džona Kenedija, a 1968. tri važna događaja: pobunu u Čehoslovačkoj - Praško proleće, smrtonosno ranjavanje senatora Roberta Kenedija i potom, na američkim izborima, pobedu Republikanaca...”Videla” je 1969. smrt Indire Gandi. SSSR je krajem 80-tih počeo da se raspada, perestrojka je kucala na vrata, a Vanga je iznenada rekla: - Kursk će se naći pod vodom i ceo svet će ga oplakivati. Tada njene reči nikome nisu bile jasne, jer se ruski grad Kursk nalazi daleko od mora i svake veće vode. Međutim, tek 2000. svima je postalo jasno o kom Kursku je ona govorila - o ruskoj nuklearnoj podmornici koja je nosila ime tog grada koja je, zajedno sa svojom posadom, nesrećno završila na dnu Severnog mora...

Raznorazni znani i neznani, više ili manje rangirani, poznati i nepoznati prošli su kroz Vanginu kuću. Svi su se njoj obraćali zbog ličnih problema i muka. Tako joj je 1979. došao i čuveni ruski glumac Vjačeslav Tihonov koji je igrao glavnu ulogu kapetana Štirlica u sovjetskoj kultnoj TV seriji „11 magnovenja proleća” koja je i u tadašnjoj Jugoslaviji zabeležila neverovatan uspeh i „držala” pred ekranima milione gledalaca.

U trenutku kada je prešao prag njene kuće, Vanga je povikala: - Zašto nisi ispunio molbu svog najboljeg druga? Mislim na Jurija Gagarina. Kada je kretao na svoj poslednji probni let, došao je kod tebe i rekao da, pošto on nema vremena, ti kupiš budilnik i staviš ga pored sebe. Da bi te taj sat podsećao na njega! „Štirlic” je bio van sebe i iznenada mu je pozlilo. Kada se od kapljica valerijane malo povratio, Tihonov je jedva prozborio: -Sve što je rekla Vanga je tačno. U onom haosu posle smrti Jurke potpuno sam zaboravio na njegovu molbu. Vanga je na to samo dodala: - Gagarin nije umro. On je „odveden”! Te njene reči niko ni do danas još nije uspeo da rastumači!

Zabeleženo je da je kod Vange, pored ostalih, došao i čuveni ruski pesnik Jevgenij Jevtušenko iz samo njemu znanih razloga. Još sa praga, dok još nije ni stupio u njenu sobu, povikala je: -Kakav si ti pesnik? Smrdiš iz daljine na bure. Ti mnogo znaš i možeš mnogo toga da uradiš, ali zašto toliko piješ i pušiš?



Vladimir „osmi”


Početkom 80-tih prošlog veka u Vanginom životu proročice, očigledno, nastupa potpuno nova faza: više nego ikada do tada (od 1941) počinje da „vidi” - budućnost. Bližu i dalju. Njeni najbliži su zabeležili da je početkom 1981. u jednom trenutku povikala: - Pazite! Uskoro će nam doći nove, ljudima do sada nepoznate bolesti. Svi, čak i oni koji nikada nisu bolovali, razboleće se. Još uvek, jer je to u našoj moći, možemo to da predupredimo. Ubrzo potom pojavili su se AIDS, ptičiji grip...

Vanga je nedugo posle toga poručila svojim najbližim da je „ubeđena da će se čovečanstvo početkom 21. veka izbaviti od raka”. Govorila je: - Doći će dan kada će rak biti okovan u železne lance. Pojasnivši da će lek „sadržati mnogo gvožđa”...

Početkom 1988. Vanga je poručila: - Svedoci smo sudbonosnih događaja. Dva najveća vladaoca sveta će se rukovati (po svemu, mislila je na Regana i Gorbačova). Proteći će još mnogo vode rekama Rusije, a to se ipak neće dogoditi. Dok ne dođe „osmi”, kako je govorila, koji će zaključiti konačan mir na Planeti. Vanga je to govorila dok je Rusijom vladao Boris Jeljcin i očigledno je mislila na „sledećeg”, ne navodeći njegovo ime. Samo je, uzgred, rekla: - Biće to neočekivana ličnost! Sada znamo da je to bio Vladimir Putin.

Istine radi, Vanga je još 1979. izrekla da „ se sve topi, kao i led, ali samo jedno ostaje netaknuto - slava Vladimira, slava Rusije. On sve sklanja sa svog puta i ne samo da će se sačuvati, već će postati gospodar Sveta”...Ali i da će Rusija ponovo postati imperija!

Ne treba ni potsećasti da je Vanga to izrekla u vreme SSSR, kada je reč Rusija retko ko izgovarao. Na kog je Vladimira ona mislila, ostaje zagonetka . Tumači njenih proročanstava „tipuju” na trojicu: srednjovekovnog kneza Rusije Vladimira Dolgorukova, Vladimira Iljiča Lenjina i na Vladimira Putina. A Putin je, izračunali su, baš „osmi” Vladimir u ruskoj istoriji...

Negde, kako kažu, januara 1989. Vanga je iznenada zavapila: - Strah. Strah. Braća Amerikanci će pasti, gvozdene ptice će ih iskljuvati. Vukovi će zavijati iz džbunova, nevina krv će se proliti...A u septembru 2001. u vazdušnom terorističkom napadu srušene su kule „bliznakinje” Svetskog trgovinskog centra u Njujorku. Da li je potrebno reći da se napad dogodio u vreme kada je američki predsednik bio Džordž Buš (bush - buš- na engleskom žbun)?

Početkom 1993. Vanga je rekla: - SSSR će biti obnovljen u prvoj četvrtini 21. veka. A gotovo pred samu smrt, što je bilo i njeno poslednje predskazanje je poručila:

- Dolazi vreme čudesa i otkrića iz oblasti nematerijalnog. Bićemo svedoci velikih arheoloških otkrića koja će iz korena promeniti shvatanja o svetu koji mi danas poznajemo. Svo skriveno zlato će isplivati na površinu, ali će, zato, voda otići...To njeno proročanstvo još nije rastumačeno, kao ni njegov nastavak:

- Naši unuci će za oko 200 godina uspeti da uspostave kontakt sa braćom po razumu iz drugih svetova.

Vanga je, pred smrt, svoju ovozemaljsku misiju završila rečima:

- Na Zemlji odavno žive došljaci iz drugih svetova. Odakle oni dolaze? Sa planete koju nazivaju Vamfim. Ona je, kako je rekla, treća od Zemlje, ne precizirajući ni odakle, ni od čega niti u kom pravcu...



Šta nas čeka?


Vanga je, mora joj se oprostiti, u poslednjoj godini svog života u predskazanjima, za sada, malo i pogrešila:

2023 - Neznatno se menja orbita Zemlje;

2025 - Evropa je slabo naseljena;

2028 - Pronalazak novog izvora energije. Polazak letelice sa ljudskom posadom ka Veneri;

2033 - Led na zemljinim polovima se topi. Povećava se nivo svetskog Okeana;

2043 - Svetska privreda cveta. Evropom vladaju muslimani;

2046 - „Uzgajaju” se svi organi ljudskog tela, a zamena bolesnih postaje najbolji metod lečenja;

2066 - Tokom napada na muslimanski Rim, SAD prvi put primenjuju novo klimatsko oružje - naglo zahlađenje;

2076 - Zemljom zavladava novo besklasno društvo - komunizam;

2084 - Priroda se polako oporavlja;

2088 - Pojavljuje se nova bolest - starenje za nekoliko sekundi;

2097 - Brzo starenje je pobeđeno;

2100 - Veštačko Sunce počinje da osvetljava tamnu stranu Zemlje;

2111 - Ljudi postaju kiborzi-živi roboti;

2123 - Male države ratuju međusobno, velike se ne mešaju;

2125 - U Mađarskoj uhvaćeni signali iz kosmosa, svi se setili Vange;

2130 - Ljudske kolonije pod vodom - uz pomoć i savete vanzemaljaca;

2164 - Životinje naučnici pretvaraju u polu-ljude;

2167 - Pojavljuje se nova religija;

2170 - Planetarna suša;

2183 - Ljudska kolonija na Marsu postaje nuklearna sila i traži nezavisnost od Zemlje;

2187 - Naučnici uspevaju da spreče erupcije dva najveća vulkana na Zemlji;

2195 - Kolonije pod morem u potpunosti postaju nezavisne - obezbeđene hranom i energijom;

2196 - Evropejci i Azijati, posle totalnog mešanja, postaju jedan narod;

2201 - Na Suncu postepeno slabe termo-nuklearne reakcije, zvezda se hladi;

2221 - Čovečanstvo u potrazi za vanzemaljskim životom stupa u kontakt sa nezamislivim i užasnim;

2256 - Zemaljski kosmički brod, po povratku na Zemlju, doneo je na planetu noovu, strašnu bolest;

2262 - Postepeno se menjaju orbite planeta Sunčevog sistema. Marsu preti nova kometa;

2271 - Naučnici konačno izračunavaju novonastale fizičke konstante;

2273 - Mešanjem žute, bele i crne nastaje potpuno nova rasa;

2279 - Naučnici dobijaju energiju „ni iz čega”: verovatno iz vakuuma ili „crnih rupa”;

2288 - Putovanje kroz vreme i novi kontakti sa vanzemaljcima;

2291 - Sunce se hladi. Pokušaji da se ono ponovo „zapali”;

2296 - Snažne eksplozije na Suncu. Menja se sila teže. Na zemlju počinju da se obrušavaju stare kosmičke stanice i sateliti;

2299 - u Francuskoj jača partizanski pokret protiv islamista;

2302 - Otkriće novih značajnih zakona i tajni Svemira;

2304 - Otkrivena tajna Meseca;

2341 - Nešto zastrašujuće približava se Zemlji iz kosmosa;

2354 - Havarija na jednom od veštačkih sunaca Zemlje izaziva strašnu sušu;

2371 - Velika glad na Zemlji;

2378 - Nova rasa na Zemlji množi se neverovatnom brzinom;

2480 - Sudar 2 veštačka zemljina Sunca;

3005 - Rat na Marsu, remeti se trajektorija planeta Sunčevog sistema;

3010 - Kometa pogađa mesec. Oko Zemlje stvoren pojas prašine i kamenja;

3797 - Na Zemlji potpuno nestaje sve živo, ali ljudski rod kreće da nastavi život u drugim zvezdanim sistemima;

3803 - Na novu planetu, utočište ljudske rase, stiglo malo ljudi. Slabo naseljena. Ljudi imaju malo kontakata među sobom. Klima nove planete utiče na ljude - oni mutiraju;

3805 - Rat među judima za resurse. Gine gotovo polovina stanovništva;

3815 - Završen rat;

3854 - Razvoj civilizacije praktično zaustavljen. Ljudi žive u čoporima, kao zveri;

3871 - Pojavljuje se novi Prorok koji ljudima govori o moralnim vrednostima, religiji;

3874 - Prorok dobija podršku svih preživelih. Osniva se nova Crkva;

3878 - Vanzemaljci, zajedno sa novom Crkvom, obučavaju Zemljane zaboravljenim naukama i umećima;

4302 - Pojavljuju se novi gradovi na planeti. Rukovodstvo nove Crkve podstiče razvoj nauke i tehnologija. Naučnici otkrivaju opšte mehanizme uticaja svih bolesti na organizam;

4304 - Pobeđene sve bolesti;

4308 - Posledica mutacije: ljudi koriste više od 34 odsto svog mozga. Potpuno nestaju zlo i mržnja;

4509 - Čovek konačno „upoznaje” Boga. Ljudi dostižu takav stepen razvoja, da mogu da komuniciraju s Bogom;

4599 - Ljudi postaju besmrtni;

4674 - Civilizacija dostiže vrhunac. Na Zemlji i drugim planetama živi 340 milijardi ljudi. Počinje mešanje ljudi sa vanzemaljcima;

5076 - Otkrivena granica Svemira. Niko ne zna šta je - iza;

5078 - Ljudi odlučuju da pređu granicu Svemira. Protiv je oko 40 odsto pripadnika rase;

Vanga je tu stala. Samo je kratko nagovestila, bez ikakvih dodatnih objašnjenja i podrobnosti, da već sledeće, 5079. nastaje - kraj sveta. Šta god to značilo!


Kako je Vanga „videla”

 
Kada kod mene dođe neko, pojavljuje mi se osećaj kao da mi se u glavi otvara „prozorčić” kroz koji ja mogu da posmatram slike iz života prisutnog.
Njegov život mi jednostavno prolazi „pred očima”, kao nekakva filmska traka. Uz to, čujem glas koji mi govori šta treba da prenesem toj osobi, objašnjavala je Vanga „mehanizam” svoje vidovitosti. Svedoci pričaju da je ona često za svoja predskazivanja koristila šećer!
Gotovo svi koji su dolazili kod Vange donosili su sa sobom parče šećera (verovatno u kockama) koje je prethodne noći bilo ispod njihovog jastuka. Zanimljivo je da Vanga, nepogrešivo, nikako nije htela da razgovara sa pridošlicama čiji su dani već bili odbrojani, ali ni sa zlonamernim znatiželjnicima.

Vangin suprug

 
Vangina udaja za mladića iz okoline njenog sela Petriča 10.5.1942, Dimitra Gušterova, uklapa se u priču o nizu neverovatnih događaja koji su je pratili celog života.
Mladi Dimitar je došao kod Vange početkom 1942. da je upita ko je ubica njegovog rođenog brata koji je ostavio iza sebe bolesnu ženu i troje male dece. Vanga nije htela da mu kaže ime ubice iako je, govorila je kasnije, znala. Od mladića je uspela da dobije obećanje da će prestati da traži ubicu i da se neće svetiti jer će, kako mu je rekla, „ionako biti svedok njegovog kraja”. Dimitar nije bio zadovoljan Vanginim odgovorom, ali je počeo sve češće da dolazi kod nje. I - zavoleo je. Posle nekoliko meseci oni su se venčali kada je Vanga imala 31 godinu. Dece nisu imali i usvojili su dvoje - dečaka i devojčicu. Dimitar je od posledica ranjavanja i učešća u Drugom svetskom ratu sve češće poboljevao. Kažu da je bio i sklon alkoholu. Umro je 1962. godine.
(Dragoslav Marković, časopis Treće oko)



Pogledajte i ostale naše tekstove:












































Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. Čarobni poziv dr. Ajayi pomogao mi je da se vratim mužu nakon 2 godine razdvojenosti zbog nesporazuma i molio sam ga nekoliko puta da se vrati kući da bude sa mnom i naše troje djece, ali umjesto toga odbijem da ostanem s drugom ženom u koju vjerujem manipulira s njim. Vidio sam svjedočanstvo o vračaru čarolije dr. Ajayi dok sam tražio pomoć na internetu koji mi je objasnio kako je pomogao da svog brata izvuče iz zatvora nakon što je za nju obavio čaroliju pomilovanja, stvarno želim da se moj muž vrati kući, pa pošaljem SMS pravopisac na WhatsApp-u: +2347084887094 i rekao mi što treba učiniti, k slijedio sam sve upute i danas moram podijeliti svoje svjedočenje jer se moj muž vratio kući tri dana nakon što je dr. Ajayi izvršio čaroliju da se vrati kući, sada sretno živimo. Imao sam dvojbe, ali sada više ne sumnjam, jer sve što mi je Čarobnjak rekao, dogodilo se kako mi je objasnio, pa ako vam je potrebna pomoć kotača za čaroliju za bilo kakav problem sa kojim se susrećete u životu, kontaktirajte e-poštu dr. Ajayi : drajayi1990@gmail.com ili WhatsApp: +2347084887094.

    ОдговориИзбриши
  2. Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Regards
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Call/Text: +1 (985)465-8370
    Motto: We offer the fastest and reliable services

    ОдговориИзбриши