Nedeljni horoskop 29. april - 5. maj 2012.

Maj, maj, jedan je maj... Po mnogima i najlepši mesec u godini. Mesec praznika ali i - izbora. A za vas, šta vam donosi nedelja na raskrsnici izmedju aprila i maja?


Ovan

Ljubav: Ne zanemarujte intuiciju, koja vam je naročito izražena. Poslušajte svoja osećanja u vezi sa osobom do koje vam je stalo. Nekada šesto čulo može da bude važnije od svih razumnih zaključaka. Posao: Nije naodmet da poslušate savete kolega s kojima sarađujete. Nemojte misliti da ste uvek u pravu. Upotrebite kolegijalni duh koji imate. Zdravlje: Morate više da se odmarate. Malo brinete o svom zdravlju, a govorite da vam je na prvom mestu. Nemojte dozvoliti da ga izgubite.

Bik

Ljubav: Teško je biti na vašem mestu kad su zvezde zauzele takve pozicije. Imaćete problem sa iskazivanjem emocija i iskrenošću prema partneru, a to će uticati na vašu vezu i partnerovo strpljenje. Posao: Bezazlene greške koje pravite zbog rasejanosti mogu da poremete vašu poslovnu reputaciju. Budite koncentrisani i proveravajte sve po dva puta. Zdravlje: U odličnoj ste formi. Vrlo je bitno da nastavite da se bavite sportom i da budete disciplinovani kad je o ishrani reč.

Blizanci

Ljubav: Razmislite o greškama kojima ugrožavate partnera. Ne optužuje vas on za džabe i nije „bolesno ljubomoran“, kako kažete. Posao: Obratite pažnju na kolege koje vređate slučajnim i nepromišljenim komentarima. Nekome ste noćna mora, a niste ni svesni toga. Povedite računa o svojim šalama. Zdravlje: U odličnom ste stanju. Da bi tako i ostalo, zadržite sve navike i posavetujte bližnje da se tako ponašaju.

Rak

Ljubav: Idealan period za rešavanje nesuglasica koje imate s partnerom već mesecima. Otvorite mu dušu i popričajte iskreno o svemu. I partner će biti iskren, a to je ono što vam nedostaje u vezi. Posao: Nije vam povoljan period za menjanje posla. Ostanite zasad na istom radnom mestu, a pred kraj leta razmislite o drugoj firmi. Zdravlje: Ako imate neku hroničnu bolest, pokušajte da je lečite alternativnom medicinom, može vam pomoći više od klasične.

Lav

Ljubav: Pružite šansu osobi koja se već dugo trudi da vas osvoji. Nije dobro biti tako isključiv i odbijati sve bez pokušaja. Pokajaćete se. Posao: Zaradićete veliki novac ako se upustite u novi posao, koji vam se nudi. Treba da rizikujete, zagarantovano vam je profitiranje, a zvezde su vam naklonjene. Zdravlje: Zdravlje vam je odlično. Dobro se osećate, imate kondiciju i vitalni ste. Nastavite da vodite računa o sebi kako biste i dalje ostali u takvom stanju.

Devica

Ljubav: Morate da budete nežniji prema partneru. Iz dana u dan trpi ponižavanja i grubost. Razmislite u čemu je problem i zašto za sve druge imate više strpljenja. Posao: Situacija na poslu se popravlja. Polako ćete dobiti sva priznanja koja su kasnila, a koja ste očekivali. To će vas dodatno motivisati. Zdravlje: Povećajte aktivnost. Iskoristite lepo vreme i posvetite se nekom sportu. Pozitivno će uticati i na fizičku kondiciju i na raspoloženje. Napravite dobar raspored i uverićete se sami.

Vaga

Ljubav: To što partner nema vremena za vas može da bude i dobro ako znate to da iskoristite. Pokrenite se, ne zavisite samo od njega. Provedite se s društvom i prihvatite izazove. Posao: Nije lako raditi kad imate emotivne probleme. Pokušajte da sredite ljubavni i društveni život, pa ćete lakše završavati poslovne obaveze. Zdravlje: Zdravlje vas dobro služi, ali zbog nerviranja možete da zaradite hronične glavobolje. Pokušajte da lečite uzroke bolesti, a ne simptome.

Škorpija

Ljubav: Nemojte u startu okretati leđa osobi koja bi se potrudila oko vas. Budite svesni koliko ste komplikovani i zahtevni i naučite da cenite ono što je neko spreman da vam pruži. Posao: Sve bolje i bolje. Izlazite iz lošeg perioda i započinjete novu fazu, koja će biti puna uspeha. Ne obazirite se na prošla dešavanja jer mogu da vas sputaju. Zdravlje: Sve vam je stabilnije zdravstveno stanje. Naučili ste da osluškujete svoj organizam i da činite ono što je najbolje za vašu psihu i telo.

Strelac

Ljubav: Skloni ste tajnim vezama i zabranjenim ljubavima. Već je postojalo upozorenje da to okončate, ali vi ste uporni. Kao da vas ništa ne inspiriše kao rizik. Posao: Nije vam lako na poslu. Preopterećeni ste i ugrožavate sve druge kad vam naiđe žuta minuta. Probajte da ublažite tempo kako neko ne bi nastradao. Zdravlje: Toliko vam je stresan poslovni život da ponekad hoćete da ujedate, a to direktno ugrožava vaše zdravstveno stanje. Nije naodmet da posetite psihologa.

Jarac

Ljubav: Nikada ranije niste bili toliko euforični i željni zaljubljivanja kao ovog proleća. Sve vam je u znaku ljubavi, pa cvetate. Uživajte u predstojećim danima. Posao: Poboljšava vam se situacija na poslu, što će vas dodatno osloboditi stresa i dati vam još više slobodnog vremena da uživate u privatnom životu i emotivnom zanosu. Zdravlje: Povedite računa o imunitetu i zdravoj ishrani. Smanjite poroke kojima ste skloni, pa će vam se i čitavo zdravstveno stanje poboljšati.

Vodolija

Ljubav: Nastavite da rizikujete, morate da probate sa ovom osobom, iako se drugi i ne slažu s tim. Bitno je da se sami uverite u to, a ne da živite slušajući tuđe savete. Posao: Vrlo ste kreativni i potrebno je da nađete posao preko kojeg je moguće izraziti svu tu kreativnost. Pokušajte da radite neke ručne radove, to vam ide. Zdravlje: Prošla je faza promene vremena na koju ste, kao meteoropata, reagovali. Sada se vreme stabilizovalo, pa i vaše zdravlje. Dobro se osećate.

Ribe

Ljubav: Lepo je što ste pronašli osobu koja vas ispunjava, ali pokušajte i da ostanete s njom. Vama je vernost slaba strana, pa morate da se promenite ako želite da vam ova veza uspe. Posao: S neverovatnom lakoćom obavljate teške zadatke i svi vam zbog toga zavide. Lako vam je kad ste talentovani, ali je potrebno i da uložite još više rada da biste dostigli maksimum svoje karijere. Zdravlje: Imate vrlo dobar imunitet i to vas štiti od svih spoljnih uticaja, pa čak i kad se ne čuvate, kao u poslednje vreme.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар