Nedeljni horoskop 4-10. mart/ožujak 2012.

Pa, da vidimo šta nam to, sudeći prema porukama zvezda, donosi nerednih sedam dana * Nedelja u kojoj je i veliki praznik svih dama, 8. mart...


Ovan
od 21. marta - do 20. aprila

Ljubav: Zbog čega ste uleteli u tu avanturu? Ljubavni trougao nije vaša vrsta igre. Pokušajte da što bezbolnije izađete iz problema.
Posao: Maštate o velikim parama za malo rada. Nažalost, zasad to nije moguće. Budite i dalje čvrsto na zemlji. Ne rasipajte energiju na stvari koje nisu bitne. Hoće li se vama neko naći kad budete bili u teškoj situaciji?
Zdravlje: Tešite druge, ali su i vama potrebni podrška i savet. Nervni sistem je na udaru. Druženje s vedrim osobama je lek za dušu.

Bik
od 21. aprila - do 20. maja

Ljubav: Nestabilni ste i lomljivi, lako padate pod tuđ uticaj. Nemojte slušati druge, već samo sebe. Kolebate se: prekinuti vezu ili je ozvaničiti.
Posao: Nagli talas malodušnosti će proći. Imate dovoljno sredstava da bez problema prebrodite ovaj period. Odmorite se, sačekajte nekoliko dana, a onda od četvrtka krenite u nove radne pobede. Važno je da znate šta hoćete.
Zdravlje: Depresivni ste i nervozni, ali to je u ovom trenutku normalno: stalno se preispitujete.

Blizanci
od 21. maja - do 20. juna

Ljubav: Smirite se! Kad stvari krenu nizbrdo, ne smete očajavati. Nezadovoljstvo partnerom prolaznog je karaktera.
Posao: Prvih nekoliko dana ove sedmice biće sve u redu, ali se pred vikend pripremite za poslovne komplikacije. Ne udubljujte se previše u problematiku, slušajte svoj instinkt.
Zdravlje: Zdravstvena situacija nije idealna. Krajem nedelje imunitet može opasti. Bolest zahteva ozbiljniji tretman. I mnogo kretanja.

Rak
od 21. juna - do 22. jula

Ljubav: Nikako da progovorite istim jezikom kao i vaš partner. To ima za posledicu opšti raspad sistema. Više radite na sebi, jer se tu krije problem.
Posao: Odličan period za posao, a loš za saradnju. Dakle, preporučuju se solo projekti u trgovini, ali i kreativni poslovi. Nemojte biti neodlučni. Dok vi oklevate, konkurencija ne gubi vreme. Budite samouvereni.
Zdravlje: Mogući su problemi sa sluhom i reumatične tegobe. Posetite lekara.

Lav
od 23. jula - do 23. avgusta

Ljubav: Ljubav vam je potrebnija nego ikada, ali ona izostaje. Nesporazumi s partnerom i mogućnost sukoba vas plaše.
Posao: Odličan period za početke. Nema zarade bez rizika, a ovog puta on je minimalan. Poslovni potezi praćeni su novim ulaganjima. Morate biti stalno nečim okupirani, jer čim nastupi zatišje, nastupa i loše raspoloženje.
Zdravlje: Skloni ste mračnim mislima čim nastupi zatišje od obaveza. Zle slutnje, predosećanja i depresiju treba izbegavati. Nađite sebi zabavu!

Devica
do 24. avgusta - do 22. septembra

Ljubav: Nezadovoljstvo emotivnim životom prolaznog je karaktera. Vređaju vas sitni gestovi partnera. Prijala bi vam ležernija atmosfera.
Posao: Saznanje da nemate na koga da se oslonite je bolno. Pitate se dokle tako. Morate biti odlučni čim nastanu prve komplikacije, jer kasnije nećete moći da vladate situacijom. Nesporazume rešavajte odmah.
Zdravlje: Podložni ste prehladama i bolestima disajnih organa. Preduzmite nešto, nemojte čekati da legnete u krevet.

Vaga
od 23. septembra - do 23. oktobra

Ljubav: Moguće su promene: da li ćete započeti vezu sa osobom iz daleka ili ćete prekinuti dosadašnju dosadnu vezu - videćete i sami.
Posao: U poslednjem trenutku spasavate se od finansijskog kolapsa zahvaljujući novim poslovima. Okupirani ste radom. Svedite te aktivnosti na razumnu meru da ne biste ostali bez prijatelja.
Zdravlje: Lake zdravstvene tegobe ipak mogu kulminirati sredinom nedelje. Sprečite to.

Škorpija
od 24. oktobra - do 21. novembra

Ljubav: Na pragu ste nove uzbudljive ljubavne avanture. Pazite samo da se ne opečete, pošto trenutno „otkidate“ na vatrene znake.
Posao: Rutinski poslovi ne zadovoljavaju vaše potrošačke apetite, pa je u izgledu dodatni izvor prihoda. Obradovaće vas višestruko: i zbog para, i zbog kreativnosti. Urazumite se i uozbiljite.
Zdravlje: Zdravstvena situacija nije sjajna, ali je vi još više komplikujete. Umesto da se smirite i opustite, stalno se opterećujete.

Strelac
od 22. novembra - do 21. decembra

Ljubav: Stalni partner vam je dosadio, pa maštate o novim uzbuđenjima. Mnogi pripadnici ovog najerotičnijeg znaka planove sprovode u delo.
Posao: Ukoliko razmislite i detaljno razradite poslove, šanse da uspete biće izvanredne. Mogući su sukobi sa saradnicima, koji teško mogu da prate vaš tempo. Zaboravite ih. Manje priče, a više rada.
Zdravlje: Napetost se odražava na psihu. Nepromišljenost dovodi do povreda. Kad to znate, čuvajte se, pa će samim tim i rizici biti minimalni.

Jarac
od 22. decembra - do 19. januara

Ljubav: U svemu, pa i u ljubavi, prilično ste naivni. Druga strana to koristi a da niste ni svesni. Ako ste vi korektni, mislite da su svi. Vodolija je u igri.
Posao: Pred donošenjem ste važne odluke. Budite praktičniji i ne traćite dragocene trenutke. Umesto što razmišljate o drugima, napravite plan kako da iz situacije izvučete maksimum. Okrenuti ste novim projektima.
Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima. Klonite se svih vrsta poroka, pa i jake hrane.

Vodolija
od 20. januara - do 19. februara

Ljubav: U odnosima s voljenom osobom ste tvrdoglavi. Pošto pametniji popušta, budite to vi. Barem jednom. Za promenu.
Posao: Zarađujete više nego što se trudite. Toga postajete svesni kad vidite primere iz svoje okoline. Naglašena težnja za materijalnom sigurnošću stvara vam lažni osećaj da ćete izbeći preokrete.
Zdravlje: Preterujete u uživanju u hrani i drugim čulnim zadovoljstvima više nego što to vaš organizam može da podnese.

Ribe
od 20. februara - do 20. marta

Ljubav: Sledi emotivno „veliko spremanje“ i novi počeci. U svakom slučaju, nalazite se pred značajnim događajima.
Posao: Na svaki način pokušajte da izbegnete sukob sa zakonom i sudske sporove. Ako planirate selidbu, odložite je. Nije vam teško da radite, ali teško podnosite lošu poslovnu saradnju, za koju ste sami krivi.
Zdravlje: Zdravstvena situacija nije sjajna. Uslediće nova ispitivanja i nova dijagnoza. Ne paničite, već se lečite čajevima.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар