Prsti na nogama otkrivaju kakvi ste

Čitanje sa stopala u zemljama poput Kine i Indije imaju jako dugu tradiciju skoro 5.000 godina, a nastalo je iz verovanja da su stopala ogledalo čovekovog tela....

Izbočine,kvržice,žuljevi ili sam bol u nogama pokazuju da čovek ima problem u nekom delu svoga tela.Po ovoj metodi gledanja u stopala veruje se da su duh i telo neraskidivo povezani,pa fizički nedostaci mogu da budu proizvod karakternih osobina.Tako na primer ljudi s ravnim tabanima su jaki ljudi,ali zbog svog slobodnog,nezavisnog duha su na sebe preuzeli previše brige.

Refleksolog Džejn Šian već nekoliko godina "čita s tabana" kaže da u verovanju Kineza i Indijaca ima istine.Pokažite mi svoje tabane i ja ću vam reći da li ste divlji,avanturista ili žudite za stabilnošću,redom i harmonijom u životu.Reći ću vam da li pijete dosta vina ili slatkiša.
U nastavku ovoga teksta donosimo vam šta svaki pojedinačni prst na nozi može vam reći o drugoj osobi:

Palac na nogama
Ako vam je palac na nogama mnogo duži od ostalih prstiju pametni ste,kreativni,uvek imate genijalna rešenja. Ako vam je palac mali efektivni ste i uvek uspevate da istovremeno delujete na više polja.Koristite svoj šarm da bi ubedili ljude da se slože sa vašim idejama.

Duži drugi prst
Što vam je duži drugi prst, imate izraženije sposobnosti vodje.Dinamični ste,ali često vas drugi vide kao osobu koje sklona da naredjuje.Manji prst do palca pokazuje da cenite harmoniju i sklad.

Treći prst na nozi
Dugačak treći prst ukazuje da ste jako energični,posebno na poslu.Što je duži to ste više rešeni da uspete u karijeri.Kraći treći prst govori da uživate u zadovoljstvima koje život nudi.Volite da se opuštate i ne brinete mnogo ni o čemu.Druge osobe vas vide kao lenju osobu.

Domali prst
Dugačak i prav četvrti prst znači da vam je porodica najvažnija. Ako ste nesrećni zbog odnosa sa voljenima četvrti prst će vam biti savijen.I veoma se teško se distancirate od problema okoline.

Mali prst
Manji mali prst na vašim nogoama ukazuje da bežite od odgovornosti i da neprestano tražite zabavu.Vi ste društveni i zabavni, ali sidnrom Petra Pana vas često dovodi u neprilike. Ako možete da odvojite mali prst od četvrtog prsta i da ga “meškoljite” vi ste impulsivni avanturista,osoba koja često flertuje.

Dakle,dame na primer ako se opredelite da budete s muškarcem koji mrda mali prst mogu da računaju na luckastog,zabavnog, divljeg muškarca koji je bolji za kratku ljubavnu avanturu nego za ozbiljniju vezu ili sam brak.
Izvor: Blic.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар