NLO u Bukovcu nad Fruškom gorom (VIDEO)

Da li su iznad Fruške gore viđeni vanzemaljci? Na slici koju je Radio-televiziji Vojvodine dostavio novosađanin Vladimir Šeguljev vidi se neobjašnjiv leteći objekat.



Slika je načinjena 10. septembra na jednom proplanku iznad sela Bukovac na obroncima Fruške gore tačno u 16 sati i 52 minuta.

Međutim, autor je leteći objekat primetio tek kada je slike sa aparata prebacio u računar.

"Objektiv na fotoaparatu je bio čist što se može zaključiti po svim prethodnim i narednim snimcima. Takođe, zvučnih efekata na nebu nije bilo pa da možemo da kažemo da je bilo nekih letelica, jedrilica i slično, i to su sve činjenice. Ostaje jedino dilema, šta je letelo nad Fruškom gorom?, objašnjava autor fotografije Vladimir Šeguljev.

Šeguljev nudi aparat, memorijsku karticu i sve fotografije na ekspertizu jer, kako kaže, slika je sigurno autentična.

"Ako se utvrdi da je fotografija autentična, ali i ako se utvrdi da u tom momentu nije bilo nekih objekata i letelica iznad Bukovca, onda bi se to što je zabeleženo na fotografiji moglo svrstati u red Neidentifikovanih letećih objekata", objašnjava za RTV doc. dr Dušan Mrđa sa Departmana za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

"Prema podacima Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije, u rejonu Bukovca, 10. septembra, nije bilo letova civilnog vazduhoplovstva", potvrdila je za RTV Katarina Andrić iz Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije.

Da slučaj iz Bukovca nije jedinstven na Fruškoj gori, svedoči i naš poznati pilot Stevan Popov. Naime, on tvrdi da je 1990. godine cela posada vanrednog leta od Zagreba ka Beogradu videla neobjašnjiv leteći objekat, a kako kaže, Kontrola letenja mu je više puta ponovila da ga nema na radaru.

"Na kraju su mi iz Kontrole letenja rekli da će obavestiti vojsku da pošalju dežurne presretače kako bi utvrdili o čemu se radi. Tog istog momenta, to čudo što je bilo sa moje leve strane i što je svetlelo, okreće ulevo velikom brzinom i nestaje negde prema severu sa repom kao kod komete. Ja sam posle sletanja napisao i izveštaj o tome, međutim, on je ko zna gde završio", priseća se kapetan Stevan Popov.

Inače, na tehnički obrađenim slikama iz Bukovca konture objekta se jasnije vide, a da li se tu radi o letećem tanjiru nečemu drugom neka svako sam proceni.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар