Isti NLO 'opseda' Kinu i Pakistan

Sve češća viđenja NLO-a u Aziji postala su normalna stvar, a, čini se, da je isti NLO viđen je na dvije različite lokacije u različito vreme, u Kunmingu u Kini i iznad Lahorea u Pakistanu.

Nekoliko svjedoka u Kini uspjelo je mobitelima snimiti neobičnu pojavu na nebu, no snimka nije izašla u javnost, već su je pregledali kineski znanstvenici. Njima su se pridružili bivši profesor fizike Yifang Zhang i predsjednik NLO udruženja iz Kunminga, kako bi pomogli u odgonetanju sadržaja snimke, prenosi Allnewsweb.com.



Zhang i ostali znanstvenici su nakon detaljnog proučavanja snimke došli do zaključka kako se na snimci ne radi o konvencionalnoj letjelici, ili prirodnom fenomenu, već jednostavno o NLO-u. Zhang je posebno istaknuo kako to ne znači da su nas posjetili izvanzemaljci, već da se jednostavno ne zna o kakvoj se letjelici ili objektu radi.

Iako snimku Kinezi nisu objavili, u javnost je procurila fotografija, koja pokazuje isti NLO poput onog iznad Lahorea u Pakistanu. Prenosimo vam snimku NLO-a iznad Lahorea, javio je dnevnik.hr.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар