Snimite svoju paranormalnu aktivnost (Nagradna igra!)

"Snimi video u trajanju do 3 minuta, u kom ćeš prikazati bilo šta što doživljavaš kao paranormalnu aktivnost. Snimak može biti urađen kamerom, fotoparatom ili mobilnim telefonom", saopštila je distributerska kuće "Taramount", koja je pokrenula nagradnu igru povodom premijere horora "Paranormalna aktivnost 2"

U filmu Toda Vilijamsa, jedna porodica misli da je žrtva serije provala, ali kada postavi kamere po celoj kući, shvata da su događaji koji se odvijaju pred njihovim očima mnogo zlokobniji nego što se na prvi pogled čini.

"Snimi video u trajanju do tri minuta, u kom ćeš prikazati bilo šta što doživljavaš kao paranormalnu aktivnost. Snimak može biti urađen kamerom, fotoparatom ili mobilnim telefonom", saopštila je distributerska kuće "Taramount".

Snimci se postavljaju direktno na Facebook grupu "Paranormalno se aktiviraj", ili se na istu grupu šalju u vidu YouTube linka.

Pobednički snimak biće onaj koji u trenutku zaključenja bude imao najviše "lajkova", a ukoliko se dogodi da ih ima više sa istim brojem, igra će se nastaviti do prvog sledećeg "lajka".

Nagradna igra je već počela, i traje do 1. decembra u podne.

Nagrade su "Soni" kamera, vebkamera sa noćnim snimanjem, budilnik koji se aktivira na zvuk ili karte za premijeru filma "Paranormalna aktivnost 2".
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 коментара: