Numerološki horoskop za novembar-studeni 2010.

Šta vam brojevi predviđaju u novembru/studenom ove godine? Kornelija Šen, numerolog „Blic žene“, napravila je presek događaja za novembar, za brojeve od jedan do devet.

Da biste izračunali svoj sudbinski broj saberite sve cifre iz datuma vašeg rođenja i konačan zbir svedite na jednocifren broj. Na primer, za nekog ko je rođen 4. 8. 1990. sabraćete 4+8+1+9+9+0=31, 3+1=4. Dakle, dobićete jednocifreni broj 4, koji je sudbinski broj osobe iz primera.

1
VELIKI IZDACI
Ne razbacujte novac jer vam ovaj mesec donosi neočekivane izdatke. Umerenost će vam se na kraju isplatiti. Ovo nije period za ulaganja, a posebno ne za poslove koji, navodno, donose laku i brzu zaradu. Ni ranije se nije lako dolazilo do novca, a sada posebno, tako da ne nasedate na slatkorečivost i obećanja ljudi koji vam nisu bliski. Dobro otvorite oči.
Savet plus: Provodite više vremena s voljenom osobom.

2
LJUBAV NA VIDIKU
Bez obzira na to imate li partnera ili ne, nova ljubav vam je na vidiku. Neočekivani susret s nekim kog ste davno videli probudiće u vama lepa osećanja. Lako ćete se obresti u tajnoj vezi koju nećete moći dugo da krijete od vaših namilijih. Ipak, potrudite se da ne izgubite zdrav razum. Čovek koji je slepo zaljubljen, nije u stanju da realno sagleda situaciju u kojoj se nalazi.
Savet plus: Posavetujte se s prijateljicom

3
EMOTIVNA NAPETOST
Ako ste bez partnera, ne upuštajte se u novu vezu. Unutrašnji nemir vam samo može ugroziti vezu koja još nije ni počela. U ovom periodu ništa vam neće odgovarati, bićete nezadovoljni sobom, a sve to ćete projektovati na partnera. Vaši napadi i osuđivanja su bezrazložna, pa stoga naučite da se kontrolišete, ako želite da održati vezu.
Savet plus: Radite vežbe za opuštanje i smirenje.

4
VRATITE DUGOVE
Pravi je trenutak da konačno završite sve ono što do sada niste. Ukoliko niste platili račune ili vratili dugove, vreme je da to i učinite. Bićete nervozni zbog mnogobrojnih porodičnih problema, ali samo zato što ćete pokušati sami da ih rešite. Podelite ih s partnerom i biće vam mnogo lakše. Trudite se da više vremena provodite s ljudima koje volite.
Savet plus: Priuštite sebi kratak odmor.

5
PRIPAZITE NA NOVAC
Bićete preosetljivi i imaćete osećaj da ste potpuno sami na ovom svetu. Sećaćete se nekih lepih trenutaka iz prošlosti i bićete veoma tužni. Ne očajavajte. To je samo loša faza, kroz koju svako prolazi. Na poslu vas čeka unapređenje. Ako ste nezaposleni, krajem meseca dobićete odličnu poslovnu ponudu. Finansijska situacija biće stabilna.
Savet plus: Čuvajte zdravlje.

6
NEPRIJATNE VESTI
Ako se bavite umetnošću, očekuje vas prijatan period. Dobra poslovna ponuda će vam preokrenuti život iz korena. Zbog toga će situacija u vašoj porodici biti prilično napeta. Čućete i da se stariji član vaše porodice razboleo, pa ćete morati u potpunosti da mu se posvetite. Bićete iscrpljeni, te se trudite da svaki slobodan trenutak iskoristite za opuštanje.
Savet plus: Posvetite sebi više vremena, odmarajući se uz dobru knjigu, muziku ili film.

7
ČUVAJTE ŽIVCE
Iako poslovna situacija neće biti mnogo jasnija, pred vama je mirniji period. Moći ćete sebi da priuštite više odmora, mada poslove nećete zanemariti. Ako naiđete na prepreke, nemojte da odustajete. U suprotnom, morali biste sve da radite ispočetka, što bi vas koštalo živaca.
Savet plus: Vežbajte, bićete snažniji i energičniji.

8
BURA EMOCIJA
Ako nemate partnera, sredinom meseca upoznaćete osobu koja će u vama probuditi najlepša osećanja. Zaljubićete se do ušiju. Ipak, razmišljajte glavom, a ne srcem. Bićete realniji i moći ćete na vreme da sagledate sve vrline i mane vašeg novog partnera. Ne bi bilo loše kada biste počeli da štedite.
Savet plus: Ne zalećite se.

9
PORODIČNI SUKOBI
Napetost između vas i partnera iz dana u dan će biti sve veća. Ne svađajte se, jer to ne vodi ničemu. Porazgovarajte mirno, slušajući mišljenje sagovornika, iznesite svoje stavove i ujedno nađite rešenje koje će odgovarati oboma. Ako baš ne možete da izađete na kraj s porodičnim sukobima, potražite pomoć stručnjaka.
Savet plus: Radite ono što vas najviše opušta.
Izvor: Blic zena
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар