Horoskop Borisa Tadića

Predsednik Srbije Boris Tadić napunio 15. januara 52 godine.Zanimljivo je da se oko osam sati ujutru, na rođendan prvog čoveka naše zemlje, desilo delimično pomračenja Sunca, koje je simbol vladara i lidera, a uz to se nalazi i u Tadićevom podznaku, podseca "Alo!"

Astrolog Dušan Veličković kaže da bi ovakvi planetarni aspekti mogli da ukažu na to da je nova dekada u 21. veku veoma značajna, ali i teška za srpskog lidera.
- Kad se Sunce pomrači, to nije dobro, ali i specifični uticaj Venere ukazuje da bi najviše trebalo da se pričuva afera i podmetanja, posebno do jula. U drugoj polovini godine ga čeka mnogo lakši period na poslu - tumači raspored zvezda u predsednikovim „kućama“ Veličković i savetuje da Tadić povede računa o zdravlju.
- Neka povede računa pre svega o ličnoj bezbednosti. Ove godine će mu neke stvari koje je do sada s lakoćom obavljao teže pasti, posebno jer previše radi i iscrpljuje se. Nek se pripazi u februaru i martu, kada će dosta leteti, biće rastrzan na sve strane. Veliko iskušenje ga čeka u martu, kada kosovski Albanci budu proslavljali godišnjicu nezavisnosti. Odatle mu duvaju negativni vetrovi - najavljuje naš sagovornik i objašnjava da je Tadić kao Jarac u horoskopu u principu taktičan i odmeren, ali da i Lav iz podznaka povremeno „proradi“.

- Odnos njegovog znaka i podznaka je dobar za našu zemlju, jer je i Srbija u znaku Jarca - završava svoje tumačenje „predsedničkih“ zvezda Dušan Veličković.
Predviđanja našeg sagovornika posredno su nam potvrdili i u Predsedništvu Srbije, gde su nam rekli da prvi čovek naše zemlje ni za vlastiti rođendan neće imati vremena da se odmori.
- Predsednik ima vrlo ispunjen radni dan. Očekuju ga brojni sastanci, a jedan od centralnih događaja biće i sastanak sa ministrom inostranih poslova Turske - kažu u kabinetu predsednika.
Izvor: Alo!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар