LAV GERŠMAN: Sta nas ceka u 2010. godini?

Lav Gersman, magistar bele magije, smatra da ce 2010. biti obelezena dogadjajima koji ce biti posledica ljudske neodgovornosti * Mogucnost izbijanja epidemije jedne bolesti za koju se veruje da je odavno pobedjena * Plate ce biti manje-vise na istom, ali ce proizvodi poskupljivati

Godina 2010. bice obelezena dogadjajima koji ce biti posledica ljudske neodgovornosti - na meti ce biti sve sto prevozi veliki broj ljudi - vozovi, veliki brodovi, veliki avioni, ali i skladista u kojima se cuvaju zapaljivi materijali - upozorio je Lav Gersman, magistar bele magije u novogodisnjem broju "Treceg oka".
Pretice opasnost i od velikih postrojenja, nuklearnih centrala i brana. "Ljudska glupost okrece se na sve nacine protiv coveka, ukljucujuci i mogucnost izbijanja epidemije jedne bolesti za koju se veruje da je odavno pobedjena. To bi mogla biti kolera, boginje, antraks, pa i guba" - kaze dalje Gersman u praznicnom "Trecem oku", dodajuci kako je pandemija svinjskog gripa - izmisljena stvar.
Izbora najverovatnije nece biti, a i da ih bude - nece nista promeniti. Gersman pretpostavalja da ce se ipak dogoditi manja rekonstrukcija Vlade. DSruga prica ocekuje nas u 2011. godini. Beli mag kaze i kako vidi Dan zalosti zbog smrti nekog od visokih funkcionera, ali ne zbog atentata, vec zbog njegove bahatosti ili neopreznosti.
Kurs evra nece imati znacajnija kolebanja. Pocetkom godine ce rasti, pa opet pasti, i tako do naredne Nove godine. Plate ce biti manje-vise na istom, ali ce proizvodi poskupljivati. Ukidanje viza nece mnogo promeniti, jer se i ranije moglo putovati. I dalje ce moci da putuju samo oni koji imaju para.
Ne bi trebalo da bude ni maglog skoka kriminala, a nasa policija ce poceti da ozbiljnije saradjuje sa Interpolom. Ne treba ocekivati ni vece teroristicke akcije. Manji problemi su moguci u Novom Pazaru. Situacija na Kosovu u perspektivi pomerice tas na vagi u stranu koja nam ne odgovara.
Novi patrijarh ce raditi na ujedinjenju Crkve i pokusace da se izbori sa rastucim sektaskim pokretima.
Lav Gersman na svetskom nivou ne vidi opasnost od ozbiljnog rata. Obama nije tako los po nas, mada mnogo toga ne zavisi od njega, vec od njegovog okruzenja - ministara, sekretara, vojnih funcionera, a najvise od onih koji se ne pominju...
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 коментара:

  1. bla bla
    ne svidja mi se ovo NEPRECIZNO prorocanstvo.
    Ili ne znas ili ne smes Lave.
    Al onda - ne govori.

    ОдговориИзбриши
  2. I would like to exchange links with your site www.blogger.com
    Is this possible?

    ОдговориИзбриши