Nedeljni horoskop 20-26. jul-srpanj 2009.

Procitajte i ovonedeljni (20-26. jul) pregled astroloske situacije i preporuka za Vas znak. Posao, zdravlje, ljubav... i, naravno, astro savet nedelje.

Ovan
Ovan
21.03 - 20.04

Ovih dana funkcionišete pod snažnim emocijama, što, međutim, može dovesti i do fatalnih grešaka. Upravo onda kada se najbolje osećamo, najviše i grešimo. Zato pojačajte oprez.

Posao: Pokušajte da se distancirate od saradnika. Ne očekujete da se uvek slože sa vama. Imaćete uspeha u svim kreativnim poslovima, ali novca zasad, nažalost, nema.
Zdravlje: Psihosomatske bolesti mogu nastati usled preosetljivosti. Niko ne može da razume vaše burne emocije i reakcije, kao ni ono što se dešava u vašoj glavi.
Ljubav: Zaljubljeni ste, romantični i sentimentalni. Pod partnerovim ste direktnim uticajem. Napokon ste sa osobom koja vas razume.
Savet: Potiskujete svoju prirodu poneseni burnim emocijama. Pokušajte da mislite glavom i da se setite razuma. On će vam biti od koristi.

Bik
Bik
21.04 - 20.05

Nalazite se pred značajnim životnim promenama. Ukoliko ste se za njih spremali, prihvatićete ih kao od šale. U protivnom, biće problema!

Posao: Zabrinuti ste zbog dvoličnosti saradnika i konkurencije. Imate osećaj da vam neko radi "iza leđa". Vaša nepogrešiva intuicija uvek je u pravu.
Zdravlje: Izbegavajte alkohol i razne hemijske supstance, jer one deluju iritirajuće na vaš ionako nežan nervni sistem. Na nesanicu ne obraćajte pažnju. Prolazna je.
Ljubav: Neko tu nekog vara. Ljubomora je stanje pod kojim funkcionišete narednih dana. Uskoro će i ovaj problem biti saniran, te stoga ne brinite. Ni prehlada se ne može sakriti, a kamoli prevara, ako je uopšte ima.
Savet: Strpljivo i uporno rešavate probleme. Izbegavajte svađe, jer niko nije kriv. Možete okriviti jedino svoj idealizam i naivnost.

Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06

Pošto ste sebi zadali dugoročne ciljeve, morate biti strpljivi i funkcioniati na duge staze. Uhvatite zalet, budite uporni i uspećete.

Posao: Napredak na poslu je vidljiv i temelj je budućeg blagostanja. Susret sa zakonom, ukoliko ne budete pametni, može prerasti u sukob. Timski rad.
Zdravlje: Umor je posledica toga što ste se preforsirali. Niste dobro procenili sopstvene mogućnosti, ali je, na svu sreću, problem jednostavan i lako rešiv.
Ljubav: Većina pripadnika znaka nastavlja vezu nezavršenu u prošlosti. Iako ste se zaklinjali da nećete preći preko nečega, to ipak činite. Nikad ne reci nikad.
Savet: Nastavite ovim tempom i bićete zadovoljni. Izbegavajte sebično i narcisoidno ponašanje, jer tu malo preterujete.

Rak
Rak
21.06 - 20.07

Pred novim ste životnim ciklusom, spremni kao što to uvek biva kad je pripadnik ovog znaka u pitanju. Samo na prvi pogled delujete slabašno.

Posao: Nov posao nudi šansu za zarađivanje i sticanje materijalnih dobara. Nije sve u novcu, ali se bez njega ipak ne može. Shvatili ste njegov značaj.
Zdravlje: Napokon izlazite iz krize. Oporavljate se. Pošto treba popraviti ishranu, to činite kvalitativno. U protivnom ćete se samo udebljati.
Ljubav: Izvesna osoba menja vaše životno usmerenje. Da li se radi o ljubavi ili o nečem značajnijem od toga? Sve zavisi od toga čemu najviše pridajete značaja.
Savet: Samo nastavite ovim tempom. Rukovodite se ranijim iskustvima i uspećete da konkretizujete talente kroz rad.

Lav
Lav
21.07 - 21.08

Lepo se osećate i još lepše izgledate. Pošto se ne zadovoljavate ovim stanjem, i dalje radite na imidžu, ali zanemarujete duhovnu komponentu ličnosti.

Posao: Izuzetno uspešnu saradnju očekujte narednih dana. Još kad tome dodate novac koji, polako ali sigurno, pristiže, možete slobodno trljati ruke.
Zdravlje: U dobrom ste stanju, srećni i zadovoljni. Ne preterujte sa hranom i pićem jer opasnost vreba iz tog pravca. Budite umereni.
Ljubav: Većina pripadnika znaka je zaljubljena ili spokojna na planu emotivnih odnosa. Očekuju vas užici, pre svega čulni. Ukoliko razmišljate o potomstvu, kucnuo je čas.
Savet: Samo umerenim ponašanjem možete uspostaviti ravnotežu. Izbegavajte nadmeno i snobovsko ponašanje, ukoliko ste ga uopšte svesni.

Devica
Devica
22.08 - 22.09

Pokušajte da razradite plan kako na materijalnom tako i na duhovnom planu. Pripremite se za naporan posao.

Posao: Iako ste po prirodi istrajni, sve se odvija sporo. Počinje da vas izdaje strpljenje, pa morate da izvršite preraspodelu vremena. Mukotrpan rad.
Zdravlje: Mogući su problemi sa grlom zbog vremenskih oscilacija koji vas čini neotpornim. Izbegavajte hladne napitke.
Ljubav: Sa partnerom ne znate na čemu ste. Možda vas to kod njega i privlači? Kad neko od vas bude načisto, povući će se iz igre. Neizvesnost održava vezu.
Savet: Izbegavajte da trošite ono što nemate. To Device retko čine, ali narednih dana lako možete upasti u zamku.

Vaga
Vaga
23.09 - 22.10

Ušli ste u aktivan i komunikativan period. Zainteresovani ste za mnoštvo stvari i pokušavate da zadovoljite svoju radoznalost.

Posao: Iskoristite kreativnost i smisao za perfekciju na adekvatan način. Ne dozvolite da vaši talenti uludo propadaju. Treba se čuvati praznih priča.
Zdravlje: Ukoliko budete trošili snagu koju nemate, lako možete aktivirati probleme hormonske i nervne prirode. Za sada je sve u redu.
Ljubav: Telefonski poziv osobe na koju intenzivno mislite može dovesti do fatalnog susreta. Ukoliko ste u stalnoj vezi, situacija sa partnerom se popravlja.
Savet: Budite realniji u postavljanju ciljeva kako se ne biste u njima pogubili. Razmislite o tome da li neke stvari kojima ste opterećeni imaju smisla?

Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11

Učvršćujete pozicije na više frontova. Pošto je vaša energija trenutno veoma jaka, činićete nemoguće stvari.

Posao: Uspešan poslovni period, praćen ostvarivanjem mnogih nada. Moralna stabilnost i svesnost situacije čine vas izuzetnim.
Zdravlje: Moguće su migrene, i to usled vremenskih promena i pada hormona. Sve ostalo je u redu.
Ljubav: Obnavljate staru vezu ili na nov način prilazite stalnom partneru, fascinirajući ga po ko zna koji put. Lepo je to što vam on uzvraća istom merom.
Savet: Ne budite drski, oholi, sujetni, jednom rečju negativni. Mislite da ste daleko od toga jer se prema sostvenim manama odnoste krajnje subjektivno.

Strelac
Strelac
23.11 - 20.12

Napokon mirna nedelja. Zadovoljni ste sobom, jer nemate razloga da to ne budete. Pokušajte da to stanje održite što duže.

Posao: Posao radite sa ljubavlju, tako da je uspeh neminovan. Unapređenje, društveni i materijalni prosperitet - samo su očekivani redosled događaja.
Zdravlje: Problemi sa mokraćnim putevima su posledica virusne infekcije i prehlade. Lepši pol može imati ginekoloških smetnji.
Ljubav: Postoji šansa da ovih dana upoznate "fatalnu osobu". Na emotivnom planu ste harmonični jer nailazite na razumevanje partnera po mnogim pitanjima.
Savet: Manje pričajte o sebi, više radite. Neko će pokušati da zloupotrebi vaše izjave, pa možete imati suvišnih problema.

Jarac
Jarac
21.12 - 19.01

Napokon se mnoge vaše želje realizuju. Iako ste bili skeptični i nekome niste verovali, uviđate grešku.

Posao: Materijalni dobitak će dobro doći da popuni mnoge rupe u budžetu, ali ono što vam više prija jeste priznanje okoline. Sujeta je izražena, ali kod koga nije?
Zdravlje: Srećan i zadovoljan čovek je po pravilu i zdrav. Jedini problem ovih dana možete imati sa stopalima. Zato, kupite nove cipele.
Ljubav: Opušteno provodite prijatne trenutke sa voljenim bićem. Dolazite do saznanja da su "stare razgažene papuče" najudobnije. Spustili ste se na zemlju.
Savet: Ne dozvolite da vas obuzme dosada. Na momente su moguća stanja nezadovoljstva usled nedovoljne motivacije. Pa Jarac ste, hipersenzibilni, zar ne?

Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02

Sa prijateljima komunicirate telefonom ili putem elektronske pošte. Izbegavate da se sa njima vidite u četiri oka. Jedan od razloga je zauzetost.

Posao: Kontaktirate po prirodi posla sa inostranstvom. Morate biti oprezni, jer vas poslovni partneri mogu prevariti i dati vam da potpišete fatalan dokument.
Zdravlje: Zbog napregnutih nerava, savetuje se boravak u prirodi i bavljenje sportom. Problemi sa viškom kilograma mogu se srediti.
Ljubav: U fazi ste porasta seksualne snage, pa ćete krenuti u juriš. Veće šanse imaju muški pripadnici znaka, jer ih je manje. Ženski deo će ovoga puta ostati kratkih rukava.
Savet: Savetuje se da smireno pogledate istini u oči. Morate biti svesni da se sa vama dešavaju stvari koje ste zaslužili. Kakva setva - takva i žetva.

Ribe
Ribe
19.02 - 20.03

Ove sedmice ćete biti u stanju afekta, kada adrenalin pojačano luči, pa se morate dodatno čuvati i kontrolisati. Pod utiskom ste snažnog doživljaja.

Posao: Niste samostalni u poslu kojim se bavite. Od nekoga konkretno zavisi vaš uspeh. Želite da napokon rešite svoj status.
Zdravlje: Nervi su na samoj ivici. Svi su se okomili protiv vas, ili vi bar tako doživljavate trenutnu situaciju. Biće da je problem krajnje subjektivan.
Ljubav: Emotivni "slučaj" zahteva žrtvovanje. Da li se radi o oženjenom partneru ili nečem drugom - vi bar to znate.
Savet: Morate doneti konačnu odluku. Šta god da preduzmete, makar i pogrešno, bolje je od neizvesnosti. (Izvor: Krstarica)


Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар